wawe 2 vs İdeos x5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
aldım guzel kardesım merak etme elıme almadan oyle bazıları gıbı atıp tutmam ben :oke: uygulama ve oyun konusunda ıdeos ustun ama dıger tum konularda wave ın ustunlugu var barız . Hatta fruıt nınja kasma yapıyor bazen ıdeos x5 te ha ıdeos kotu mu hayır fıyatına gore ozellıklerı ve donanımı ıyı lakın ancak orta segment ıcın ıyı bır alternatıf olabılır ust segmente varamaz :oke:

|-)iPhone 3GS in hızı 600 Mhz olmasına rağmen onda bile kasma hiç yapmıyor.800 Mhz nasıl kasma yapsın kardeşim :D

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Wawe 2

coacoa

Üye

|-)iPhone 3GS in hızı 600 Mhz olmasına rağmen onda bile kasma hiç yapmıyor.800 Mhz nasıl kasma yapsın kardeşim :D

bu forumda böyle arkadaşlar var işte :) ben ps oyunlarından tut online oyunlara kadar kasma yapmadan oynarken adam grafikleri berbat oyunda kasma olduğunu yazmış :D şimdi bu olay şuna benzedi ben bilgisayarda fifa 2012 oynarken aynı özelliklere sahip arkadaş çıkıp fifa 2000 de kasma var demesine benzedi :D şu an piyasadaki tüm oyunları açan 800mhz 512 ram i olan fiyatıda 565-600 arası olan telefon üstün üstüdür isteyen istediğini düşünsün.. kafanızı şu forumdan biraz çıkarın baska forumlara bakında oralarda nasıl dürüst ve gerçekci yorumlar var bakın biraz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt