Wave 525 3G oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hunterx-27

hunterx-27

Üye
    Konu Sahibi
Wave 525 3G oldu
arkadaşlar telefondan *#7092463*# yapınca işlem menüsünden 4-1-1 sırasını takip edip test mod açınca üstteki EDGE E semboli 3G oluyor gerçi benimde hoşuma gitmedi değil bu neden böyle bağlantı hızında gerçekten etkili olurmu

hunterx-27

hunterx-27

Üye
    Konu Sahibi
haaaa biliyordum kimsenin böyle bir şey bilmediğini

ceycey111

ceycey111

Üye
ilginç bi olay ama bağlantı hızını etkilemez

hunterx-27

hunterx-27

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bildeğin bir şeyin nasıl hızını etkilemediğini söylüyorsun neye göre yani bak kimse bilmiyo

ceycey111

ceycey111

Üye
525 modelinde 3g yok kardesim
istersen bi dene fark ediomu hiz

namre12

namre12

Üye
evet fark etti arkadaşlar youtubdan videolar daha iyi izleniyor

hunterx-27

hunterx-27

Üye
    Konu Sahibi
bak adama etki etmiş

ceycey111

ceycey111

Üye
Peki tamam öyle olsun :D

hunterx-27

hunterx-27

Üye
    Konu Sahibi
kızmadın demi kardeş

namre12

namre12

Üye
3g acik iken aramalarda karsi tarafin sesi gelmiyor

kapattigimda 3g yi duzeliyor telefon

hunterx-27

hunterx-27

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle ceycey111 adlı arkadaş haklı çıktı uzun vadade etkisi yoktur adı üstünde test mode diyo açıyosun bende de aynı şey oldu karşının sesi gelmeyince bende eski haline getirdim

ceycey111

ceycey111

Üye
aynen öyle ceycey111 adlı arkadaş haklı çıktı uzun vadade etkisi yoktur adı üstünde test mode diyo açıyosun bende de aynı şey oldu karşının sesi gelmeyince bende eski haline getirdim

Kardeş zaten etki edecek olsa telefona o özelliği koyarlardı
Yani bu kadar dolanbaçlı yollardan olmzdı ;)

fullwar

fullwar

Üye
yaw arkdaşaşlar telefondan *#7092463*# yapınca işlem menüsünden 4-1-1 sırasını takip edip test mod açınca üstteki EDGE E semboli 3G oluyor gerçi benimde hoşuöa gitemdi değil bu neden böyle bağlantı hızında gerçekten etkili olurmu

Herşey iyi güzelde imlaya bir dikkat etsek dünya daha yaşanılır olmazmıydı? "yaw arkdaşaşlar", "hoşuöa gitemdi" bunlar hangi dilde? :)

• Beğen
Tepkiler: gizli99
hunterx-27

hunterx-27

Üye
    Konu Sahibi
eminim benim gibi herkes arada bir hızlı yazarken böyle olur şimdi çok karışmamışda bile anlışılıyor yani

fullwar

fullwar

Üye
eminim benim gibi herkes arada bir hızlı yazarken böyle olur şimdi çok karışmamışda bile anlışılıyor yani

Hzılı yazanlar için sitemiz müthiş bir çözüm buldu! Şok Şok Şok! Bak orada mesaj düzenleme paneli mevcut. Use it! Heh! Görmüşsün ne güzel. :)

vigivan

Üye
Evet hizlaniyor mspeed den test ettm 0.51 mb kadar tesekkurler dostm ben pratk bir sklde kullanirm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt