archeuscaine
Üye
1 hafta önce wave2 aldım gri renkli olandan. telefonu 1 ay inceledim düşündüm öyle aldım ve aldığım yerde hemen açıp hafıza kartında getirdiğim 720p film ve videoları denedim. inanın böyle birşey yok ne iphone ne nokia ekran kalitesi açısından samsung yanından geçemez. Başarı yetkili satıcısından aldım ellerine daha 3 tane wave2 gelmiş ilk ben aldım için adamlarda ilk defa gördüler satıcı çocuğun 720p film oynatırken azının nasıl açık kaldığını hatırladıkça hala gülesimgeliyor
yani ele alınac telefonun ekranı biraz büyük gibi geliyor ama kullanışı çok rahat dokunma hassasiyeti harika. daha önceden nokia x6 kullanıyordum ona göre bu telefon harika ötesi. Yanlız şunu belirteyim mesela symbian işletim sisteminde uygulama daha çok olduğu doğrudur ancak size telefonun hangi özelliği lağzım ona göre alın. ben işm gereği çok seyahat ediyorum telefonu multimedia üssü gibi kullanıyorum film dizi oyun müzik ne varsa kullanıyorum benim için bunlar önemli ekranının büyük olmasıda bu açıdan bence güzel.
telefon alıcaksanız önce size hangi özellikler lağzım bunu bir düşünün sonra karar verin ama samsung bir numara.
yani ele alınac telefonun ekranı biraz büyük gibi geliyor ama kullanışı çok rahat dokunma hassasiyeti harika. daha önceden nokia x6 kullanıyordum ona göre bu telefon harika ötesi. Yanlız şunu belirteyim mesela symbian işletim sisteminde uygulama daha çok olduğu doğrudur ancak size telefonun hangi özelliği lağzım ona göre alın. ben işm gereği çok seyahat ediyorum telefonu multimedia üssü gibi kullanıyorum film dizi oyun müzik ne varsa kullanıyorum benim için bunlar önemli ekranının büyük olmasıda bu açıdan bence güzel. telefon alıcaksanız önce size hangi özellikler lağzım bunu bir düşünün sonra karar verin ama samsung bir numara.

Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin Wave gibi başarılı ürünün üstüne Samsung Wave 2 'yi çıkarma cesareti gösteriyorsa ve Wave'i Wave yapan Amoled'den de Super Clear Lcd'ye dönüyorsa vardır bir bildiği diyorum.