Wave II ekran problemi

Sponsorlu Bağlantılar

aligatorX

Üye
    Konu Sahibi
Wave II ekran problemi
Bir hafta önce aldığım wave II nin ekranında bir problem olduğunu buldum.Ekranın sol tarafında yarım santimlik bir bölgede dokunma algılması yok.Bunu test programıyla da kontrol ettim sonuç aynı.Gerçekten de algılamıyor.Bu da mesaj yazarken p harfine basmayı çok zor hale getiriyor.Bunu video olarak da kaydettim.Acaba sorun yazılımsal olabilir mi?

ganster86

Üye
bence yazılımsal hata yok telefonda sorun vardır.

Anußis

Anußis

Üye
Dur ben şimdi video çektim bende yok öyle bişe sanırım ekranında bir arıza var yinede bi videoyu izle şimdi upload ediyorum

istersen p harfini falanda çekip upload edebilirim

aligatorX

Üye
    Konu Sahibi
malesef ekranda problem var.Olmadı şimdi bu ya.Telefon o kadar güzel ki nazarı değdi arkadaşlarımın herhalde.

Anußis

Anußis

Üye
olabilir arkadaşım bende inanırım nazara x6 mın ilk gün arka kapağı kırılmıştı :D nazardan şimdi bu telefonu herkese göstermiyorum o yüzden sağlam :)

gs2

Üye

Ya gıttınız ekran ıcın tel aldınız wave 2 sadece 11,9 wave 10,9 mm ekrana sahıp sızde olan yazılımın aynısını kullanıyorz :D
bi ekran icin hemde lcd superamoled bıle deıl gıdıpte o parayı wermem ya :D:D:d

furkant

furkant

Üye
Arkadaşım a koy bu videoyu falan arızayı yaz samsung seninle iletişimew geçiyor. Buna benzer bir problem benim s8500 da vardı, garantiye yolladım ekranı değiştirdiler. Samsungdan sonuç alamazsan bana pm at tüketici haklarına yazı gönderelim değiştirirler o zaman. Besbelliki telefonun hatalı yani...

--------------- Ekleme ---------------

pardon yanlış oldu :)

hsahin4

hsahin4

Üye
Ya gıttınız ekran ıcın tel aldınız wave 2 sadece 11,9 wave 10,9 mm ekrana sahıp sızde olan yazılımın aynısını kullanıyorz :D
bi ekran icin hemde lcd superamoled bıle deıl gıdıpte o parayı wermem ya :D:D:d

Maalesef kıyaslamanız doğru değil. Çünkü Wave2'de 48 kbps değil 7.2 Mbs HS desteği var. Ayrıca Super Clear LCD'yi Super Amoled'ten daha başarılı buluyorum. Çünkü Super Amoled ekranların beyaz renge karşı zaafı var.
-Beyaz renk süper Amoled için çok dezavantajlıdır, internet açtınız beyaz bir sayfa veya mesaj yazıyorsunuz klavye hariç yarısı beyaz ekran süper Amoled var pil daha çok gider diye dusunmeyin aksine daha fazla güç tüketecektir lcd ye göre.
Bu nedenledir ki wave I de menü arka planı siyahtır ve degistirilemez, halbuki lcd/tft kullanan diğer Bada li wave lerde arka plan beyazdır. Yani Wave I deki arka plan siyah zorunluluğu Bada dan değil süper Amoled ekrandan gelmektedir. Wave II lcd olacak ve temalarda arka plan renklenecek, Wave I kullanıcılarını şimdiden uyarayım beyaz bir arka planı olan temayı asla kullanmayın.

Zoom olayınıda ise, optik zoom olmadıktan sonra 3x veya 5x ne farkeder? Ayrıca wave2'nin bataryası çok iyi gidiyor. Bugün 3ncü günümdeyim ve hala %51 şarjım. 3 gündür wifi, oyun, 3g Allah ne verdiyse kullanıyorum. Resmi olarak Bada 1.2 kullanması ve Bada 2.0 için güncelleme alacağı kesin olması sebebiyle, sırf ekranı birazcık daha iyi görünüyor diye Wave1 denen alete şu tarihte asla para verilmez. 1 sene önce eyvallah ama şimdi değil. (kişisel görüşüm)

nidforspid

nidforspid

Üye
Maalesef kıyaslamanız doğru değil. Çünkü Wave2'de 48 kbps değil 7.2 Mbs HS desteği var. Ayrıca Super Clear LCD'yi Super Amoled'ten daha başarılı buluyorum. Çünkü Super Amoled ekranların beyaz renge karşı zaafı var.

Zoom olayınıda ise, optik zoom olmadıktan sonra 3x veya 5x ne farkeder? Ayrıca wave2'nin bataryası çok iyi gidiyor. Bugün 3ncü günümdeyim ve hala %51 şarjım. 3 gündür wifi, oyun, 3g Allah ne verdiyse kullanıyorum. Resmi olarak Bada 1.2 kullanması ve Bada 2.0 için güncelleme alacağı kesin olması sebebiyle, sırf ekranı birazcık daha iyi görünüyor diye Wave1 denen alete şu tarihte asla para verilmez. 1 sene önce eyvallah ama şimdi değil. (kişisel görüşüm)

kardes sen dertm etme onu samsung dusunmus zaten internet browserin ayarlarinda renkleri ters cevir var cevirisiyon o sroun olmuyor:oke:

arkadasim wave 2 almissin hayirli olsun tamam nedir bu kiskanclik yaa alirken gormediginiz oz gelip burda goruyosunuz sonra wave 2 daha daha iyi degil iste degil sunu kabulleniin artik,wave 1 alinmaz demissin ona yorum yok

hsahin4

hsahin4

Üye
Wave2 daha iyi şeklinde bir beyanatım olmadı. Ama wave2 hakkında söylenenlerin çoğu doğru değil. Yok efendim ekranı iyi değilmiş, yok efendim kasyomuş vs vs. İnsanlar müneccim olmuş, hiç wave2 kullanmadan ve görmeden, sadece okudukları saçmalıklarla ahkam keser olmuşlar.
Bana demişsinki alırken görmediğiniz özellikler falan... Nerden biliyosun benim araştırıpta almadığımı? Ben, HTC Desire ve Android dünyasından Bada dünyasına geçmiş birisiyim. Öyle araştırmadan, karıştırmadan 900 TL telefona para vermem.

nidforspid

nidforspid

Üye
Wave2 daha iyi şeklinde bir beyanatım olmadı. Ama wave2 hakkında söylenenlerin çoğu doğru değil. Yok efendim ekranı iyi değilmiş, yok efendim kasyomuş vs vs. İnsanlar müneccim olmuş, hiç wave2 kullanmadan ve görmeden, sadece okudukları saçmalıklarla ahkam keser olmuşlar.
Bana demişsinki alırken görmediğiniz özellikler falan... Nerden biliyosun benim araştırıpta almadığımı? Ben, HTC Desire ve Android dünyasından Bada dünyasına geçmiş birisiyim. Öyle araştırmadan, karıştırmadan 900 TL telefona para vermem.

yok onlari bende anlamiyorum amaclari ne,nokia fani genelde tamam sinirlenme:oke:

Madmark88

Madmark88

Üye
Kişisel görüşlerimi söylemek istiyorum bu Wave ve Wave 2 hakkında resmen bu sitede kardes kardese düşman edilmiş durumda.Eline Wave 2 almamış insanlar bu telefon hakkında yorum yapıyorlar sanki bu ürün üvey evlatmış gibi kimsenin telefonu küçümsemeye hakkı yok.Gelelim Amoled ve Super Clear Lcd konusuna biraz işi Samsung tarafından düşünüyorum Amoled ekranlı Wave'den baya bir kar yapmış bir firma neden bu üründen sonra yeni bir versiyon daha çıkartıp ekran teknolojisini değiştirerek ve ekran boyutunu yükselterek çıkartır? Ki Amoled deki başarıdan sonra ekran teknolojisini değiştirmesinin bir sebebi olmalı; kimisi bu teknolojiyi üretmeye yetişemediğinden dolayı Samsung böyle bir geçiş yaptı diyor. Gerçekten böyle bir şey olucağına inanıyor musunuz ? Samsung gibi bir firma Amoled'i üretmeye yetişemediğinden wave 2 de super clear lcd teknolojisini kullanıyor garip değil mi ? Samsung firmasıda ilerde olusacak yargıları öngörmüştür herhalde yok öngörememiş diyorsanız Bada'nın geleceğinden de şüphe edin o zaman. Bana pek inandırıcı gelmiyor ki açıkcası ikisi arasında da çok ahım şahım fark yok.Sanırım Samsung'un bir bildiği var ki böyle bir şey yapmış. Ekran büyüklüğüne gelirsek Wave normal standartlarda telefon büyüklüğüne sahip Wave 2 de onun biraz büyüğü ve açıkcası internette dolasırken size çok yardımcı oluyor ki benim gözümde wave 2 tablet :) Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin Wave gibi başarılı ürünün üstüne Samsung Wave 2 'yi çıkarma cesareti gösteriyorsa ve Wave'i Wave yapan Amoled'den de Super Clear Lcd'ye dönüyorsa vardır bir bildiği diyorum.

erdemokan

Üye
valla ben wave 1 den wave 2 ye geçtim 2 sinide kullanmayanlar bence boş konuşuyor. wave 1 1.2 yüklesen bile wave 2 nin performansında asla olmuyor donanım aynı olmasına rağmen, amoled ile sLCD arasında inanın hiç bir fark yok biraz güneşte farkediyor onun dışında kesinlekle daha gerçekçi foto çekimlerinde wave 1 de foto çekiyosun cam gibi bilgisayara atıyorsun bo... gibi wave 2 de ne çekersen o, pil zaten muhteşem ve kesinlikle ekran boyutu gereksiz diyenler inanın züğürt teselisi yapıyor, arkadaşın ihtiyaçtan wave 2 sini satışa koyduk sahibindende en az 10 tane wave 1 sahibi aradı takas için inanın 200 lira üste teklif eden vardı wave 2 varken wave 2 alınır. Aklın yolu bir hiç şüpeniz olmasın.

nidforspid

nidforspid

Üye

• Beğen
Tepkiler: erem.qns

aligatorX

Üye
    Konu Sahibi
superamoled daha net aga

s8500 işyerinde arkadaşımda var.Defalarca kıyasladım yan yana koyup bence s8530 daki ekran süper.Renkler çok daha canlı.Ayrıca pikseller wave 1 de çok daha belirgin.WAve II nin ekranı gerçekten süper.Ayrıca büyük ekran olması kullanım açısından çok daha rahat.

Ayrıca kıyaslama yapılan videonun çekimi yanıltıcı gibi.Siyahlar wave II de gri gibi gözükmüş ama telefon elimde.Böyle bir şey yok.Bazı videolarda da wave II galaxy S den daha güzel gösteriyor.Telefonları videoya bakarak değil çıplak gözle inceleyip kıyaslamak lazım.Zaten galay S daha eğik duruyor.Muhtemelen ortamın ışığı wave II ye daha çok yansıyor.Yerlerini değiştirip bir de öyle deneselerdi daha gerçekçi olurdu.Kameranın konumu değiştikçe wave II nin görüntü kalitesi de değişiyor dikkat ederseniz.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
8500 dan memmunuz

• Beğen
Tepkiler: erem.qns
Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
Bos dava bunlar alan memnun satan memnun aldysanz wave 2 nizi 1 inizi kullanrsiz size samsngdan yazili bi acklama gelse 1 veya 2 daha iyi die elinize negecck. aldnz hayrni gorn kimse zatn telefnlari gormedn burdaki yormlara bakarak tel almaZ. on bilgi edinr. sizn burda yaptgnz sadece satasmak bilgi vermk degldr. Ayrica lcd davasi kapanmstir ledler lcd fiyatina dusp 3d ler cikmstr. demek istedgm biri superamoLED biri clearLCD

kolay gelsn

ultrayer6

ultrayer6

Üye
acil beyler insafınıza kurban oliyim şu amoled ekranda 3 ay sonra yanma hatası var falan diyorlar. Wave 1 wave 2 arasında gidip geliyorum geriye sadece ve sadece ekran kaldı hangisi nolur yardım...

senam38

Üye
acil beyler insafınıza kurban oliyim şu amoled ekranda 3 ay sonra yanma hatası var falan diyorlar. Wave 1 wave 2 arasında gidip geliyorum geriye sadece ve sadece ekran kaldı hangisi nolur yardım...
kardeş ben wave 1 alalı 4 5 ay oldu tek bir kusur yok ekranda o olay amoled ekranlarda çok oluyor süper amoled ekranlarda değil ve şimdi istesende wave 1 zor bulursun wave 2 almak zorundasın o yüzden

Takipçi Satın Al

Üst Alt