Warcraft II - 5800\N97\s60v5 - 15MB

Sponsorlu Bağlantılar

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
Warcraft II - 5800\N97\s60v5 - 15MB
W A R C R A F T 2

Burdan oyunu indirin
indirdiğiniz dosyanın içerisinden çıkan data klasörünü hafıza kartınıza atın
stratagus.sis dosyasını da hafıza kartınıza kurun ve açın...

İYİ EĞLENCELER

by

• Beğen
Tepkiler: gapxel, kayahan301, xxsinanxx38 ve 36 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: BLACKDREAM

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
iyi eğlenceler...

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler :oke:

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
iyi eğlenceler...

frarslan

Üye
arkadaşım oyunu yükledim e çok memnun oldum. çok se verim bu oyunu. ama tam ekran olmuyor 5800 da . bunu nasıl yaparız? ekranın yarısı bir klavye kaplıyor. suit ayarı gibi klavyeyi kaldırma seçeneği de yok. bunu nasıl ayarlayabilirim?

Revengeful

Emekli Yönetici
ben telefona bi türlü atamadım yaw sürekli meşgul diyip duruyor

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım oyunu yükledim e çok memnun oldum. çok se verim bu oyunu. ama tam ekran olmuyor 5800 da . bunu nasıl yaparız? ekranın yarısı bir klavye kaplıyor. suit ayarı gibi klavyeyi kaldırma seçeneği de yok. bunu nasıl ayarlayabilirim?
kardeşim onda suit ayarı olmaz o sonuçta bi emülatör ancak yeni versiyonu varsa tam ekran modu vardır bu versiyonunda yok tam ekran...

frarslan

Üye
sanırım yeni versiyonu da yok değil mi? google da aradım ama yoktu hep bu versiyon var.

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
yenileri 5800da çalızmaz ki kardeşim...

frarslan

Üye
yeni derken wc3 ü kasdetmedim. yanlış oldu açıkcası. demek istediğim şuydu: 5800 a uygun tam ekran olan yeni bir sürüm. sanırım bu yok değil mi?

warhacker

warhacker

Üye
internet bağlantısı falan istemior dimi?

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
hayır internet bağlantısı istemiyo fakat nette videolarını izlerken bi yerde ta ekran yapıldığını görmüştüm sanırım istedğin versiyonu mevcut internette bi arat istersen...

--------------- Ekleme ---------------

@n!wa+*R™;2093974' Alıntı:
Dostum bu da SCUMMWM emülatör oyunu değil mi?
yok summvm oyunu değil kardeşim... stratagus...

s.aydogdu

s.aydogdu

Üye
sagol

frarslan

Üye
iki gündür müsait olduğumda 5800 da tam ekran yapmak için google da aramadığım yer kalmadı :) ama yok tam ekran yapılamıyor galiba 5800 da.

bir de oyunu açtığımızda dik tuttuğumuzda oyun yan duruyor. telefonu yan çevirince görüntü tekrar dönüyor :) tam oynanmııyor :( üzüldüm açıkcası. çok severdim bu oyunu.

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
iki gündür müsait olduğumda 5800 da tam ekran yapmak için google da aramadığım yer kalmadı :) ama yok tam ekran yapılamıyor galiba 5800 da.

bir de oyunu açtığımızda dik tuttuğumuzda oyun yan duruyor. telefonu yan çevirince görüntü tekrar dönüyor :) tam oynanmııyor :( üzüldüm açıkcası. çok severdim bu oyunu.
kardeşim dik tutulu bi şekilde masanın üstüne koy yan çevir sorun olmaz...

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
sağol bro

warhacker

warhacker

Üye
bro=brother :)

Bu arada benım 5800 da acılmıyor data klasorunu ozel bır yere atmıyacaz degılmı herhangı bır yerde olsa olur yanı?

Not: Oyun Dosyası s60 v3 olarak gosterıyor Bızımkı 5 ?

Üst Alt