Wap Sitesi Nasıl Yaparız,hazırlarız ?

Sponsorlu Bağlantılar

judith

Üye
    Konu Sahibi
Wap Sitesi Nasıl Yaparız,hazırlarız ?
Arkadaşlar,

Daha öncede bu forumda açılmış bunla ilgili bir topic fakat cevap bulamamış...

Wap sitesi nasıl yaparız (Tagtag gibi free değil bildiğimiz domain) ve bu siteden nasıl para kazanabiliriz ? Ödemeyi bize kim yapar ?

Mesela maxicep.com unda wap sitesi vardı zamanında hatırlıyorum bu siteyi nasıl yapmıştı nasıl para kazanıyordu 1 açıklayabilir mi ?

perfectlover

Üye
Adminlerden önce ben cevap vereyim. Wap sitesi hazırlamak meşakkatli bir iştir. Wml kodlamayı bilmen gerekir. Ama yalnızca bu yetmez. Wap sitesi içerisine çeşitli aplikasyonlar (uygulamalar) koymak istediğinde (örneğin şifre sorma) bu işin içerisine java da dahil olmak üzere ekstra bilgi birikimine sahip olmak da girer. Diyelim ki site kodlarıyla hazır. Bu noktada hosting hizmeti devreye giriyor. Bu konuda pek çok firma var. Arama motorlarında aratırsan bulabilirsin. Benim bildiğim birkaç firma var. Bu arada "bize kim para öder?" ile ne kasdettiğini anlamadım.

CooL'n'Quiet

Üye
sana kimse para ödemez :)
belki turkcelle bağlı hizmetleri koyabilirsin buna karsılık turkcell inen materyal basına bişiler verebilir

carew

Üye
ben şöyle düşündüm piysada dot wap gibi wap site yapma programları var bunlar işe yarar od olmadı pc için wap gezme programını indir of line wap proswer yapaliceğin bir program bul ve wap sitesini bilgisyarına indir işine yarayack kodları indirdiğin wap sitesinin sayfalarından alıp kullanmak bir çözüm olabilir sanırım.denemek lazım..

perfectlover

Üye
Amaç hazır kodları alıp kullanmak değil. Ne yazık ki hepimiz emeklemeden koşmaya çalışıyoruz. Arkadaş, para kazanmaktan bahsediyor. İşin içine para giriyorsa bu iş profesyonel bir iş anlamına gelir. O zaman da bu işi iyi yapmak için iyi bilmek gerekir. Yoksa wap editörleri yalnızca yardımcı olacak araçlardır. "Arabamız var, nasıl çalıştığını ve ne işe yaradığını biliyoruz ama kullanmayı bilmiyoruz" gibi bir şey olur.

gknky

gknky

Üye
konuyu açtığın yer yanlış !!!

technonur

technonur

Üye
burayı bi incele istersen wml hakkında dersler kodlar vs var

alemburda

alemburda

Üye
HİÇ UGRAŞMA TURKCELL DE DESTEK VEREN DAN WAP SİTENİ YAP ÜSTEK ORDA Bİ SEÇENEK DAHA VAR TİCARİ ALANLA İLGİLİ SİTEYE GİRERSEN GEREKLİ BİLGİ VAR.AMA BİLDİĞİM KADARIYLA oyun,müzik vb. ŞEYLERİ SATMAK İÇİN SANA İMKAN VERİYOR. :sn:

polat_ketur_76

Üye
wap sitesi hazırlamak uzun zaman alan ve yorucu bir iştir ama sonuç ta kendine veya arkdaşlarına ait olucak olması yorgunluğunu unutturur ...

weyselaysel

weyselaysel

Üye
???

corlulu

corlulu

Üye
Yapılana kadar çok uğraştırır bence

LeGeNdKoZa

Üye
??????????????????????????????????

--------------- Ekleme ---------------

Hadi gnctrlc li olalım türkcell i destekleyelim:yuru

kod1net

kod1net

Üye
wap sitesi hazırlamak için iyi bir wml ve wmlscript bilgisine sahip olman gerekir

bunun yanında tabi html ve temel protokol bilgilerini söylemeye gerek yok..

indirsene

Üye
bende kodları var isterseniz sata bilirim sizlere iyi para var bu işlerde

Üst Alt