Wanam Xposed V.2.9.4 Türkçe Apk [sistem arayuz duzenleme kullanım anlatım] 21.03.2014

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
:tşk: türkçe dil olması çok hoşuma gitti.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Buna benzer andriod 2.3.6 icin olan bi uygulama var mi acaba? Bu uygulamayi gorunce sevinmistim ama android 4.2.2 icinmis.

asker1978

Üye
Arkadaşlar Allah rızası için yardım edin telefonum S4 i9500 4.4.2 kitkat yüklü rootlu Farklı pil stillerini bulamadım nasıl değiştiricez.Bu arada (4.4.2 AROMA][NB3][13-March]CRASH ROM FINALyüklü)

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Arkadaşlar Allah rızası için yardım edin telefonum S4 i9500 4.4.2 kitkat yüklü rootlu Farklı pil stillerini bulamadım nasıl değiştiricez.Bu arada (4.4.2 AROMA][NB3][13-March]CRASH ROM FINALyüklü)

Crash, son sürümünde pil stillerini iptal etmişti. Xbattarythemer,wanam xposed gibi programlar ile batarya ikonunu değiştirebilirsiniz

bu arada Crash romun pil performansı nasıl ?

asker1978

Üye
Crash, son sürümünde pil stillerini iptal etmişti. Xbattarythemer,wanam xposed gibi programlar ile batarya ikonunu değiştirebilirsiniz

bu arada Crash romun pil performansı nasıl ?
Zaten bu romu tercih etmemin en büyük sebeplerinden biri pil performansı yüzünden pili çok iyi benim gibi telefonu sürekli kurcalayan müzik dinleyen bir insana çok iyi dayanıyor mesela bugün sabah şarjdan full aldım şuna %94 bayada internette gezdim oyun oynadım bu şarj bana pazar gecesine kadar gidiyor. Bu arada bu programlar wanam xposed bende yüklü zaten ama batarya ikonunu değiştiremiyorum nasıl değiştiricem bir ricam daha olucak eski 4.3 versiyonlarında Adam kernelle ayarlarına girip kulaklık ses seviyesini yükseltebiliyordum değiştirebiliyordum şimdi bu 4.4.2 versiyonda uyumlu adam kernel yok kulaklık ses seviyesini nasıl değiştirebilirim.şimdiden çok teşekkür ederim.

mks740

mks740

Üye
4.4.2 için uygun mu?

muratena

muratena

Üye
wanam s3 mini ye uyumsuz acaba s3 mini için turkce eklenti yokmu???

ask_okatan

ask_okatan

Üye
tesekkürler eline saglık

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
:tşk:

omer durus

omer durus

Üye
:tşk: