wave s8500 sensör sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ghostrider_95

ghostrider_95

Üye
    Konu Sahibi
wave s8500 sensör sorunu
arkadaşlar benim telin sensörü sola doğru biraz eğimli Asphalt,shift oynarken telefonu hep eğik tutmak zorunda kalıyorum bunu düzeltebilir miyim *#0*# den alternatif bir şeyler var mı rot balans ayarı kaçmış gibi:d:

fullwar

fullwar

Üye
Merak etme bende ve 3 arkadaşımdada öyle. Hatta Multi Asphalt bile oynadık yine aynı.

emrah-35

emrah-35

Üye
arkadaşlar tam emin olmamakla beraber,oyunların kontrol ayarlarında sensör ayarları var diye hatırlıyorum.

fullwar

fullwar

Üye
arkadaşlar tam emin olmamakla beraber,oyunların kontrol ayarlarında sensör ayarları var diye hatırlıyorum.

Ayarlardanda denemiştik. Telefonun rot ayarı fabrikada kaymış galiba.

furkey

Üye
aslında çok küçük bir kayma ve çok büyük değil %100 ihtimalle yazılımsal yani düzeltilebilinir(nasıl bi kelime olduysa :D ) bi hata ama dediğim gibi heralde çok küçük olduğundan sorundan saymıyorlar...

ghostrider_95

ghostrider_95

Üye
    Konu Sahibi
acaba yazılımsal birşey olabilir mi? sonucta kendimiz kalibre etmiyoruz sensörü yakında asphalt 6 da gelir symbian 3 e gelmiş süper bişey şebekeden online oyun kurulabiliyor ama bnm wawedeki ve c7 deki grafikler karşlaştırılamaz bile umarım bir çözümü çıkar

----------Eklendi @ 01:05:17 ---------- Yazıldı @ 01:00:01 ----------

acaba yazılımsal birşey olabilir mi? sonucta kendimiz kalibre etmiyoruz sensörü yakında asphalt 6 da gelir symbian 3 e gelmiş süper bişey şebekeden online oyun kurulabiliyor ama bnm wawedeki ve c7 deki grafikler karşlaştırılamaz bile umarım bir çözümü çıkar

aybek1453

Üye
Bu sorun bende de vardi.Bir program yuklemistim su terazisi programi.Onda telefonu duz bir zeminde dogru tutup kalibre et dedigimde sorun cozuldu.Programi bulabilirsem birazdan buraya yazarim.
Sanirim sWaterLevel idi program.Deneyin olacaktir.

ghostrider_95

ghostrider_95

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorun bende de vardi.Bir program yuklemistim su terazisi programi.Onda telefonu duz bir zeminde dogru tutup kalibre et dedigimde sorun cozuldu.Programi bulabilirsem birazdan buraya yazarim.<br />
Sanirim sWaterLevel idi program.Deneyin olacaktir.
<br />
<br />
saol kardesim hemen deniyorum

mustafa1800

Üye
bnde yok öle bi sorun ama araştırıcm yöntem blursam paylaşıcm

fullwar

fullwar

Üye
Beyler kasmayın. Bu bir sorun değil. Eğer bir sorun olsa 3 arkadaşımdada var Wave. Birimizin farklı olurdu. Asphalt, GT Racing ve NFS Shift'tede böyle 2-3° eğikkken düz algılıyor alet.

clonexcell

clonexcell

Üye
telefonu düz bir yere koyun ve *#66225*# yapın düzelecektir. ancak isterseniz hard format ondan sonra bu kodu giriniz, bu kod ile düz bir yere koyduktan sonra kalibrasyon yapacak sıfırlayacaktır. yön farketmez sadece düz koyun.

ghostrider_95

ghostrider_95

Üye
    Konu Sahibi
telefonu düz bir yere koyun ve *#66225*# yapın düzelecektir. ancak isterseniz hard format ondan sonra bu kodu giriniz, bu kod ile düz bir yere koyduktan sonra kalibrasyon yapacak sıfırlayacaktır. yön farketmez sadece düz koyun.
saol dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt