warkingdoms oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

3mremr3

3mremr3

Üye
    Konu Sahibi
warkingdoms oynayanlar buraya
Arkadaşlar bu oyunu oynuyorsanız bir müttefik kurak birlik olup savaşa falan çıkalim yeni oyunacak arkadaşları için link=> http://wk3.warkingdoms.com text tabanlı oyundur indırmden oynanıyor

RaplexTR

RaplexTR

Üye
Ya ben oynuyomda cok karısık yardım ederse bırlıkte oynarız :D

3mremr3

3mremr3

Üye
    Konu Sahibi
Yo gayet basit . Ilk önce görevleri bitirmeye çalış sonra gerisi kolay asker felan çıkar köyden işsi üret ki para odun gıda gelsin sonra bunların seviyesi artır daha fazla üretsin. Yani ilk önce görevleri bitirmeye çalış sonrasi kolay . Oyun daki adın ne .

RaplexTR

RaplexTR

Üye
bana gorev falan gelmedı nerden bakcaz ?
Raplextr dünya 1 deyım

3mremr3

3mremr3

Üye
    Konu Sahibi
Ben dünya 3 deyim :) görev yazan yer var yukarda :) sen telefondan mi oynuyorsun yoksa bilgisayardanmi ? Eğer bilgisayardan oynuyorsan ben bilmem. Çünkü ben telefondan oynuyorum :)

RaplexTR

RaplexTR

Üye
bende telden oynuyom :D oyunda senle iletişime geçebilirmiyim ?

3mremr3

3mremr3

Üye
    Konu Sahibi
Bilmem ben bir denim bakim olacak mi . Arkadaşlar başka oynayan varsa lütfen söylesin ittifak olalım oyunda en büyük biz olalım :-)

emptyokan

Üye
Kardeşlerim ben bu oyunu oynuyorum bütün görevleri yerine getirdim son görevde kendine elçilik kur diyo nasıl olacak bu

- - - Eklendi - - -

Bu oyunun amacı nedir dostlar

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
elçiliği başka kullanıcının kurallığına kurcan

emptyokan

Üye
Tamam kurdum şimdi ne yapmam gerekiyo savaşmak için şehir fethetmek için :D

3mremr3

3mremr3

Üye
    Konu Sahibi
dünyaya tıkla sonra merkeze tıkla sana en yakın yerler yani merkezler cıkacak o merkezlerden birine tıkla sonra casus yolla casuslar sana bilgi verecek o kale ile ilgili sonra askar durumuna göre saldıracan :D miller ittifak kurdum iletişime gecin adım ==> 3mremr3

Shancezkanka

Üye
Ben 1.Dünyada Serseri Hesabının Sahibiyim

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
dünyaya tıkla sonra merkeze tıkla sana en yakın yerler yani merkezler cıkacak o merkezlerden birine tıkla sonra casus yolla casuslar sana bilgi verecek o kale ile ilgili sonra askar durumuna göre saldıracan :D miller ittifak kurdum iletişime gecin adım ==> 3mremr3

hangi dünya emre.dünya 3 te bizim ittifak var 14. Sırada

3mremr3

3mremr3

Üye
    Konu Sahibi
Dünya 3 :) ama ben kendime yeni ittifak açtım:)

Mehtavas

Üye
ben de oynuyorum bu oyunu dünya 3 teyim adim mehtavas birlik olabilriz

Lambali61

Üye
Bende oynyrm 3.dunya trabzonlee olalm bakalm ittfakn adnı soleyn

freeze_king

freeze_king

Üye
Bende oynuyorum daha yeni kayıt oldum oyuna yardımcı olurmusunuz....oyundaki adım Thefatih

- - - Eklendi - - -

Bende oynuyorum daha yeni kayıt oldum oyunda yardımcı olurmusunuz....oyundaki adım Thefatih

gs6128

gs6128

Üye
Slm millet d3 de ki nicklerınız ne

redfoxqq

redfoxqq

Üye
oyun kapanacak :)

- - - Eklendi - - -

siz neyin kafasndasınız?

sawsen

Üye
Ben dünya 3 deyim :) görev yazan yer var yukarda :) sen telefondan mi oynuyorsun yoksa bilgisayardanmi ? Eğer bilgisayardan oynuyorsan ben bilmem. Çünkü ben telefondan oynuyorum :)

Ben dunya4 deyim 3 olsaysim ittifak olurduk

Takipçi Satın Al

Üst Alt