muhammet ali çolak Üye Konu Sahibi watch dogs 4gb ram arkadaşlar bu oyun minimum 6gb ram istiyo oyunu ciosu 4gb çalışır fakat zor oynanır diye sıkıntı değil tüm ayarı low yaparım deneyen varmı 4gb ramle çalışıyormu yada çalışırmı
arkadaşlar bu oyun minimum 6gb ram istiyo oyunu ciosu 4gb çalışır fakat zor oynanır diye sıkıntı değil tüm ayarı low yaparım deneyen varmı 4gb ramle çalışıyormu yada çalışırmı
Neisseria.Ps Üye Windows hata mesajı alırsın, programları kapatmanı ister. Bende 6 Gb Ram var nadiren de olsa bu hatayı veriyor.
Windows hata mesajı alırsın, programları kapatmanı ister. Bende 6 Gb Ram var nadiren de olsa bu hatayı veriyor.
Neisseria.Ps Üye muhammet ali çolak' Alıntı: OYUN GÜÇLENDİRİCİ İŞE YARARMI Genişletmek için tıkla ... Ben kullanmıyorum
muhammet ali çolak' Alıntı: OYUN GÜÇLENDİRİCİ İŞE YARARMI Genişletmek için tıkla ... Ben kullanmıyorum
fk555897 Üye muhammet ali çolak' Alıntı: OYUN GÜÇLENDİRİCİ İŞE YARARMI Genişletmek için tıkla ... Oyun güçlendiricilerin hiçbiri bir işe yaramıyor. Belki çok az bir performans artışı olur. 4 GB RAM büyük ihtimalle oyunu çalıştırır.
muhammet ali çolak' Alıntı: OYUN GÜÇLENDİRİCİ İŞE YARARMI Genişletmek için tıkla ... Oyun güçlendiricilerin hiçbiri bir işe yaramıyor. Belki çok az bir performans artışı olur. 4 GB RAM büyük ihtimalle oyunu çalıştırır.
Neisseria.Ps Üye fk555897' Alıntı: Oyun güçlendiricilerin hiçbiri bir işe yaramıyor. Belki çok az bir performans artışı olur. 4 GB RAM büyük ihtimalle oyunu çalıştırır. Genişletmek için tıkla ... Oyunu çalıştırır, indirip oynayanlar var ama yazdığım gibi sıklıkla hata mesajı verebilir(oyun değil windows)
fk555897' Alıntı: Oyun güçlendiricilerin hiçbiri bir işe yaramıyor. Belki çok az bir performans artışı olur. 4 GB RAM büyük ihtimalle oyunu çalıştırır. Genişletmek için tıkla ... Oyunu çalıştırır, indirip oynayanlar var ama yazdığım gibi sıklıkla hata mesajı verebilir(oyun değil windows)
fk555897 Üye -Empat-' Alıntı: Oyunu çalıştırır, indirip oynayanlar var ama yazdığım gibi sıklıkla hata mesajı verebilir(oyun değil windows) Genişletmek için tıkla ... Bu sorunun bir çözümü vardır.
-Empat-' Alıntı: Oyunu çalıştırır, indirip oynayanlar var ama yazdığım gibi sıklıkla hata mesajı verebilir(oyun değil windows) Genişletmek için tıkla ... Bu sorunun bir çözümü vardır.
Neisseria.Ps Üye fk555897' Alıntı: Bu sorunun bir çözümü vardır. Genişletmek için tıkla ... Sana çözümü yazıyor zaten "bellek kazancı için gereksiz programları kapatın"
fk555897' Alıntı: Bu sorunun bir çözümü vardır. Genişletmek için tıkla ... Sana çözümü yazıyor zaten "bellek kazancı için gereksiz programları kapatın"
fk555897 Üye -Empat-' Alıntı: Sana çözümü yazıyor zaten "bellek kazancı için gereksiz programları kapatın" Genişletmek için tıkla ... O zaman sorun yok.
-Empat-' Alıntı: Sana çözümü yazıyor zaten "bellek kazancı için gereksiz programları kapatın" Genişletmek için tıkla ... O zaman sorun yok.
muhammet ali çolak Üye Konu Sahibi -Empat-' Alıntı: Sana çözümü yazıyor zaten "bellek kazancı için gereksiz programları kapatın" Genişletmek için tıkla ... WİNDOWS KLASİK YAPIP TÜM UYGULAMALARI KAPATIRSAK HATA MESAJININ GELECEĞİNİ SANMAM
-Empat-' Alıntı: Sana çözümü yazıyor zaten "bellek kazancı için gereksiz programları kapatın" Genişletmek için tıkla ... WİNDOWS KLASİK YAPIP TÜM UYGULAMALARI KAPATIRSAK HATA MESAJININ GELECEĞİNİ SANMAM
Neisseria.Ps Üye muhammet ali çolak' Alıntı: WİNDOWS KLASİK YAPIP TÜM UYGULAMALARI KAPATIRSAK HATA MESAJININ GELECEĞİNİ SANMAM Genişletmek için tıkla ... Neden büyük harflerle yazıyorsun? Yazdığın gibi yapıp dene istersen umarım hata mesajı vb. bir şeyle karşılaşmazsın
muhammet ali çolak' Alıntı: WİNDOWS KLASİK YAPIP TÜM UYGULAMALARI KAPATIRSAK HATA MESAJININ GELECEĞİNİ SANMAM Genişletmek için tıkla ... Neden büyük harflerle yazıyorsun? Yazdığın gibi yapıp dene istersen umarım hata mesajı vb. bir şeyle karşılaşmazsın
Neisseria.Ps Üye muhammet ali çolak' Alıntı: büyük harfle yazmamın ne önemi var caps açık kalmış niye sordun Genişletmek için tıkla ... Hoş görünmediği için sordum capslock'un açık kaldığını tahmin etmiştim
muhammet ali çolak' Alıntı: büyük harfle yazmamın ne önemi var caps açık kalmış niye sordun Genişletmek için tıkla ... Hoş görünmediği için sordum capslock'un açık kaldığını tahmin etmiştim
muhammet ali çolak Üye Konu Sahibi xmustx' Alıntı: Çin üretimi telefonla watch dogsun alaka düzeyini merak edenler.. Genişletmek için tıkla ... pek anlamıyom konuyu taşıma yı bilemedim =) xmustx' Alıntı: Çin üretimi telefonla watch dogsun alaka düzeyini merak edenler.. Genişletmek için tıkla ... adamın elindeki her işi yapan tel çin malıymış ondan burada açtım
xmustx' Alıntı: Çin üretimi telefonla watch dogsun alaka düzeyini merak edenler.. Genişletmek için tıkla ... pek anlamıyom konuyu taşıma yı bilemedim =) xmustx' Alıntı: Çin üretimi telefonla watch dogsun alaka düzeyini merak edenler.. Genişletmek için tıkla ... adamın elindeki her işi yapan tel çin malıymış ondan burada açtım