w995

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
    Konu Sahibi
w995
arkadaşlar w995 alayımmı yoksa sony nin dokunmatik telefonlarını mı bekleyeyim? hd kameralı dokunmatikler var ama fiyatları fazla ise yanaşmam bile w995den herkes memnun çünkü

Captain

Üye
kardeş ben W995 almayı düşünüyorum dediğin gibi herkes çok memnun ben ondan alıcam
:) :) :) benm açtıgım konuda detay bulabılırsın :) :)

polat5858

Üye
bence beklemeyin 3 gün oldu alalı mükemmel yani

rambo42

Üye
ben alalı 3gün oldu .n95. x6. 6700 .kullandım .n97.mini kullandım .inanın.hiç biri. w995. verdiği rahatlığı.kaliteyi vermiyor.kamerası sesi menüsü vifisi bence 10 numara

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
    Konu Sahibi
peki wayfinder navigasyon nasıl cihazda işletim sistemi olmadığı için farklı programlar yükleyemiyoruz n86 ve bu telefon arasında kaldım n86 da çift flaş var ve symbian w995e göre artısı ama yinede se ciyim se nin dokunmatiklerini işletim sisteminden dolayı istiyorum

Captain

Üye
ya bak eğer kamera istiyorsan git n86 al ama yok ben muzik dinlicem arada da fotoğraf çekicem diyorsan git bu telefonu al bence ihtiyaçlarını karşılar yani :oke:
bence N86 alma ama çünkü o bir nokia :emzik::emzik::emzik::emzik:
:ehe:ehe:ehe

ouzqan

ouzqan

Üye
n86 ile w995 arasında kalmışsın ama 2.ellere güveniyorsan c905 ile n86 karşılaştır

çünkü n86 simbiyam ve kamerası iyi c905 acoustic attınmı w995 gibi ses çıkıyor kameraya laf söylenemez telin heap 30mb kolay kolay res atmaz. bence temiz c905 al.

81_bayram_81

81_bayram_81

Üye
Sony Ericsson diyorum sonuna da w995 diye model ekliyorum yani :)

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
:oke:kardeş se den şaşma w995 den almadan ölme :D :D kafiye yoq :ehe:kop:
bak ses kalitesi diyorsun pürüzsüz ve mükemmel bir sesi var w995in hem gerçekden eğlenceli bir tel hele şu trackd ıd var ya süper şarkıyı dinletiyon tele söyleyeni şarkının adının felan söylülor adım sayacı felan var çok güzel bi tel + hem üstünde normal kulaklık girişi var iki kişi aynı anda dinlebiliyo+ kutunun içindeki 8gb lık karta 1000 adet şarkı yüklü geliyor bide harici hopörlor alırsın müzik seti gibi kullanırsın aha kafiye oldu :ehe
fiyatı heryerde 700 nette bazı telcilerde 660 liraya görüm ama siyyahı gümüş ü 700 den aşağı vermiyolar kırmızı zaten pek güzel gözükmüyo soluk kırmızı

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolun bi sorum daha olucak hatta 5 :D fotoğraf kalitesi için cam driver felan duydum ve bide acoustic ses yükseltmek için bunları nerden bulup indirebilirim fotoğraf çekme tuşuna bastıktan sonra saving loading felan varmı yani ben çoğunlukla ani fotolar çekiyorum çektikten sonra kaydetmeyi hızlı yapması lazım bilgilendirir misiniz en önemlisi nereden alayımm?? ankaradan ve bu arada kullananlardan cevap bekliyorum wayfinder navigasyon konusunda dediğim gibi işletim sistemi yok java navigasyonlar dandik olduğundan navigasyon probleminin de aşarsam bu hafta sonu alıyorum

ouzqan

ouzqan

Üye
eğer ankaradaysan buluşup senin cihazı birlikte moding yapabiliriz bende ankaradayım . tekno marketlerden al en sağlamı acoustic ve cam driver işi kolay . navigasyonu napacan boşver güzelim türkiye karayolları haritaları var :D

Captain

Üye
eğer ankaradaysan buluşup senin cihazı birlikte moding yapabiliriz bende ankaradayım . tekno marketlerden al en sağlamı acoustic ve cam driver işi kolay . navigasyonu napacan boşver güzelim türkiye karayolları haritaları var :D

:d::d::d::d::d::d:

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
haritayı da artık telefonun batarya kapağının altına sıkıştırırız :D :D XD:kop:

81_bayram_81

81_bayram_81

Üye
kardeş ben telefonu 1 hafta oldu kullanıyorum telefondan öyle çok bişey beklemem ama paramın yettiği nispette kendimi de çok kasmadan teknolojiye ayak uydurmaya çalışırım söyleyeceğim şu fotoğraf kaydetmede hız olarak sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum yeterince hızlı emin ol ancak programlar konusunda pek bir yardımım olmaz çünkü ilk defa sony ericsson kullanıyorum o yüzden yazmıyorum zaten yazı da fazla uzadı :)

Captain

Üye
kardeş ben telefonu 1 hafta oldu kullanıyorum telefondan öyle çok bişey beklemem ama paramın yettiği nispette kendimi de çok kasmadan teknolojiye ayak uydurmaya çalışırım söyleyeceğim şu fotoğraf kaydetmede hız olarak sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum yeterince hızlı emin ol ancak programlar konusunda pek bir yardımım olmaz çünkü ilk defa sony ericsson kullanıyorum o yüzden yazmıyorum zaten yazı da fazla uzadı :)

telefona cam driver felan attın mı ?

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
evt cam driver attınmı bnm k300i de (eski model ama) 1024 yapınca 5sn yede anca kaydedir fotoyu :D:D ama 160 yapınca anında teli aldığımda kablo kulaklık fealn vermediler turkcell bayisinden aldım içinden shubuo mu bi 1 ay bedava servis çıkdıydı nabıım bn onu zaten turkcelli değilim kablo niye yoqdu anlamadım zaten kutusu minicik belki 20 tane ayrı ayrı kitap içinde telefon köşede sıkışmış duruyor kutuda :D

Captain

Üye
evt cam driver attınmı bnm k300i de (eski model ama) 1024 yapınca 5sn yede anca kaydedir fotoyu :D:D ama 160 yapınca anında teli aldığımda kablo kulaklık fealn vermediler turkcell bayisinden aldım içinden shubuo mu bi 1 ay bedava servis çıkdıydı nabıım bn onu zaten turkcelli değilim kablo niye yoqdu anlamadım zaten kutusu minicik belki 20 tane ayrı ayrı kitap içinde telefon köşede sıkışmış duruyor kutuda :D

k300i yle de karşılaştırmyalım tlefonu yav :ehe

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
doğru ama örnek işte :D 5 sn :D

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
    Konu Sahibi
sonuçta w995te yüklü olarak wayfinder navigator geliyor ben de bu navigasyonun kalitesini soruyorum kullananan arkadaşlara ayrıca ankarada mediamarkt teknosada felan göremedeim teli bu yüzden inceleme fırsatım olmadı telefondaki wayfider navigasyon java bir uygulama mı navigasyonu iş için kullanıcam

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
kardeş o navigasyon deneme sürümü zaten profesyonel bi navigasyon değil iş için kullancaksan bi navigasyon cihazı al derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt