ideos x5 daha iyidir??Hangi açıdan olduğunu da söyler misin??Kamerada wawestabil wawedaha iyi ekran waweayrıca bada 2 de gelecekideos x5 daha iyidir ama senin isteklerin nelerdir onu söyle

android olması bile yeter adam daha fazla uygulama ve oyun ister onun içinde daha büyük ekran ister isterde isterideos x5 daha iyidir??Hangi açıdan olduğunu da söyler misin??Kamerada wawestabil wawedaha iyi ekran waweayrıca bada 2 de gelecek![]()
bu zamanda kimse alo desin yeter demez yani ha? ayrıca adama isteklerini sordum telefondan beklentisi nedir onları söylerse belki wawe daha iyi olabilirben de onu diyorum.Ihtiyaçlar önemliandroid olması bile yeter adam daha fazla uygulama ve oyun ister onun içinde daha büyük ekran ister isterde isterbu zamanda kimse alo desin yeter demez yani ha? ayrıca adama isteklerini sordum telefondan beklentisi nedir onları söylerse belki wawe daha iyi olabilir

karşılaştırmak bile gereksiz wave 2 her yönden alır götürür![]()

sen hic ideos x5 eline almadın herhalde o işletim sistemiyle wawe ancak kendini zor götürür![]()

uygulama ve oyun konusunda ıdeos ustun ama dıger tum konularda wave ın ustunlugu var barız . Hatta fruıt nınja kasma yapıyor bazen ıdeos x5 te ha ıdeos kotu mu hayır fıyatına gore ozellıklerı ve donanımı ıyı lakın ancak orta segment ıcın ıyı bır alternatıf olabılır ust segmente varamaz