Ben kullanmıyorumOYUN GÜÇLENDİRİCİ İŞE YARARMI

Oyun güçlendiricilerin hiçbiri bir işe yaramıyor. Belki çok az bir performans artışı olur. 4 GB RAM büyük ihtimalle oyunu çalıştırır.OYUN GÜÇLENDİRİCİ İŞE YARARMI
Oyunu çalıştırır, indirip oynayanlar var ama yazdığım gibi sıklıkla hata mesajı verebilir(oyun değil windows)Oyun güçlendiricilerin hiçbiri bir işe yaramıyor. Belki çok az bir performans artışı olur. 4 GB RAM büyük ihtimalle oyunu çalıştırır.
Bu sorunun bir çözümü vardır.Oyunu çalıştırır, indirip oynayanlar var ama yazdığım gibi sıklıkla hata mesajı verebilir(oyun değil windows)
Sana çözümü yazıyor zaten "bellek kazancı için gereksiz programları kapatın"Bu sorunun bir çözümü vardır.

O zaman sorun yok.Sana çözümü yazıyor zaten "bellek kazancı için gereksiz programları kapatın"![]()
WİNDOWS KLASİK YAPIP TÜM UYGULAMALARI KAPATIRSAK HATA MESAJININ GELECEĞİNİ SANMAMSana çözümü yazıyor zaten "bellek kazancı için gereksiz programları kapatın"![]()
Neden büyük harflerle yazıyorsun?WİNDOWS KLASİK YAPIP TÜM UYGULAMALARI KAPATIRSAK HATA MESAJININ GELECEĞİNİ SANMAM
Hoş görünmediği için sordum capslock'un açık kaldığını tahmin etmiştimbüyük harfle yazmamın ne önemi var caps açık kalmış niye sordun![]()
pek anlamıyom konuyu taşıma yı bilemedim =)Çin üretimi telefonla watch dogsun alaka düzeyini merak edenler..
adamın elindeki her işi yapan tel çin malıymış ondan burada açtımÇin üretimi telefonla watch dogsun alaka düzeyini merak edenler..