Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Wave 525 3G oldu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hunterx-27
Üye
Konu Sahibi
Wave 525 3G oldu
arkadaşlar telefondan *#7092463*# yapınca işlem menüsünden 4-1-1 sırasını takip edip test mod açınca üstteki EDGE E semboli 3G oluyor gerçi benimde hoşuma gitmedi değil bu neden böyle bağlantı hızında gerçekten etkili olurmu
hunterx-27
Üye
Konu Sahibi
haaaa biliyordum kimsenin böyle bir şey bilmediğini
ceycey111
Üye
ilginç bi olay ama bağlantı hızını etkilemez
hunterx-27
Üye
Konu Sahibi
kardeş bildeğin bir şeyin nasıl hızını etkilemediğini söylüyorsun neye göre yani bak kimse bilmiyo
ceycey111
Üye
525 modelinde 3g yok kardesim
istersen bi dene fark ediomu hiz
namre12
Üye
evet fark etti arkadaşlar youtubdan videolar daha iyi izleniyor
hunterx-27
Üye
Konu Sahibi
bak adama etki etmiş
ceycey111
Üye
Peki tamam öyle olsun
hunterx-27
Üye
Konu Sahibi
kızmadın demi kardeş
namre12
Üye
3g acik iken aramalarda karsi tarafin sesi gelmiyor
aynen öyle ceycey111 adlı arkadaş haklı çıktı uzun vadade etkisi yoktur adı üstünde test mode diyo açıyosun bende de aynı şey oldu karşının sesi gelmeyince bende eski haline getirdim
aynen öyle ceycey111 adlı arkadaş haklı çıktı uzun vadade etkisi yoktur adı üstünde test mode diyo açıyosun bende de aynı şey oldu karşının sesi gelmeyince bende eski haline getirdim
yaw arkdaşaşlar telefondan *#7092463*# yapınca işlem menüsünden 4-1-1 sırasını takip edip test mod açınca üstteki EDGE E semboli 3G oluyor gerçi benimde hoşuöa gitemdi değil bu neden böyle bağlantı hızında gerçekten etkili olurmu