wave de android mod

Sponsorlu Bağlantılar

İspanyol

İspanyol

Üye
1. Gif teki hızı artırısanız işi halledersiniz.
2. Tema ve gif boyutu ile alakalı
3. Wave de homescreen ve menulerde altta 4 tane icon, ve menulerde iconları 4x4, 4x5 görürseniz, üst info barı faklılaşmışsa o zaman Wave e Andoid yüklenmiş demektir. Bunu da fotoğraf olarak görmeniz yeterli değil.
4. Benimde aklımda da proje var, mühim olan adımlardır. 5 Milyon satmış telefonda tabii ki bu tür çalışmalar olabilir olacaktır. Mühim olan gelinen noktadır.

Kolay Gelsin

aydink hocam bu gif hızını nasıl ayarlayabiliriz açıklarmısın ben ekrana gif koyuyorum yavaş olunca sıkıcı oluyo bide senin bu konularda bilgini biliyorum bi çok sitede yazılarını okudum sence android olurmu bu tele mantıklımı

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
İnsanlar hayal güçleri ile nasıl böyle yazılar yazabiliyorlar hayret....

Samsung, kendi cihazı Wave e değil, donanımı uygun herhangi bir telefonuna Android i uygulayabilir. Çünkü hem tüm kodlara hemde donanım parametrelerine sahipler.

Bunu dışarıdan birileri yapmak isterse karşısına çıkacak ilk sorun şudur telefonu Boot ettirebilmek bunun için çok iyi hazırlanmış bi Bootloader lazım, bu iş Reverse Engineering denilen bi konuya giriyor bir anlamda derlenmiş executable hale getirilmiş bir programı, ham haline yani yazılım kodlu derlenmemiş haline getirmek, bunu yapmak çok zor ve dehşet bi bilgi ve uzmanlık gerektiriyor.

Samsung un bunu yapmaya ihtiyacı yok. Samsung bu konuya destek vermez zira Wave i Android olaak çıkamak isteseledi çıkarırlardı, Bada lı bir telefon olarak tasarladılar ve öyle kalmasını istiyorlar. Hatta öyle önlemler almışlarki içine kullanılabilir bir Linux Kernel bile koymamışlar veya bulunamamaz hale getirmişler, eğer bu olsa idi HTC HD2 dekinin benzeri Dual Boot mümkün olabilirdi belki.

Kısaca bu iş çook ama çook zor ama imkansız diye bir şey yok günümüzün teknolojisinde.

Kolay Gelsin

Adam haklı beyler dağılın:naughty:

silver021

silver021

Üye
Acaba neden 1.2'den 1.0.2'ye geçtin. Sorun neydi?

sorun JJ9 sürümünün kullanıma bağlı olarak zaman içerisinde durup dururken kasması.
telefonu iyice dengesizleştirdi. tamam iyi yönleri var ama illegal bir yazılımdan ancak bu kadarı beklenebilir dimi. :) cpu telefonda widgetlar dahi açık değilken %17-25 de kasmaya başlıyordu.
bende en son çare illegal yollardan tekrar legale döndüm. zor ve zahmetli oldu. ama oldu. şu anda kiesten orjinal güncellemeleri alabiliyorum. 1.2 ye kiesle birlikte geçmeyi deniycem artık napim usandım :)

hsahin4

hsahin4

Üye
sorun JJ9 sürümünün kullanıma bağlı olarak zaman içerisinde durup dururken kasması.
telefonu iyice dengesizleştirdi. tamam iyi yönleri var ama illegal bir yazılımdan ancak bu kadarı beklenebilir dimi. :) cpu telefonda widgetlar dahi açık değilken %17-25 de kasmaya başlıyordu.
bende en son çare illegal yollardan tekrar legale döndüm. zor ve zahmetli oldu. ama oldu. şu anda kiesten orjinal güncellemeleri alabiliyorum. 1.2 ye kiesle birlikte geçmeyi deniycem artık napim usandım :)
Bencede bada ortamında orjinal yolda kalmak lazım. Benim gibi android kullansan asla orjinal ROM'da kalmak istemezsin. Çünkü özelleştirilmiş ve modifiye romlar inanılmaz performanslı ve stabil çalışıyor (h)
Benim bilader benim telefonu (HTC Desire) istiyor ve sana wave2 alayım helalleşelim diyor. Onu kıramıyorum ve bu teklifi kabul edecem. (wave2 belçikadan 280 euro'ya gelecek) Ama android dehasından sonra bada'ya alışabilirmiyim, gerçekten çok handikaplarım var. Ben HTC'ti fransadan almıştım, o sebeple android market açık ve inanılmaz yazılımlar var. Samsung Apps denen ortam nasıl? Ücretle mukabil güzel uygulama bulunabiliyormu?

silver021

silver021

Üye
Bencede bada ortamında orjinal yolda kalmak lazım. Benim gibi android kullansan asla orjinal ROM'da kalmak istemezsin. Çünkü özelleştirilmiş ve modifiye romlar inanılmaz performanslı ve stabil çalışıyor (h)
Benim bilader benim telefonu (HTC Desire) istiyor ve sana wave2 alayım helalleşelim diyor. Onu kıramıyorum ve bu teklifi kabul edecem. (wave2 belçikadan 280 euro'ya gelecek) Ama android dehasından sonra bada'ya alışabilirmiyim, gerçekten çok handikaplarım var. Ben HTC'ti fransadan almıştım, o sebeple android market açık ve inanılmaz yazılımlar var. Samsung Apps denen ortam nasıl? Ücretle mukabil güzel uygulama bulunabiliyormu?

samsung appste oyunlar mükemmel derecede güzel. ancak tek tek paralıya çeviriolar samsung kazığı tam anlamıyla çakmaya çalışıyor bizlere. android kadar geniş bir platform bekleme. sonuç itibariyle tek bir market var oda samsung apps.
HTC desireı wave 2 yle değiştirmen yanlış olur. bari üstüne para felan var. arada 300 TL fark oynuor. :D
ayrıca HTC desire neyine yetmiyor arkadaşım. binevi wave2den yazılım olarak daha üstün diyebilirim. android kasıp kavuruor ortalığı. :oke:

hsahin4

hsahin4

Üye
samsung appste oyunlar mükemmel derecede güzel. ancak tek tek paralıya çeviriolar samsung kazığı tam anlamıyla çakmaya çalışıyor bizlere. android kadar geniş bir platform bekleme. sonuç itibariyle tek bir market var oda samsung apps.
HTC desireı wave 2 yle değiştirmen yanlış olur. bari üstüne para felan var. arada 300 TL fark oynuor. :D
ayrıca HTC desire neyine yetmiyor arkadaşım. binevi wave2den yazılım olarak daha üstün diyebilirim. android kasıp kavuruor ortalığı. :oke:
Tam okumamışsın yazdıklarımı, kardeşimi kıramadığım için ve ondan para almak istemediğim için wave2 teklifini kabul edecem. Elbetteki wave ile htc desire kıyas edilemez :)

princepsp

Üye
Merhaba (bu arada bada 1.2 xxjj9 dediğin olaylar olmuyor gayet iyi çalışıyor neyse)Bence wave iyi ama androidle karşılaştırılamaz (çünkü daha çok yazılım çıktı androide(örn:Onlive diğe uygulama var pc oyunlarını kasmadan cloud sistem olduğundan internet üzerinden(daha viewer uygulaması yakında tam çıkıcak) çalıştırıyor) bence bada 2 bekle.Wave 2 al bence neden dersen htc den sonra wave 1 kucuk kalır :D.yada sansın varsa androidli telefon al. %17-25 de kasmaya başlıyordu diyosun bende gayet stabil çalışıyor.

halil45

Üye
arkadaşlar videodaki temayı nereden buluruz acaba... bana göre tema güzel olmuş...

Takipçi Satın Al

Üst Alt