Wave 1 ve Wave 2 Hangisini Almak ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Wave 1 ve Wave 2 Hangisini Almak ?
Wave2 yi çoğu arkadaşımız bilmiyor yardımcı olayım hemen

AMOLED Ekran tabiki mükemmel görüntüye sahip ancak Wave2de hiçbirşey kaçırmış değil super amoled olmamasına karşın

normal amoledden kat kat iyi super amoledden sadece cok az bir fark ile düşük

WVGA SUPER LCD CLEAR TFT Ekrana sahip olan wave2 nin ekranı 3.7 olmasına ramen çözünürlükten ödün vermemiş nede olsa wave serisi ...

Ayrıca ekranın en büyük özelliği parmak izi , su damlası veya benzeri maddelere temas ettiğinde iz bırakmaması ...

Tabi karar sizin eğer elime otursun diyorsanız wave1 yok ben LCD TV yi cebime almak istiyorum diyorsanız :D film izlemek içn tabiki wave2

zmatyar

zmatyar

Üye
wave mükemmel görünüyor wave 2 boyutlarından dolayı biraz büyük

caner90

caner90

Üye
bnce wave daha ii 8500

az1986

az1986

Üye
WAVE S8500 daha guzel gorunuyor. Islemci ve diger donanimlarina gore ayni tel

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
walla bende tuşlarının daha güzel oturduğu için wave2 aldım diğeri prototip gibi geldi bana :ehe

teoalp

teoalp

Üye
wave 2 modeli daha önce çıkmış olsaydı bende onu almış olsaydım.ardından w8500 çıksaydı,inanın wave2 yi satıp hemen 8500 alırdım çünkü benim için ergonomik boy ve ekran netliği önemli.büyük telefonları sevmiyorum.sevenler için de sözüm yok zevkler ve renkler tartışılmazz ;)

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
aynen arkadaşım bende wave1 ile x6 arasında kalmıştım x6 aldım ... kullandım ve wave2 çıktı hiç tereddütsüz n8imi bile bıraktım wave2ye geçtim :)

sanal hacker

sanal hacker

Üye
evet 2side var bende wave 2 gri wave siyah ekran açısından tabiki wave 1 ses çıkışı daha net ebat olarak daha şık wave 2 de güzel ekran buyukluğu açısından film izlemek muhteşem oluyor çogunlukla wave 1 kullanıyorum

Jimmy Francues

Jimmy Francues

Üye
Wave II Tek Gecerm Harika : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...