wave 2 çöktü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

casper1998

Üye
    Konu Sahibi
wave 2 çöktü
arkadaşlar bada 2.0 ı multiloaderle yüklerken sanırım bitmeden usb kablosunu çekmişim telefon çöktü galiba ne yapacagımı bilmiyorum lütfen yardım tekrar yükledim bada 2.0 ünlemler fln çıktı engine is nat installed fln diyo lütfen acil yardım

ceycey111

ceycey111

Üye
tekrar yüklemeyi dene inş kurtarabilirsin yoksa anakart yandıysa geçmiş olsun :D

Bu arada iki tane konu açmana gerek yok

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
arkadaşlar bada 2.0 ı multiloaderle yüklerken sanırım bitmeden usb kablosunu çekmişim telefon çöktü galiba ne yapacagımı bilmiyorum lütfen yardım tekrar yükledim bada 2.0 ünlemler fln çıktı engine is nat installed fln diyo lütfen acil yardım

arkadaşım konu ile ilgili actıgım konulara bak birde yazdıgım msj larda bios sıfırlama diye bir yöntem var onu yap sorun çözüleçektir

sancakaziz

Üye
Eğer flash moda(downloader mode) geçiyorsa tekrar firmware at eğer geçmiyorsa bootloader çökmüştür Jtag harici olmaz;

sanal hacker

sanal hacker

Üye
arkadaşim benimde başima geldi bu olay bada 2.0 dan eski haline almayı çalıştım telefon sıfırlandı sereil port hatası verdi kiesi yukle en son surumu orda menude bağlantı hatalarını gider diyor tıkla sürücüyü indir sonra kıesi kapat teli download moda al ml ile tekrar yukle bende port hatsı yine verdi ama oldu kurtardık bu benim 2. wave çökertişim 1 ni kuratrdım öbürünü bilmediğim için kurtaramadım ama servise verdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt