Warmı Zekasına Guvenen?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_aLTaN_

_aLTaN_

Üye
    Konu Sahibi
Warmı Zekasına Guvenen?
a girin Size verilenlerden gizli şifreleri bulun...
Bunun için zekanızı kullanın kolay olacak..Yardımcı olmaya çalışacamgım..
Hadi kolay gele..

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
nası yaa simdi bi resim cıktı bide garip bi yazı napcaz o yazının ne oldugunu mu yazacaz asagı bosluga

spOOgy

spOOgy

Üye
kabil in ing.ce karşılığı ilk cevap olması gerekiyor

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
3 te cevabı nası yazacaz yaa war mı bilen cevap deil isteneni anlamadım

_aLTaN_

_aLTaN_

Üye
    Konu Sahibi
Beyler 1. soruda ters olarak gmt 04:30 yazıo..Windowsun saati war sağ alt tarafta.Ona tıklayıp açtıgımızda orda internet saatine baktıgımızda gmt 4:30 kabili gostermektedir..
Kabilin İngilizcesi de kabul dur.
3.soruda ise yazmaktan çekinmeyin ordaki saatleri yazın bi kagıda ama analog şeklinde..
Mesela 19:00 war onu yuvarlak bi saat çizip o şekilde gosterin.(duvar saatleri gibi )

Şimdilik bu kadar benden..Sorular kolay sadece farklı açıdan bakmayı deneyin

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
simdide 5 teyim cıldırcam avrupa falan benzettim de bisey cıkmıyo yaa deli oldum yaa

researcher

Üye
ben 3. yu yapamadım ya. saatleri cizince nolacak?

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
saatleri cizince harflerden sifre cıkacak sana

researcher

Üye
yazdım ama kabul etmedi araya tire koycakmıyız?

researcher

Üye
tamam sagolun

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
altan seni protesto ediyorum
yaa bu nası soru sordun simdi kalkamıyom basından kafayı yedim yaa

ama harbi iiymis tesekkurler

ardaca

Üye
8 deyim ben de güzel ama bi süre sonra sıkılcaz yine başlamadan bıraksak mı 8. ile ilgili ipucu kabulümdür

researcher

Üye
5 e bi yardım etsek

madhead

madhead

Üye
su 4 üde bi söylesek..ne yazıyor orda kafayı yicem..uzak doğuda ülke bırakmadım..

ardaca

Üye
4. soruda başınızı sağa çevirin tabelayı dikeyde bölün. sol tarafı başınızı sağa çevirip okuyun. bulamazsanız pm den sorun yazayım tadı kaçmasın.

5. soruda bir sanat eseri var. sağ altta bir isim görüyoruz biraz silik. onu yazayım cevap değil nasılsa. hildebrandt yazıyor. işte bu adamın yaptığı bir eser bu. onu yazıcaz. 6 harfli. bulamazsanız yine pmden yardımcı olurum. saygılar!

madhead

madhead

Üye
<div class='quotetop'>(ardaca &#064; Mar 21 2006, 12&#58;47 AM) [post=301772]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
4. soruda başınızı sağa çevirin tabelayı dikeyde bölün. sol tarafı başınızı sağa çevirip okuyun. bulamazsanız pm den sorun yazayım tadı kaçmasın.

5. soruda bir sanat eseri var. sağ altta bir isim görüyoruz biraz silik. onu yazayım cevap değil nasılsa. hildebrandt yazıyor. işte bu adamın yaptığı bir eser bu. onu yazıcaz. 6 harfli. bulamazsanız yine pmden yardımcı olurum. saygılar&#33;
[/b][/quote]
sğol..

ardaca

Üye
10 a geldim ve bitmek üzere

11 oldu yar&#305;na kals&#305;n

madhead

madhead

Üye
<div class='quotetop'>(ardaca &#064; Mar 21 2006, 12&#58;57 AM) [post=301787]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
10 a geldim ve bitmek üzere
[/b][/quote]
helal sana

ardaca

Üye
oyun bitmiyor 60 kusur bölümmüş de 10 bitmek üzere demeye çalıştım yanlış anlaşılmasın

enigma

enigma

Üye
yok abi ben zekama güvenmiyom. beni yarı yolda bırakablir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt