wavemi satıp yeni telefon alıcagım önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Noks

Noks

Üye
    Konu Sahibi
wavemi satıp yeni telefon alıcagım önerileriniz
arkadaslar samsung wave s8500 telefonumu satıp yeni telefon almayı düşünüyorum ve aldıgım telefonda hem kullanım acısından hem kamera internet de dolasma ekran kalitesi acısındanda daha daha iyi olmasını istiyorum çıkmış yada çıkacak olan telefonların özelliklerini ve fiyatını yazarsanız cok sevinirim bu arada samsung wave daha henüz 2 aylık :sarıl:

linkinpark53

Üye
satma derim ben satarsan üstüne para ver htc desire al yada sony ericsson xperia x10 yakında multitouchda gelicek tam olucak

Noks

Noks

Üye
    Konu Sahibi
sony ericsson xperia x10 mu dalgamı geciyorsun ben yeni gelicek modellerden diyorum :) wavem zaten süper bi telefon ama samsung yeni telefonlar cıkarırsa diye :d mesela cift cekirdekli

karamokar

Üye
pardonda x1o un neyı varmıs kardes senınkınden gayet guzel

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bence N900 al dudak uçuklatıcı bi telefon hatta telefon üstü bi cihaz yazılımı en iyi telefo yazılımı olarak gösteriliyor benimki şubatta geliyor arkadaşımda var 2 gun kullandm aklım basmdan gitti benimkini abim hollandadan getircek şubatta geliyor N900 icin gunleri sayiyorum fiyati 1000-1200 tl arası gidip geliyor sana anlatmaya kalksam yazcaklarım bitmez sen youtubeden videolarına incelemelerine bak ama o kadar param yok diyosan bilemem waweyi en fazla 650ye satarsın o paraylada seni tatmin edebilecek ozelliklerde telefon cok az

franzliszt

franzliszt

Üye
n900 ün yenisi gelecek bir dünya dedikodu var n9 serisi gelecek nokia asıl bomba için bekliyor amiral gemisi değil bu sefer gerçek bombayı patlatacak n9 u araştır n900 serisi gibi işlemci özellikli seri olacak ve tabiki yine linux kullanılırsa uçar. n900 de inanılmaz bir cihaz tamamen bir bilgisayar çok memnunum tavsiye ederim.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bence gereksiz bir hamle olur. Ayrıca çift çekirdekli işlemciler için en az 1-2 sene var.

tayfoon

tayfoon

Üye
bencede satma derim wavenin üstüne tel yok..

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
galaxy s olabilir

Trackmania

Trackmania

Üye
Galaxys s olmadı iphone 3gs olmadı HTC Hd mini Oda olmadı WAVE KAlsın neden waveyi satıyorsun bana önerdiğin telefondu neden satıyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...