Wave2'ye Android transferi yapıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gencscity

Üye
    Konu Sahibi
Wave2'ye Android transferi yapıldı
Merhaba arkadaşlar bir sitede gördüğüm habere göre aktarılmış. İngilizcem çok iyi değil ama başlığa göre yapmışlar. Haberi okumak isteyenler linke tıklasın

akdenizx

akdenizx

Üye
Daha önceden de duymustum ancak açıklamayı okuyunca gerçek olduğunu bir kez daha gördüm. Wave'de bulunan donanım birçok akıllı telefon işletim sistemini kaldırı ve o kadar iyi ve kaliteli. Bada'da güzel ancak hem uygulamalı pahalı hemde cok fazla kişiselleştirilebilirlik yok. Keşke Android olsa. gerçi memnunum Bada sisteminden ama itiraf etmek gerekir Android bambaşka..

eaagent

eaagent

Üye
çalışıyormuş :D hmmm acaba ne zaman internete düşer ne zamn kullanrz telefonlarımızda :)

akdenizx

akdenizx

Üye
eaagent , uzun bir müddet bekleyeceğimiz kesin. Cok da istekli değilim android konusunda ama, beni en çok üzen bütün programların ücretli olması ve yüklenebilecek program sayısının yine cok fazl aolmaması. En büyük ekisk benim acımdan Tr-Ing sözlük mesela..

archeuscaine

archeuscaine

Üye
orda adroid wave2 ye aktarıldı yazmıyor polonyalı bi hacker grubu aktarmaya çalışıyormuş onu yazıyor adamlar glaxy s deki işletim sistemini wave 2 ye aktarmayı denemişler bi tane wave2 yalan olmuş ama genede ufak tefek işler yapabilmişler mesela işletim sistemi telefonu tanımış ancak wave 2 de malum 512 ram 1ghz işlemci var android 2,2,1 telefonu 260 mb olarak görmüş yani tam olarak başarılı bi aktarma olmamış adam denemeler devam ediyo falan diyo boşuna kendinizi meraklandırmayın ayrıca uygulaması pahallı veya degil ben kendi adıma samsung alın verdim wave 2 de android var dese bile uğraşığ telefonumu sakatlamam yani neye göre güvenipte abuk sabuk şeylere geçiceksinizki ya telefon pert olsa 900 tl ye by by dersiniz

• Beğen
Tepkiler: ares_53
viranufuk

viranufuk

Üye
arkadaşlar belki kızıcaksınız ama çok özür dilerim androidi eğer seviyorsanız galaxy s alın daha iyi olur şu ana bada daha stabil bence yada benim gibi galaxy s2 yi bekleyin

tussifed

Üye
archeuscaine 'in yazdıkları doğru mevcut çalışmaları yazıyor.

eaagent

eaagent

Üye
evet ama çalışıomuş android işletim sistemi işleve geçio

merdo85

merdo85

Üye
arkadaşlar belki kızıcaksınız ama çok özür dilerim androidi eğer seviyorsanız galaxy s alın daha iyi olur şu ana bada daha stabil bence yada benim gibi galaxy s2 yi bekleyin

galaxy s2 yi yabancı bi site incelemiş.videosuna baktım da sony xperia dan bile büyük bi cihaz.kaliteli ama baya büyük.minik bi tablet gibi duruyor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt