Wanted!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kmlshn01

kmlshn01

Üye
    Konu Sahibi
Wanted!!!
100 dk 2000 sms 250 mb civarı içeriği ve 20tl olan bi tarife arıyorum, bilginize yardımcı olursanız sevinirim.

LifeAfterDeath

LifeAfterDeath

Üye
20 TL değil ama ;
[h=2]Vodafone'un gençler için faturalı tarifesi: Genç Avantaj![/h]
[h=3]Gencim, cebime göre mesajlaşıp konuşmak ve cepten internete girmek istiyorum diyorsan Genç Avantaj tam sana göre![/h]Faturalı Genç Avantaj tarifesiyle ayda sadece 25 TL'ye her ay,
  • Her yöne 500 dk
  • Her yöne 5000 SMS
  • Cepten ücretsiz Facebook, Twitter ve Windows Live Messenger
Eğer abone değilseniz, tarifeye geçmek için en yakın Vodafone Cep Merkezimizi ziyaret edip, Genç avantaj abonesi olabilirsiniz.
Eğer, Vodafone abonesi değilseniz, size en yakın 'ne uğrayarak hemen abone olabilirsiniz.

Genç Avantaj Tarife
Sabit Ücret25 TL
Hediye Dk ve SMS500 dk her yöne + 5000 SMS her yöne
EkstraCepten ücretsiz Facebook, Twitter
Paket aşımında yurtiçi arama ücreti41,5 kr/dk
Paket aşımında yurtiçi mesajlaşma ücreti41,5 kr/adet
Yurtdışı SMS55 kr/adet

kmlshn01

kmlshn01

Üye
    Konu Sahibi
kardeş tsk ama benimki android o yüzden face ve twit'in yanında exstra internet lazım yoksa para dayanmıyor :d

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Faturalı tarife bu bildiğim kadarıyla. Dostum 25 yaş veya altındaysan hat senin üstüne ise özgür genç tarifesine geç baya avantajlı. katla kazan kampanyası var 20 liran 100 lira oluyor her yöne konusup mesajlasabiliyosun. özgür genç tarifesinde her yöne 10 dk 50 kuruş olduğunu hesap edersek 2bin dakikaya kadar konuşursun 25 liraya. süper fırsat bence

kmlshn01

kmlshn01

Üye
    Konu Sahibi
peki tsk ederim :d

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Avea'nın numara taşımayla girilen bi tarifesi vardı gençlerle ilgili bi araştır istersen hemde 1gb internet veriyo...

kmlshn01

kmlshn01

Üye
    Konu Sahibi
eyw saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt