Wave'da vodafone mobil tv izleme problemi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratcannnnn

Üye
    Konu Sahibi
Wave'da vodafone mobil tv izleme problemi..
arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. hattım vodafone telefonum mobil tv destekli s8500 wave,fakat müşteri hizmetlerini arayınca bu modeli desteklemediklerini söylüyorlar. benimde bu telefonu almamdaki sebeplerden biri bu özellikti açıkçası. bu konuda ortada kaldık. yardım ederseniz çok sevineceğim.şimdiden teşekkürler..

kizmayantepe

Üye
malesf vodafon ve ave da 8500 için mobil tv yok.turkcell in var oda çalışmıyor gibi.veri akışı yavaş olduğundan görüntü kötü geliyor.limitsiz adsl wifi bağlantın varsa tv.sbp.com adresinden pek çok kanalı izleyebiliyorsun

muratcannnnn

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim..

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
bende arastırıyodum bu konuyu teşekkürler

muratcannnnn

Üye
    Konu Sahibi
lütfen bir gelişme olursa paylaşalım.. bende araştırıyorum.. yoksa teli elden çıkarıcam.

erem.qns

erem.qns

Üye
malesf vodafon ve ave da 8500 için mobil tv yok.turkcell in var oda çalışmıyor gibi.veri akışı yavaş olduğundan görüntü kötü geliyor.limitsiz adsl wifi bağlantın varsa tv.sbp.com adresinden pek çok kanalı izleyebiliyorsun

Ben denedim turkcelliyim. Görüntü çok kötü çamur gibi resmen :S

zmatyar

zmatyar

Üye

tv.sbp.com adresini nereye yazıcaz üstad.ıphone da tüm kanalların kendi uygulamaları var valla çok üzüldüm bu özelliğimizin olmayışına.

muratcannnnn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar vodafone ile görüştüm kaç defa geliştirme aşamasındalarmış,tabiki tarih te belli değil. yani beklemeye devam.

simasher

simasher

Üye

burdan bakın hocam hem uygulama gibi widget şeklinde paylaşmıştım.

kizmayantepe

Üye

adrsinden bada tv programını inidirp wave de tv izlenebildiği yazılmış.
Foruma giren arkadaşlar
[email protected] adresine wave için mobil tv isteği yazarlarsa vodafon elini çabuk tutabilir

muratcannnnn

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bekliyoruz bakalım

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
aynen banada gelişme aşamasında olduğunu söylediler sbp yi denececem

TozteL

Üye

kardeş çok teşekkürler süper bişi bu.allah razı olsunn..:aha::aha: :d::d:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım çok teşekkürler paylaşımın için.ben denedim bunu gayet güzel çalışıyo.:oke::oke:

simasher

simasher

Üye
Kendimdede kullanıyorum zaten :) şimdilik en iyi uygulama bu sanırım wave için bulunca daha iyilerini de yazarım buraya.

Bu arada en azından küçük bir cümleyle badanın niye olmadığını falan sorun geliştirmelerini hızlandırmış oluruz bana verdikleri cevapta projelerinin gizli olduğunu herkesle paylaşamıyacaklarını web kısmını kullanmamı falan anlattılar ama 1 iş gününde direk cevap verdiler.Aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

[email protected]

baby_face_

baby_face_

Üye
böyle saçma şeymi olur ya bende dün lira yüklettim mobil tv için desteklenmiyor msji gelince şok oldum. samsung jet vardı bende onda sorunsuz izliyordum ama bunda problem çıktı, inşallah geçici bişeydir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt