programmer2
Üye
Skaptan öncelikle emeğine sağlık,Skaptan ilk bada 2.0 ı senin sayende yükledim, emeğine sağlık ama türkçe karakterler yok mesajda
kardeş öncelikle ellerine sağlık hızı süper ama ben her dediğini harfien yaptım ama hala açılışta renk karışmaları var acaba sorun olur mu telefona daha büyük sıkıntı doğasın sonra .sen baska cfw yuklemissin ondan oyle yaziyor dostum o turko cfw de guzel ama bunda daha fazlasi var
bu bizim yaptıgımız
Skaptan öncelikle emeğine sağlık,
Bende Wave 8500'e daha yüklemedim. 1.2 versiyonda kullanıyorum.Bada nın resmi firmware çıkarmasını bekliyordum.Fakat canımı sıkmaya başladı.Sürekli oyalıyorlar.O yüzden senin hazırladığın bu versiyonu yüklemek istiyorum.Fakat merak ettiğim birkaç soru var.
1Bu sürümde reset atma problemi yaşanmıyor değil mi?
2Türkçe klavye yok mu bu versiyonda?
3Bir de SHP var mı?
4Bu versiyonu yükledikten sonra Kiesten oyun ,vb uygulamaları sorunsuz yükleyebilirmiyim?
5Telefon rehberimde kayıtlı noları Kiese yedekledim fakat bada 2 ye geçtiğimde bunları kiesten telefonuma atabilirmiyim,uyum sorunu olmaz değil mi?
Yardımların için çok Teşekkürler...
kardeş öncelikle ellerine sağlık hızı süper ama ben her dediğini harfien yaptım ama hala açılışta renk karışmaları var acaba sorun olur mu telefona daha büyük sıkıntı doğasın sonra .
birde arkadaşın dediği herhalde telefonda değil kiese bağlayınca öyle gözüküyor yani sürüme turko yazıyor ve beimkide wave 2 olarak gördü .tekrar teşk ederim güzel çalışma
yeni çalışmalarda daha farkı kombineler deniyeceğimSkaptan kardesim senden bir ricam olacak (samsung yapmiyo bari sende isteyelim ) bu surumu yuklemeye firsatim olmadi belki bu surumde soyleyecegim konu cozulmustur bilmiyorum ama ben ricami dile getireyim sen ona gore bilgi verirsin.
Ben yolda falan yururken surekli muzik dinleyen birisiyim ve gun icinde de sık sık yurumek durumunda kaliyorum ve muzik dinlerken hareketli bi sarkidan sonra duygusal bi sarki basliyo modumun icine ediyo yani yuruyus ritmim bile bozuluyo ya da o anda dinlemek istemedigim bi sarki cikiveriyo boyle durumlarda kamera tusuyla bi sonraki sarkiya atlamayi ayarlayabilir misin? Cok makbule gecer yapabilirsen kardesim.
titreşim geri bildiriminde sorun yok tekrar cfw yükleskaptan öncelikle eline sağlık, emeğin için teşekkür ederim. sanırım sadece bende oluşan bir sorun ama fw attıktan sonra telefondan hiç bir şekilde titreşim geri bildirimi alamıyorum. çözümü var mı yoksa tekrar mı fw atmalıyım? yardımcı olursan sevinirim..
Öncelikle çalışmanız için teşekkür ederim. yeniliklerden 19. ve 20. maddeleri anlayamadım.
Birde bada da akıllı arama yok yani tuşlar kisminda sadece rehberdeki numaralari buluyor isimleri de bulabilmesi eklenebilir mi. (striped dialer) gibi
yeniliklerden 19. ve 20. yi kastetmistim
19.titreşimli cevap (aranan taraf aramayı yanıtlamadan arayanın telefon titreşir
20.telefon num. bulma (telefon num. bulma diğer tarafın telefon numarasını kayıt bölgesindeki operatöre göre periyodik olarak sunucudan alır eger kayıtlı ise)
Arama yaparken shandong quingdao diye bir yazı çıkıyor.
Bende de çıkıyor bu, silmenin bir yolu var mı?
yeniliklerden 19. ve 20. yi kastetmistim
19.titreşimli cevap (aranan taraf aramayı yanıtlamadan arayanın telefon titreşir
20.telefon num. bulma (telefon num. bulma diğer tarafın telefon numarasını kayıt bölgesindeki operatöre göre periyodik olarak sunucudan alır eger kayıtlı ise)
turkce var derken cfw cin oldugu icin alfabe mizi kasit etmistimyeni guncelleme icin kafam karisik sebebi ise hangi cfw uzerinde calisma yapacagim malum samsung her hafta mutlaka cfw cikartiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?