Warface

Sponsorlu Bağlantılar

istisna97

istisna97

Üye
    Konu Sahibi
Warface
Beraber Warface oynayabiliriz. Eğer oynucak varsa Nort America olanını indirip bana ulaşsınlar.

Uhops

Uhops

Üye
Türkiye'ye giriyorum bazen ben ama yüksek ayarda oyun takılıyor :züü:

istisna97

istisna97

Üye
    Konu Sahibi
Low veya medium al.

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
türk serverına gelebilir misin

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
oyunun amacı ne kısaca özetleyecek biri var mı indirdim zamanın da @L-LumieRe sağolsun hiç oynamadık :)

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Buraxlive

Buraxlive

Üye
oyunun amacı ne kısaca özetleyecek biri var mı indirdim zamanın da @L-LumieRe sağolsun hiç oynamadık :)

Oyun anlatılmaz yaşanır diyim. Ben hayatımda bilgisayar oyunu oynayacak insan değildim hep internette sözlük forum vb. Takılırdım fakat gel görki son 2-3 aydır oyundan kendimi alamıyorum :) online counter strike benzeri birşey aslında oyunda iki mod var.

1-) PVE

5 gerçek oyuncu bir takım oluşturup botlara karşı oynayarak görevleri yerine getirmeye çalışıyor.

2-) PVP

Burada botlar olmadan oyuncular kendi aralarinda savaşıyorlar.

Birde operasyon modu var. Burasıda soğuk zirve ve operasyon diye iki pve görevinden oluşuyor. Ayni metin2 de zindanda kat çıkma gibi burdada kat çıkılıyor operasyon modunda.

Yarın öğleden sonra online olurum. Oyundaki nickim de Buraxlive eklersen seve seve yardımcı olurum, mobilden kabaca bir tarif ettim oyun cok daha zevkli bizde oynamaya adam arıyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Oyun anlatılmaz yaşanır diyim. Ben hayatımda bilgisayar oyunu oynayacak insan değildim hep internette sözlük forum vb. Takılırdım fakat gel görki son 2-3 aydır oyundan kendimi alamıyorum :) online counter strike benzeri birşey aslında oyunda iki mod var.

1-) PVE

5 gerçek oyuncu bir takım oluşturup botlara karşı oynayarak görevleri yerine getirmeye çalışıyor.

2-) PVP

Burada botlar olmadan oyuncular kendi aralarinda savaşıyorlar.

Birde operasyon modu var. Burasıda soğuk zirve ve operasyon diye iki pve görevinden oluşuyor. Ayni metin2 de zindanda kat çıkma gibi burdada kat çıkılıyor operasyon modunda.

Yarın öğleden sonra online olurum. Oyundaki nickim de Buraxlive eklersen seve seve yardımcı olurum, mobilden kabaca bir tarif ettim oyun cok daha zevkli bizde oynamaya adam arıyoruz :)
zamanında indirmiştim ama pek oynama fırsatım olmadı. 5'e 5 sanırım cs go rekabetçi tarzında birşey :)

• Beğen
Tepkiler: Buraxlive
Buraxlive

Buraxlive

Üye
zamanında indirmiştim ama pek oynama fırsatım olmadı. 5'e 5 sanırım cs go rekabetçi tarzında birşey :)

Cs go yu bilmiyorum fakat gayet zevkli bir fps kafa dağıtmak için birebir diyebilirim deneyin biraz oynayın birakamicaksiniz :)