Wave II ekran problemi

Sponsorlu Bağlantılar

archeuscaine

archeuscaine

Üye
1 hafta önce wave2 aldım gri renkli olandan. telefonu 1 ay inceledim düşündüm öyle aldım ve aldığım yerde hemen açıp hafıza kartında getirdiğim 720p film ve videoları denedim. inanın böyle birşey yok ne iphone ne nokia ekran kalitesi açısından samsung yanından geçemez. Başarı yetkili satıcısından aldım ellerine daha 3 tane wave2 gelmiş ilk ben aldım için adamlarda ilk defa gördüler satıcı çocuğun 720p film oynatırken azının nasıl açık kaldığını hatırladıkça hala gülesimgeliyor :naughty: yani ele alınac telefonun ekranı biraz büyük gibi geliyor ama kullanışı çok rahat dokunma hassasiyeti harika. daha önceden nokia x6 kullanıyordum ona göre bu telefon harika ötesi. Yanlız şunu belirteyim mesela symbian işletim sisteminde uygulama daha çok olduğu doğrudur ancak size telefonun hangi özelliği lağzım ona göre alın. ben işm gereği çok seyahat ediyorum telefonu multimedia üssü gibi kullanıyorum film dizi oyun müzik ne varsa kullanıyorum benim için bunlar önemli ekranının büyük olmasıda bu açıdan bence güzel.

telefon alıcaksanız önce size hangi özellikler lağzım bunu bir düşünün sonra karar verin ama samsung bir numara.:box

ultrayer6

ultrayer6

Üye
yapma yaa, neyse bulursam wave 1 alacağım... Ha birde son birşey... Yakında gelecek olan bada 2.0 sadece wave 2'ye yükleniyor wave 1'e yüklenemiyor diyorlar doğru mudur?

ozanacu123

Üye
ya ben bu wave 1 kullanıcılarını anlamıyorum kardesim bizim sizin telefonunuza lafımız yok ne dir alıp veremediğiniz wave 2 ile gidin güle güle kullanın pişmanmısınız nesiniz kücük ekranı olduğuna bir kişi de wave 1 kötü gittim wave 2 aldım demedi nedir bu böle sizinki kötü bizimki iyi muhabbeti iyi güle güle kullan iyi ise

szeer

Üye
Kişisel görüşlerimi söylemek istiyorum bu Wave ve Wave 2 hakkında resmen bu sitede kardes kardese düşman edilmiş durumda.Eline Wave 2 almamış insanlar bu telefon hakkında yorum yapıyorlar sanki bu ürün üvey evlatmış gibi kimsenin telefonu küçümsemeye hakkı yok.Gelelim Amoled ve Super Clear Lcd konusuna biraz işi Samsung tarafından düşünüyorum Amoled ekranlı Wave'den baya bir kar yapmış bir firma neden bu üründen sonra yeni bir versiyon daha çıkartıp ekran teknolojisini değiştirerek ve ekran boyutunu yükselterek çıkartır? Ki Amoled deki başarıdan sonra ekran teknolojisini değiştirmesinin bir sebebi olmalı; kimisi bu teknolojiyi üretmeye yetişemediğinden dolayı Samsung böyle bir geçiş yaptı diyor. Gerçekten böyle bir şey olucağına inanıyor musunuz ? Samsung gibi bir firma Amoled'i üretmeye yetişemediğinden wave 2 de super clear lcd teknolojisini kullanıyor garip değil mi ? Samsung firmasıda ilerde olusacak yargıları öngörmüştür herhalde yok öngörememiş diyorsanız Bada'nın geleceğinden de şüphe edin o zaman. Bana pek inandırıcı gelmiyor ki açıkcası ikisi arasında da çok ahım şahım fark yok.Sanırım Samsung'un bir bildiği var ki böyle bir şey yapmış. Ekran büyüklüğüne gelirsek Wave normal standartlarda telefon büyüklüğüne sahip Wave 2 de onun biraz büyüğü ve açıkcası internette dolasırken size çok yardımcı oluyor ki benim gözümde wave 2 tablet :) Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin Wave gibi başarılı ürünün üstüne Samsung Wave 2 'yi çıkarma cesareti gösteriyorsa ve Wave'i Wave yapan Amoled'den de Super Clear Lcd'ye dönüyorsa vardır bir bildiği diyorum.

öncelikle arkadaşım wave-1 kullanıyorum çokta mutluyum wave-2 inceleme fırsatım oldu. Demişsin ki ondan ona dönüyorsa vardır bir bildiği. Şunu bilki samsung evet ekran yetiştiremiyorum ve amoled için asya ülkelirnn birinde büyük bir imalat merkezi kurulacak yani kimse kalkıpta bunu şeyinden uydurmadı. asıl mevzu şu ondan ona dönmekte vardır bir bildiği demişsin bu süper cld madem amoledden daha iyiydi samsun galaxy 2'de neden amoled kullanmaya karar verdi. g-2 çift çekirdekli ultra akıllı bir telfn neden scld kullanmadı da yine amolede yöneldi madem scld daha iyi o telf o yakşrdı. waveyi ilk alanlardanım 1018 lira verdim sorarım size hangi wave 2 900'ün üstünde ee onun ekranı madem iyi o daha pahalı olmalıydı android olduğu için waveden pahalıydı galaxy s bunu hatrlyn. galakxy 2'de bu adamlar tekrar amolede dönyrsa vardır bir bildikleri dostum senin çıkarımı yaptım bende.

--------------- Ekleme ---------------

valla ben wave 1 den wave 2 ye geçtim 2 sinide kullanmayanlar bence boş konuşuyor. wave 1 1.2 yüklesen bile wave 2 nin performansında asla olmuyor donanım aynı olmasına rağmen, amoled ile sLCD arasında inanın hiç bir fark yok biraz güneşte farkediyor onun dışında kesinlekle daha gerçekçi foto çekimlerinde wave 1 de foto çekiyosun cam gibi bilgisayara atıyorsun bo... gibi wave 2 de ne çekersen o, pil zaten muhteşem ve kesinlikle ekran boyutu gereksiz diyenler inanın züğürt teselisi yapıyor, arkadaşın ihtiyaçtan wave 2 sini satışa koyduk sahibindende en az 10 tane wave 1 sahibi aradı takas için inanın 200 lira üste teklif eden vardı wave 2 varken wave 2 alınır. Aklın yolu bir hiç şüpeniz olmasın.

arkadaş bu kadarda atmayın yaa iki telf kamera pixeli çözünürlüğü aynı ne alaka ondan çekilen böyle şunda çekilen öyle sallamayın bu kadar ekranınız büyükse büyük çok umrumda yani ekran düşünseydim gider tab alırım yok pixeller ortada gözüne baktırın hocam süperamoled kötü bir ekran olsaydı samsungun son bombası galaxy-2 de kullanılmazdı slcld dururken bırakın bu işleri al wave-2 git fotonu çek filmni izle gelip burda insanlara züğürt tesellisi falan wave alanlar senin 2.sınıf wavenden daha fazla verdiler o telf bunuda böyle bil 1.den ikiye geç 3ten 5e geç sen kimsin ki züğürt tesellisi falan diyosun wave-1im mutluyum ekranım bana yetiyor wave-2'de alırım olmadı galaxy-2 alırım çıkınca milletin aldığından size ne?

eaagent

eaagent

Üye

Ya gıttınız ekran ıcın tel aldınız wave 2 sadece 11,9 wave 10,9 mm ekrana sahıp sızde olan yazılımın aynısını kullanıyorz :D
bi ekran icin hemde lcd superamoled bıle deıl gıdıpte o parayı wermem ya :D:D:d
senn derdn ne ne die şmdi böle bi tartşma başlatıosun :S valla insanda denge önemli ya ... !

khrismaaa123

Üye
komik olduğunu sanıyorsun :) ekran için telefon alıyorsunuz falan demişsin iyi de zaten tek fark o.Bazısı vardır keyfine göre büyük ekranı olduğu için wave 2 yi tercih eder bazısı vardır ekran kalitesi nedeniyle wave 1 i tercih eder.Ben wave 1 kullanıcısıyım ama arkadasımda wave 2 var kıyasladık mesela wave 2 nin ekran büyüklüğü hele ki film izlerken s.amoledi esgeçmeye yeter gelipte super amoled ekranım var diye wave 2 nin buyuk ekranını görmezden gelemem acıkcası birde bu devirde.wave 1 imin s.amoled ekranından ne kadar memnun olsamda görünüş olsun ekran boyutu olsun wave 2 wave 1den kesinlikle üstün.Tabi yinede tercih meselesi...Wave 1 daha ıyı benımkısı daha guzel falan dıyordum bende ama wave 2yi elne alnca diğerini brakasın gelyor.Bir an önce wave 1 i satıp wave 2 alcm.

--------------- Ekleme ---------------

gs2

Ya gıttınız ekran ıcın tel aldınız wave 2 sadece 11,9 wave 10,9 mm ekrana sahıp sızde olan yazılımın aynısını kullanıyorz :D
bi ekran icin hemde lcd superamoled bıle deıl gıdıpte o parayı wermem ya :D:D:d

----

komik olduğunu sanıyorsun :) ekran için telefon alıyorsunuz falan demişsin iyi de zaten tek fark o.Bazısı vardır keyfine göre büyük ekranı olduğu için wave 2 yi tercih eder bazısı vardır ekran kalitesi nedeniyle wave 1 i tercih eder.Ben wave 1 kullanıcısıyım ama arkadasımda wave 2 var kıyasladık mesela wave 2 nin ekran büyüklüğü hele ki film izlerken s.amoledi esgeçmeye yeter gelipte super amoled ekranım var diye wave 2 nin buyuk ekranını görmezden gelemem acıkcası birde bu devirde.wave 1 imin s.amoled ekranından ne kadar memnun olsamda görünüş olsun ekran boyutu olsun wave 2 wave 1den kesinlikle üstün.Tabi yinede tercih meselesi...Wave 1 daha ıyı benımkısı daha guzel falan dıyordum bende ama wave 2yi elne alnca diğerini brakasın gelyor.Bir an önce wave 1 i satıp wave 2 alcm.:naughty::islik:bye2:

mavrick

mavrick

Üye
ayıp size ayıp n8ciler bile c7yle n8 karşılaştırmıyor o kadar fark varken

• Beğen
Tepkiler: nescafe656
akdenizx

akdenizx

Üye
sayın archeuscaine 'in görüşlerine sonuna kadar katılıyorum. alacağınız telefonu ne amaçla kullanacağınıza önce karar verin ona göre piyasa ve model arayışına girip alın. ha samsung tartısılmaz bana gore cok ıyı ancak eksık yonlerı tabıkı de var.

samsung wave 1 ve samsung wave 2'yi karşılaştıran arkadaşlara tek soracagım soru kaç yalındasınız. bu kadar alelade bir tartısma konusu olamaz. :box

agent87

Üye
Ben wave ı aldım wave ıı çıkınca dayanamadım sattım wave ıı yi aldım pişman oldum sattım wave yi zararına geri aldım diyen bi arkadaşım var.. Wave ıı yi aldım elime wave ı wave ıı yle kıyas bile edilemez sadece ekran boyutu farkı var wave ı de 10.9 wave ıı de 11.9 ama görüntü kalitesi konusunda SUPER amoled ekran la SUPER CLEAR LCD kıyas edilmez bırakın beyaz dengesini falan canlılığın apaçık örneğini gördüm ben. Tartışmasız wave ı yani s8500 şuanda sat deseler satmam sadece hesap yaptım aldığımdan beri yüklediğim apps 680 tl ve 1200 istesem vercek adam yok en önemliside telefon ve hafıza kartı dolu hiç bir kasma yavaşlama yok telefonumda androıt mandroıt diyorlar aslında o da boş ... Tartışmaya bile gerek yok keşke androıt olsaydı dıyen arkadaşlar galaxy s alın sonra pişman olun bada gayet iyi haydi kalın sağlıcakla ;)

----------Eklendi @ 22:28:33 ---------- Yazıldı @ 22:18:38 ----------

kişisel görüşlerimi söylemek istiyorum bu wave ve wave 2 hakkında resmen bu sitede kardes kardese düşman edilmiş durumda.eline wave 2 almamış insanlar bu telefon hakkında yorum yapıyorlar sanki bu ürün üvey evlatmış gibi kimsenin telefonu küçümsemeye hakkı yok.gelelim amoled ve super clear lcd konusuna biraz işi samsung tarafından düşünüyorum amoled ekranlı wave'den baya bir kar yapmış bir firma neden bu üründen sonra yeni bir versiyon daha çıkartıp ekran teknolojisini değiştirerek ve ekran boyutunu yükselterek çıkartır? Ki amoled deki başarıdan sonra ekran teknolojisini değiştirmesinin bir sebebi olmalı; kimisi bu teknolojiyi üretmeye yetişemediğinden dolayı samsung böyle bir geçiş yaptı diyor. Gerçekten böyle bir şey olucağına inanıyor musunuz ? Samsung gibi bir firma amoled'i üretmeye yetişemediğinden wave 2 de super clear lcd teknolojisini kullanıyor garip değil mi ? Samsung firmasıda ilerde olusacak yargıları öngörmüştür herhalde yok öngörememiş diyorsanız bada'nın geleceğinden de şüphe edin o zaman. Bana pek inandırıcı gelmiyor ki açıkcası ikisi arasında da çok ahım şahım fark yok.sanırım samsung'un bir bildiği var ki böyle bir şey yapmış. Ekran büyüklüğüne gelirsek wave normal standartlarda telefon büyüklüğüne sahip wave 2 de onun biraz büyüğü ve açıkcası internette dolasırken size çok yardımcı oluyor ki benim gözümde wave 2 tablet :) lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin wave gibi başarılı ürünün üstüne samsung wave 2 'yi çıkarma cesareti gösteriyorsa ve wave'i wave yapan amoled'den de super clear lcd'ye dönüyorsa vardır bir bildiği diyorum.

kardeşim yanılıyorsun 2 sinide eline alıp bunu soylersen eğer gülerim wave 2 ye üvey evlat gözüyle değilde becerememişler gözüyle bakıyorum senin dediğin gibi olsa fiyattada bi fark olması gerekir wave 2 - 1 e göre daha düşük bi fiyat ta samsung eminim 2 yi çıkardığına pişman

silver021

silver021

Üye
agent emin olki samsung wave 2 yi cikardigina gayet memnun. ekranin büyük olmasi illaki bir avantaj saglior ancak bu deilki wave 2 wave 1 den daha iyi. ayrica neyin tartismasini yapioruzki wave üretimden kalkti wave 2 cikti yakinda wave 3 un gelmeside an meselesi. ne zaman wave 2 de piyasadan kalkar çikartirlar o dakka yeni bir wave 3. wave 3 unde ekrani tft olsa kaç yazar alan memnun satan memnun. birakin insanlari kedi hallerine. kimse burda sidik yaristirmaya kalkmasin arkadaslar. wave vede wave 2 tasarimiyla isletim sistemiyle bence dort dortluk telefonlar. herkez aldigiyla yetinmeyi ogrensin. 5 6 yasindaki cocuk gibi benimki senden daha buyuk tartismasi yapmayin

soserious

Üye
Ne kadar boş konular bunlar ya.Sacmalık artık bunu tartısmak.Kabak tadi bu konun yanında mis kalır :)

1.İki telefon arasındakı fark fiyatının olusmasındakı en buyu sebep birinde S.amoled , digerinde sclcd olması.S.Amoled sclcd'e gore masraflı kalıyor.

2.Bada Os 2.0 iki telefon icin de cıkacaktır.(konu icinde gordum soylemeden edemedim.Samsung yetkilileri sıkıldı soylemekten onların yerıne ben soyuyorum artık :) )

3.İki telefonun da donanım ve kapasitesi aynıdır , tek farkları ekranlarıdır.Bukadar buyutulucek bir şey değildi.Su tartısmayı çingene kavgasına cevırmektense kapatın artık.Aynı telefonları kıyaslamayın artık , onlar aslın da ikiz kardeş :bigstar: :bigstar:

qadir

Üye
hahahhah xD iphone ondan demekki ekran boyutlarını değiştirmedi kullanıcılar kavga eder diye xD baksana herkes birbirine girdi :D:aha::ehe

agent87

Üye
arkadaşlar kıyas yada yetinmek değil sadece insanlar hangisini alacağında karar veremiyorsa bi abi tavsiyesi o kadar;) wave 1 üretilmiyor ama hala sıfırı mevcut ve wave 2 tutlmamasıda ekran canlılığından yani bulabilirseler weave 1 daha mantıklı;)

----------Eklendi @ 11:16:47 ---------- Yazıldı @ 11:12:02 ----------

agent emin olki samsung wave 2 yi cikardigina gayet memnun. ekranin büyük olmasi illaki bir avantaj saglior ancak bu deilki wave 2 wave 1 den daha iyi. ayrica neyin tartismasini yapioruzki wave üretimden kalkti wave 2 cikti yakinda wave 3 un gelmeside an meselesi. ne zaman wave 2 de piyasadan kalkar çikartirlar o dakka yeni bir wave 3. wave 3 unde ekrani tft olsa kaç yazar alan memnun satan memnun. birakin insanlari kedi hallerine. kimse burda sidik yaristirmaya kalkmasin arkadaslar. wave vede wave 2 tasarimiyla isletim sistemiyle bence dort dortluk telefonlar. herkez aldigiyla yetinmeyi ogrensin. 5 6 yasindaki cocuk gibi benimki senden daha buyuk tartismasi yapmayin

adamlar kendileri açıkladı satamadık elimizde kaldı diye sidik yarıştırmıyorum zaten ben uzağa işerim :D :)

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Iphone Zaten Standart Ekran ..
Ve Sanırım Kimsenın bu tarz BenciL,Gaddar TartişmaLar Icıne Girmesin diye Ekranı buyuLtmuyor .. Cokda iyi yapıyor herşeyi standart :)
Satarkende aLirkende Rahat eLden cıkarıyorsun sonucta Iphone .

Fakat Ben Wave // Wave2 Kavgasını anLamadim :)
Herkezin kişiseL zevki , beğenisi farkLidir ..
Benim İcin Ekranın 1'' buyuk yada kucuk oLmasi Sorun deqL :)
YorumLarda gördüm :)
Biri cLean Lcd Ekran SuperAmoLed'den daha iyi demiş :)
GözLerinde Bir Sorun Var sanırım senın :)
TeLevizyon aLirkende eminim Led Ekran TV'Ler Dandik LCD ALaLim diyorsunuzdur :) Sizi anLamak Ne mumkun :)
TeLefonun buyuk oLmasi , o teLefonu havaLi yapmıyor :)
surekLi gozun ekranda ve baktıgın ekranın kaLiteLi oLmasi Lazim :)
Bir Farkın oLmaLi ki onuda karşı tarafa hissettir :)
SuperAmoLed Ekran 2-3 ayda yanıyor demiş biri :)
3-4 aydir bende inanırmısın , şu beyaz renkLer,temaLar,arka pLanLar,Internet browser'ın arka renqi beyaz oLunca feLan amoLedi öLdürüyor demiş :)
TeLefonumda en ufak bir griLeşme :) + pembeLeşme + kararsizLik + test EkranLarında mavi renkden sonra saat aLanında griLeşme , siLinik gosterme türü sorun yaşamadim :)
Cektigim Resim teLde nasiLsa Pc'dede oyLe :) YaLan yanLiş biLgi Vermeyin :)
Senın biLgisayarın monıtoru '
TFT Ekrandir , LCD ' ekrandir :) o yuzden kotu dersın :)
Ama teLefonun SuperAmoLed Aradakı farkı anLayacak kadar biLgiLi oLmaLısın,deqiLsen buraya yorum atmandakı amacıda anLamam k.bakma :)
Yani wave2'yi kurcaLamiş biriyim :)
ama yukarıda beLirttim :)
ben bir teLefonda sürekLi ekrana bakıyorum :)
1'' adama koymaz :) ama ekran kaLitesi adama Koyar :)
SuperAmoLed'i tek gecerim :)

nescafe656

Üye
helal olsun kardeşi kardeşe düşürmüşler :hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt