Wave 525 gizli ses kodlari

Sponsorlu Bağlantılar

siy4h

Üye
    Konu Sahibi
Wave 525 gizli ses kodlari
Arkadaşlar öncelikler herkese merhaba. Sorunum şu , wave 525 telefonum var. USB girişi arızalı yaptırmaya calıstım ama olmadı. Gizli kodları oynamıstım hani şu , *#197328640* olan. Ses ayarlarına girdim yanlışlıkla merak hani. Ve çıktıgımda bir daha ahizeden ses alamadım ve de müzik çalardan. Radyoyu açtıgımda kulaklık değilde hoparlöre verince sesi ses çıkıyor. Fakat müzik çalar ve ahizeden ses yok ayrıca dokunmatik sesi de gitti :( FW atmadan bu kodlara nasıl çözüm bulabilirim :( Şimdiden çok teşekkür ederim :(

by_cemal

Üye
Kardes benimde ayni sorunum war s8500 dan ben bu islerden anlarim bende o ses sayilari Sirasiyla 30 40 50 60 70 80 90 die gidiyor sendede oledir ama ben ugrastim fakat bunlari yazamadim bunu duzeltmenin yolunu bulmam uzun surmez senide bilgilendiririm :)

siy4h

Üye
    Konu Sahibi
S.a kardeş, geçen gün USB girişini yaptırdım cihazın. FW yüklerken usb den çıktı telefon. ne boot oluyo ne açılıyo ne de download mode alınıyor. Kendi imkanlarımla USB JİG yaptım nafile. Telefoncu 40 TL istiyo yapmaya sence baska bir yolu yordamı var mıdır ? yoksa o parayı bayılıp , telefonu kurtarıcaz mı ? :bilmm

Üst Alt