Kardeşim çok saoL indirdim yükeLedim oldu. ALLAH razı oLsun. :oke: Önemli değil.:oke:
madalimert Üye FaTiq55' Alıntı: Kardeşim çok saoL indirdim yükeLedim oldu. ALLAH razı oLsun. Genişletmek için tıkla ... Önemli değil.
FaTiq55' Alıntı: Kardeşim çok saoL indirdim yükeLedim oldu. ALLAH razı oLsun. Genişletmek için tıkla ... Önemli değil.
demir001 Üye arkadaşım eline sağlık ama sertifikasyon yaptığım halde güncelleme hatası veriyo ve kurmuyor...
Samsunspor Emekli Yönetici Konu Sahibi demir001' Alıntı: arkadaşım eline sağlık ama sertifikasyon yaptığım halde güncelleme hatası veriyo ve kurmuyor... Genişletmek için tıkla ... daha önceden sisteminizde kalmış , eskiyi silin yeniden yükleyin ๔єคtђรt๏г๓;2193989' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica Ederim
demir001' Alıntı: arkadaşım eline sağlık ama sertifikasyon yaptığım halde güncelleme hatası veriyo ve kurmuyor... Genişletmek için tıkla ... daha önceden sisteminizde kalmış , eskiyi silin yeniden yükleyin ๔єคtђรt๏г๓;2193989' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica Ederim
Samsunspor Emekli Yönetici Konu Sahibi kingmor' Alıntı: teşekkürler abi ama benim telefona olmaz eline saglık Genişletmek için tıkla ... bana da olmuyor Gökhan
kingmor' Alıntı: teşekkürler abi ama benim telefona olmaz eline saglık Genişletmek için tıkla ... bana da olmuyor Gökhan