Wave 723'ümü satıp Blackberry'nin 0 yada 2.elini alıyım mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
Wave 723'ümü satıp Blackberry'nin 0 yada 2.elini alıyım mı?
Başlıktada belirttiğim gibi sizce ne yapayım.Arkadaşlar telefonumu değiştirmek isteme sebebim de bazı sorunlar yaşamam.Bu sorunlardan biri palringo sorunu hat üzerinden girmeye çalışıyorum sunucu yanıt vermiyor tekrar deneyin gibisinden bir hata veriyor ama palringoya wifili giriyor.Diğer bir sorunum telefondan samsungapps'e giriyorum herhangi bir uygulamaya girerken birden ana menüye dönüyor vs vs birde bildiğiniz üzere bada 1.2 nin de gelmesi lazım ki wave 723'e gelir mi bilmem daha s8500'a gelmedi.Uygulama yönündende biraz eksik.Sizce Blackberry alırsamda hangi teli tavsiye edersiniz 500-650 Tl civarı.Şimdiden teşekkürler.

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
yok bilader teli gereksiz yere götülüyorlar iyidir iyidir blackberry uygulamamı şey yapıyor müzik dinlesen emin ol wave deki gibi dinliyemezsin kamera desen o da yok ekran desen o da yok anlıyamıyorum hala bu milleti iphone 9 yıllık bu daha 1 yıllık şimdiden iphone kıyasladık süoer değil mi bu gelişme bide bunun 1-2 yıl sonrası düşün yani dur elinde tut ne zarar nede aklın karışsın unutma BADA LİNUX TABANLI BİR İŞLETİM SİSTEMİ DAHA NE İSTİYORSUNUZ !! anlıyamıyorum arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...