wave 2 bada 2.0 a bilgisayardan indirdigim oyunları nasıl yükleyebilirim YARDIM LÜTFEN !!

Sponsorlu Bağlantılar

xxaysan

xxaysan

Üye
    Konu Sahibi
wave 2 bada 2.0 a bilgisayardan indirdigim oyunları nasıl yükleyebilirim YARDIM LÜTFEN !!
oyunları bilgisayara atıyorum ama bilgisayardan telefona yüklemeyi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

caglarrock

caglarrock

Üye
Bilgisayardan telefona at.(Hangi yolla olduğu farketmez)

Daha sonra telefonunun dosya yöneticisinden oyun dosyasına tıkla kendiliğinden yüklenir.

Ondan sonrada ver elini oyun keyfi.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bilgisayardan telefona at.(Hangi yolla olduğu farketmez) Daha sonra telefonunun dosya yöneticisinden oyun dosyasına tıkla kendiliğinden yüklenir.Ondan sonrada ver elini oyun keyfi.
bada 2de spoof falan yok mu

xxaysan

xxaysan

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle seyler okudum bu kadar kolay deil gbi

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
bada 2de spoof falan yok mu

arkadaşlar herşey öyle yazıldığı gibi kolay degil haberiniz olsun gereksiz yere meşkul etmeyin konuları acan kişilere laf ile degil uygulamalı cevap verin

arkadaş bilgisayara at sonra dosya yöneticine gir oyna diyor yaw :)

bada 2 sürüm lerinde oyun ve uygulama fazla çalışmaz çünkü open al gl destegi gelmedi hala çalışan uygulamalarda htlm5 tabanlı ve c++ uygulamalar oldugundan çalışıyor sıkın dişinizi 10 güne kalmaz final sürümü çıkar diye düşünüyorum

furkey

Üye
arkadaşlar herşey öyle yazıldığı gibi kolay degil haberiniz olsun gereksiz yere meşkul etmeyin konuları acan kişilere laf ile degil uygulamalı cevap verin

arkadaş bilgisayara at sonra dosya yöneticine gir oyna diyor yaw :)

bada 2 sürüm lerinde oyun ve uygulama fazla çalışmaz çünkü open al gl destegi gelmedi hala çalışan uygulamalarda htlm5 tabanlı ve c++ uygulamalar oldugundan çalışıyor sıkın dişinizi 10 güne kalmaz final sürümü çıkar diye düşünüyorum

güzel düşünmüşsün ama yanlış düşünmüşsün...
Oyunlar çalışır kardeşim ama orijinal olması lazım. Ben kiesten orijinal oyunlarımı yüklüyorum oynuyorum bada 2 de.
Bu arada bilgisayardan dosya yöneticisi ile telefona atmak filan yok öyle bi saçmalık. Bada 2 de oyunu oynamanın tek yolu orijinal olması ( şimdilik)

• Beğen
Tepkiler: clonexcell
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
arkadaşlar herşey öyle yazıldığı gibi kolay degil haberiniz olsun gereksiz yere meşkul etmeyin konuları acan kişilere laf ile degil uygulamalı cevap verin arkadaş bilgisayara at sonra dosya yöneticine gir oyna diyor yaw :)bada 2 sürüm lerinde oyun ve uygulama fazla çalışmaz çünkü open al gl destegi gelmedi hala çalışan uygulamalarda htlm5 tabanlı ve c++ uygulamalar oldugundan çalışıyor sıkın dişinizi 10 güne kalmaz final sürümü çıkar diye düşünüyorum
adam akıllı soru sordum. Beğenmediysen şikayet et, ilgilenirler. :oke:

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
güzel düşünmüşsün ama yanlış düşünmüşsün...
Oyunlar çalışır kardeşim ama orijinal olması lazım. Ben kiesten orijinal oyunlarımı yüklüyorum oynuyorum bada 2 de.
Bu arada bilgisayardan dosya yöneticisi ile telefona atmak filan yok öyle bi saçmalık. Bada 2 de oyunu oynamanın tek yolu orijinal olması ( şimdilik)

öncelikle yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum arkadaşların sıkıntıları için ben bu işi zaten gerekli olarak kendime uygun bir şekilde düşünüyorum yorum yapışım yanlış anlaşıldı galiba kusura bakmayın

şimdi sorun şu ki bada os genel destek formuna göz attıgımızda okadar cok düzgün olmayan konular acılıyorki fakat herkes uygulamadan önce sadece yazıyor bende diyorumki yazdıgım herşeyi kendim uygulayıp uyguladıktan sonra brebir anlatıyorum eger sorunlu birşey varsa onuda paylaşıyorum ama adamın yaptıgı bu konudaki yoruma bak

caglarrock
''Bilgisayardan telefona at.(Hangi yolla olduğu farketmez)

Daha sonra telefonunun dosya yöneticisinden oyun dosyasına tıkla kendiliğinden yüklenir.

Ondan sonrada ver elini oyun keyfi.''

cihazımda yam 7 gb oyun yüklü ve bu kadar kolay olsa idi ben niye bukadar ugraşıp saatlerimi harcamışım anlamak mümkün degil kızdıgım nokta bu dosya yöneticisine at yükle sıkını bu arkadaşım anladın amacım yardımcı olmak bugün bu konuyu acan arkadaşa http://www.maxicep.com/bada-os-gene...avi-ekran-geldi-acill-yardimm-lut-538681.html tam 3 buçuk saat biosunu çökerttigi telefonunu kurtarmak için istanbuldan osmaniyeye adeta iletişim agı kurdum sorunuda hallettim yani zorum ney bunu yapmakla demek istedigim acıklayıcı olsun yerinde olsun
iyi geceler

----------Eklendi @ 23:11:36 ---------- Yazıldı @ 23:09:37 ----------

adam akıllı soru sordum. Beğenmediysen şikayet et, ilgilenirler. :oke:

kusura bakma arkadaşım sende yanlış anlamışsın o yorumu sana degil senin yorum yaptıgın caglarrock yukarıda yazdıklarımı okursan daha iyi anlaşıldıgımı ümit ederek tekrar kusura bakma diyorum
iyi geceler

• Beğen
Tepkiler: xxaysan
xxaysan

xxaysan

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum arkadaşların sıkıntıları için ben bu işi zaten gerekli olarak kendime uygun bir şekilde düşünüyorum yorum yapışım yanlış anlaşıldı galiba kusura bakmayın

şimdi sorun şu ki bada os genel destek formuna göz attıgımızda okadar cok düzgün olmayan konular acılıyorki fakat herkes uygulamadan önce sadece yazıyor bende diyorumki yazdıgım herşeyi kendim uygulayıp uyguladıktan sonra brebir anlatıyorum eger sorunlu birşey varsa onuda paylaşıyorum ama adamın yaptıgı bu konudaki yoruma bak

caglarrock

cihazımda yam 7 gb oyun yüklü ve bu kadar kolay olsa idi ben niye bukadar ugraşıp saatlerimi harcamışım anlamak mümkün degil kızdıgım nokta bu dosya yöneticisine at yükle sıkını bu arkadaşım anladın amacım yardımcı olmak bugün bu konuyu acan arkadaşa http://www.maxicep.com/bada-os-gene...avi-ekran-geldi-acill-yardimm-lut-538681.html tam 3 buçuk saat biosunu çökerttigi telefonunu kurtarmak için istanbuldan osmaniyeye adeta iletişim agı kurdum sorunuda hallettim yani zorum ney bunu yapmakla demek istedigim acıklayıcı olsun yerinde olsun
iyi geceler

kusura bakma arkadaşım sende yanlış anlamışsın o yorumu sana degil senin yorum yaptıgın caglarrock yukarıda yazdıklarımı okursan daha iyi anlaşıldıgımı ümit ederek tekrar kusura bakma diyorum
iyi geceler

kesinlikle hakkı yenmemesi gereken ve bu konularda suana kadar ondan iyisini görmediğim bi kişilik sanki kendi telefonu gbi saatlerini benim için harcadı ... gercekten kitabını yazmıs derler ya o derece .. iyi geceler

furkey

Üye

caglarrock

iyi geceler

iyi geceler

hocam ben de zaten yazının hepsini yalanlamadım özel olarak belirtmeliydim kusura bakma...
Bada 2 de oyunların çalışmadığını söylemişsin ben sadece o kısmı yalanladım.
Bada 2 de oyunlar çalışır ama spoof çalışmaz demeye çalıştım
caglarrock a gelince. Adam zaten wave bile kullanmıyor.
Öylesine gereksiz bir insan. Aldırış etmeyelim

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
hocam ben de zaten yazının hepsini yalanlamadım özel olarak belirtmeliydim kusura bakma...
Bada 2 de oyunların çalışmadığını söylemişsin ben sadece o kısmı yalanladım.
Bada 2 de oyunlar çalışır ama spoof çalışmaz demeye çalıştım
caglarrock a gelince. Adam zaten wave bile kullanmıyor.
Öylesine gereksiz bir insan. Aldırış etmeyelim

bada 2 de spof çalışmıyor dedigin doğru konu anlaşılmıştır herkese teşekkürler

----------Eklendi @ 12:11:37 ---------- Yazıldı @ 12:08:40 ----------

kesinlikle hakkı yenmemesi gereken ve bu konularda suana kadar ondan iyisini görmediğim bi kişilik sanki kendi telefonu gbi saatlerini benim için harcadı ... gercekten kitabını yazmıs derler ya o derece .. iyi geceler

eyvalah da benden daha iyileride var bizde sonuçta onarın araştırmaları sonuçunda ögrendik kendine iyi bak eger bada 2 den sıkılırsan bu konuyu takıp edipeski haline döndürebilirsin telefonunu http://www.maxicep.com/bada-os-gene...ma-geri-donme-www-badaturkiye-com-477741.html

fullwar

fullwar

Üye
Dostum indirdiğin oyunlar eğer .jar yada .jad uzantılıysa Oracle Java tabanlıdır ve telefonuna atıp çalıştırman yeterlidir. Tabi .rar uzantısı değil, rardan çıkmış olmalı. Bu oyunlar telefonunda Oyunlar bölümüne kaydolur ve Bada oyuarından biraz daha zayıf olurlar. Eğer indirdiğin oyunlar Bada içinse Spoof dediğimiz yöntemi uygulaman gerekir. Siteyi mobile light olarak kullandığımdan telefonununu göremiyorum fakat cihazına göre firmware sürümü indirip önce cihazını multiloaderla spoof yapılabilir sürüme geçirmen gerekiyor. Bu riskli bir işlemdir ve cihazına zarar verebilirsin. Eğer illede yüklerim diyorsan Custom Rom, Spoof, Orjinal Rom'a dönme diye bir konu olacaktı onu bir araştır. Tel olduğu için linki bulmam uzun zaman alır. Bada 2'de ise bu iş şu an zor çünkü daha Betada ve Custom Rom çıkmasıda zaman alacaktır. Önce bir çıksında bakalım. Belki yükleme yöntemleride değişir.

Üst Alt