wave 1 ve wave 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maxisercan

Üye
    Konu Sahibi
wave 1 ve wave 2
selam merhaba samsung wave 1 veya wave 2 almayı düşünüyorumda.facebook daki videoları izletiyormu acaba yoksa önce indiriyor sonramı izletiyor?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ikisi de :oke: yani tarayıcıdan açarsan indiriyor. Facebook uygulaması ile açarsan indirmiyor. (böyle hatırlıyorum)

kadsamuy

Üye
ya arkadasım takıla takıla buna mı takıldın dırek ızlesen ne olacak ındırsen ne olacak...
vıdeosuna gore degısır bazen ındırdıgı oluyor bazen dırek acıyor...

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
kardeşim hiç düşünme al wave yada wave 2 artık bada 2.0 diye harika bir yazılıma kavuştu en son çıkan xpkh3 betasını kullanıyorum çok yakında da ful sürümü çıkacak tam flash desteği bile var direk siteyi aç ve izle istediğini oldu mu :)

maxisercan

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadasım takıla takıla buna mı takıldın dırek ızlesen ne olacak ındırsen ne olacak...
vıdeosuna gore degısır bazen ındırdıgı oluyor bazen dırek acıyor...
alıcaksam telefon nasıl , ne özelliği oldugunu bilmek isterim tabi

furkey

Üye
nokia alma da ne alırsan al kardeş sinir hastası olursun... Ama Wave I tavsiyemdir ;)

hayatperest

hayatperest

Üye
baştan söyleyelim gps şuan tam performans vermiyor. ayrıca iphone ya da android kadar uygulama yok. bunun dışında ne ararsan bulabileceğin kalitesini her yerde belli eden bir cihaz. şahsen bende wave1 var 1 yılı geçti alalı kullanıyorum bir sıkıntım da yok.

furkey

Üye
baştan söyleyelim gps şuan tam performans vermiyor. ayrıca iphone ya da android kadar uygulama yok. bunun dışında ne ararsan bulabileceğin kalitesini her yerde belli eden bir cihaz. şahsen bende wave1 var 1 yılı geçti alalı kullanıyorum bir sıkıntım da yok.

gps hızlandırma teknikleri var hacı onları yapınca 5-10 sn de buluyor gps i

jackall_099

Üye
wave 2 nin wave 1 den pek fazla artısı yok ve wave 1 daha hoş duruyor bence bada 2.0 yükledim gayet memnunum tavsiyem wave 1 dir :)

kırmızı27

kırmızı27

Üye
Wawe 3 çıktı şimdi işletim sistemi dışında telefon müthiş ben wave 1 kullanıcısıyım çok memnunum allah pişman etmesin

racaputra

Üye
bende açılıyo indirmeden wave 525

maxisercan

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave3 cıktı s8600 nasıl acaba güzelmi?

navti

navti

Üye
Uygulamalar konusunda biraz gelismesi gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt