Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Wanam Xposed V.2.9.4 Türkçe Apk [sistem arayuz duzenleme kullanım anlatım] 21.03.2014
Sponsorlu Bağlantılar
teknolojibaronu
Üye
türkçe dil olması çok hoşuma gitti.
Silinen Üye 484994
Kapalı Hesap
Buna benzer andriod 2.3.6 icin olan bi uygulama var mi acaba? Bu uygulamayi gorunce sevinmistim ama android 4.2.2 icinmis.
asker1978
Üye
Arkadaşlar Allah rızası için yardım edin telefonum S4 i9500 4.4.2 kitkat yüklü rootlu Farklı pil stillerini bulamadım nasıl değiştiricez.Bu arada (4.4.2 AROMA][NB3][13-March]CRASH ROM FINALyüklü)
Arkadaşlar Allah rızası için yardım edin telefonum S4 i9500 4.4.2 kitkat yüklü rootlu Farklı pil stillerini bulamadım nasıl değiştiricez.Bu arada (4.4.2 AROMA][NB3][13-March]CRASH ROM FINALyüklü)
Zaten bu romu tercih etmemin en büyük sebeplerinden biri pil performansı yüzünden pili çok iyi benim gibi telefonu sürekli kurcalayan müzik dinleyen bir insana çok iyi dayanıyor mesela bugün sabah şarjdan full aldım şuna %94 bayada internette gezdim oyun oynadım bu şarj bana pazar gecesine kadar gidiyor. Bu arada bu programlar wanam xposed bende yüklü zaten ama batarya ikonunu değiştiremiyorum nasıl değiştiricem bir ricam daha olucak eski 4.3 versiyonlarında Adam kernelle
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ayarlarına girip kulaklık ses seviyesini yükseltebiliyordum değiştirebiliyordum şimdi bu 4.4.2 versiyonda uyumlu adam kernel yok kulaklık ses seviyesini nasıl değiştirebilirim.şimdiden çok teşekkür ederim.
mks740
Üye
4.4.2 için uygun mu?
muratena
Üye
wanam s3 mini ye uyumsuz acaba s3 mini için turkce eklenti yokmu???