wave 3 s8600 kullanıcıları

Sponsorlu Bağlantılar

wave 3'ü kaliteli buluyormusunuz

• evet

Kullanılan: 4 28.6%
  • hayır

Kullanılan: 5 35.7%
  • idare eder

Kullanılan: 5 35.7%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

metin110

Üye
    Konu Sahibi
(wave 3)arkadaşlar bende resetlenme oluyor diye yeniden yükledim bu sefer türkçe dil seceneği yok oldu bana türkçeye nasıl çeviririm yardım edebilirmisiniz

bende de aynı sorun vardı bende reset attım ama türkçe dil seçeneği vardı..çok ilginç..

HeLLEyes

Üye
800 tl buldum ben alıcagım sonraki aya

kayhan53

Üye
arkadaslar wave 3 aldım ama ana ekranda bos sayfa actım bikaç tane kaldıramıyorum nasıl oldugunu bieln varmı.

ceycey111

ceycey111

Üye
parmagını ekranda resım buyutuyomus gıbı ortadan dısa dogru ayır

grafikedy

grafikedy

Üye
Anketin alakasız olmuş

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
anket güncellendi

kayhan53

Üye
yaptım ama hiç bişi olmuyor kafayı yicem yaa mutlaka vardır bi yolu ama bende olmuoo

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
dostum cok kolay ana ekrandayken sanki resim büyültüp yada küçültüyormuş gibi iki parmagınla yapabilirsin gayet acık ve net

kayhan53

Üye
parmagını ekranda resım buyutuyomus gıbı ortadan dısa dogru ayır
içe ve dısa dogru yuvarlak çızdıgımde cozebıldım galaxy s2 de de aynısmıs ondan gordum tesekkurler..

----------Eklendi @ 21:25:06 ---------- Yazıldı @ 21:24:28 ----------

arkadaslar bende wave 3 var yeni aldım hemen asphalt tintin vs vs nerde bedava var hepsını yukledım ama oyunlarda inanılmaz bir kasma söz konusu daha once wave 1 vardı ona yukleyıp tıkır tıkır oynadıgım oyunlarda bıle bazen wave 3 te takılma soz konusu ınanılmaz canım sıkıldı nerdeyse sogudum telden bıde 1.4 ghz dıolar ya bı sorun mu var acaba benmı bı yanlıs yapıorum bılen varsa yardımlarınızı beklıyorum..

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Ya bu samsung firması kadar rezil bir firma daha var mı acaba wave kullanıcısı arkadaşlara saygım var laflarım yanlış anlaşılmasın çünkü ilk wave kullanıcılarından biriydim ilk çıktığında süper amoled ekran hd kamera kaydı 1 ghz işlemci göz boyamak için marketinde bir kaç kaliteli oyunla biz kullanıcılara sunuldu görünüşüne verilen vaatlere aldanıp aldık bir havayla her telefonla kıyasladık günlerce tatlı atışmalara girdik nokiacılarla vs.. vs.. ama bir halt olmadı şimdide wave 3 diye rezil bir telefon çıkarmış ne yazılımı yazılım ne donanım özelliği adam akıllı hakkını veriyor android sayesinde galaxy serileriyle yok şu kadar satmış yok bu kadar satmış anca milleti sömüren bir firma bidaha en kral telefonu çıkarsa yanından geçmem böyle adi bir firma ve rezil telefonlarıyla tercih kullanıcıya kalmış artık ekran netliği kamera hiç ilgimi çekmiyor

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Ya bu samsung firması kadar rezil bir firma daha var mı acaba wave kullanıcısı arkadaşlara saygım var laflarım yanlış anlaşılmasın çünkü ilk wave kullanıcılarından biriydim ilk çıktığında süper amoled ekran hd kamera kaydı 1 ghz işlemci göz boyamak için marketinde bir kaç kaliteli oyunla biz kullanıcılara sunuldu görünüşüne verilen vaatlere aldanıp aldık bir havayla her telefonla kıyasladık günlerce tatlı atışmalara girdik nokiacılarla vs.. vs.. ama bir halt olmadı şimdide wave 3 diye rezil bir telefon çıkarmış ne yazılımı yazılım ne donanım özelliği adam akıllı hakkını veriyor android sayesinde galaxy serileriyle yok şu kadar satmış yok bu kadar satmış anca milleti sömüren bir firma bidaha en kral telefonu çıkarsa yanından geçmem böyle adi bir firma ve rezil telefonlarıyla tercih kullanıcıya kalmış artık ekran netliği kamera hiç ilgimi çekmiyor

cewikkuwwer01 herkonuda haklisin lakin saygi cercevesinde yazalim msj larimizi

by_chapkin

by_chapkin

Üye
wave2 kullanıyordum wave3 aldım ama pisman oldum arkadaşlar sadece biraz hız birazda kullanım şekli güzel diğerlerinde wave2 daha iyidi sanki artı samsung apps'e giriş yapamıyorum yardımcı olabilecek arkadaş varmı acaba

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
wave2 kullanıyordum wave3 aldım ama pisman oldum arkadaşlar sadece biraz hız birazda kullanım şekli güzel diğerlerinde wave2 daha iyidi sanki artı samsung apps'e giriş yapamıyorum yardımcı olabilecek arkadaş varmı acaba

msj telefon üzerinden yazdığın için okuyamıyoruz tam anlamıyla yardım etmek için düzeltirmisin msj

metin110

Üye
    Konu Sahibi

mesajını tam olarak okuyamasamda sorunu anladım..wave 3 ile samsung apps ye giremediğinizi ifade etmişsiniz..bu benimde birkaç defa başıma geldi..sorunu samsung serivislerine götürerek çözebiliyorsunuz..bunun nedenide çok ilginçtirki yeniden başlatma sırasında oluşan bir hatadan dolayı oluyor..telefonu ilk aldığım günden beri bu sorunum çözülemedi..ve demediğim yöntem kalmadı..hafıza kartını değiştirip calass 10 yükseltmekten tutunda 3 tip ayrı hafıza kartı kullanmya kadar çeşitli senaryolar denedim ama çözüm yok..özellikle bazı oyunlarda kasma olduğunu ve bu arada ekrana dokunduğunuzda reset attığını defalarca izledim.işin ilginç tarafı ise telefonu fabrika ayarlarına döndürdüğünüzde samsung apps ye bağlanamıyorsunuz..çözüm her daim samsung servisine gidip yazılım yükletmenizden geçiyor..artık samsung servisine yakın bir yerden ev kiralamayı düşünüyorum..size tavsiyem sizde öyle yapın :))

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
bu işlemi yaparsanız bütün sıkıntılarınız gider #5239870*# tuşlayın ve cıkan menüde Pre-configuration secin ardından şifre isteyecek orayada *#27236*# yazın ve tur secin ardından telefon bir defa acılıp kapanacak ve herşey normal olcak

süülo

Üye
söylediğin ilk kodu giriyorum hiç bir şey olmuyor arama tuşuna felan mı basmam lazım

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
söylediğin ilk kodu giriyorum hiç bir şey olmuyor arama tuşuna felan mı basmam lazım

tuşlar bölümünde cıkması lazım wave 3 için farklı olabilir bi araştırma yapmak lazım

berkcombil

Üye
Kesinlikle haklısın fakat işin şu kısmınıda düşünmek lazım.Bizler Wave aldığımız dönemde kapışabileceği kapasitede olan telefonlardan Galaxy S;1500 TL,iPhone 4;2000 TL,HTC Desire HD;1600 TL civarıydı.Benzer donanımda hatta daha da üstün olan Wave ise 999 TL idi.O şartlarda Wave almak hiçde mantıksız sayılmazdı.Fakat iOS'un bitmek tükenmek bilmeyen desteği,Android'in alıp başını gitmesi BADA'yı gözümüzde daha da rezil bir duruma soktu.Bugün 800-1000 TL arası Wave 3 alınır mı?Elbette alınmaz.O fiyat bandında 0 olsun 2.el olsun daha verimli Androidler alınabilir.Ama bundan 1,5 yıl önce durum böyle değildi.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Kesinlikle haklısın fakat işin şu kısmınıda düşünmek lazım.Bizler Wave aldığımız dönemde kapışabileceği kapasitede olan telefonlardan Galaxy S;1500 TL,iPhone 4;2000 TL,HTC Desire HD;1600 TL civarıydı.Benzer donanımda hatta daha da üstün olan Wave ise 999 TL idi.O şartlarda Wave almak hiçde mantıksız sayılmazdı.Fakat iOS'un bitmek tükenmek bilmeyen desteği,Android'in alıp başını gitmesi BADA'yı gözümüzde daha da rezil bir duruma soktu.Bugün 800-1000 TL arası Wave 3 alınır mı?Elbette alınmaz.O fiyat bandında 0 olsun 2.el olsun daha verimli Androidler alınabilir.Ama bundan 1,5 yıl önce durum böyle değildi.

okadar doğru söyledinki duygularıma tercuman oldun :)

by_chapkin

by_chapkin

Üye
bende de

Üst Alt