w995

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
    Konu Sahibi
yeri burası değil ama samsung wawe ye yönelmeye başladım biraz hem süper amoled ekran bedava uygulamalar kamersı çok iyi samsungları beğenmiyordum ama bu sefer çok iyi telefon yapmışlar ekranı da geniş şarjı da çok iyi gidiyor ama se aklımdan hiç çıkmıyor k790 w810i gibi kaliteli se leri kullandıktan sonra samsung almak mantıklı gelmiyor bana biraz da c905den bahseder misiniz ve wayfinderin w995 için tam sürümünü almak ne kadara mal oluyor?

Captain

Üye
yeri burası değil ama samsung wawe ye yönelmeye başladım biraz hem süper amoled ekran bedava uygulamalar kamersı çok iyi samsungları beğenmiyordum ama bu sefer çok iyi telefon yapmışlar ekranı da geniş şarjı da çok iyi gidiyor ama se aklımdan hiç çıkmıyor k790 w810i gibi kaliteli se leri kullandıktan sonra samsung almak mantıklı gelmiyor bana biraz da c905den bahseder misiniz ve wayfinderin w995 için tam sürümünü almak ne kadara mal oluyor?

bak sana tek bir şey söyleyeceğim Sony Ericsson boru değil Sony kalitesi var
bende su an w995 var adamlar olayı bitirmş ya müthiş müthiş müthş :aha::aha::aha: yani almadn tereddut ettm yok 256 k ekranmış feln onlar yalan ya bir ekranı var aklınız hayalniz durur telfonu eline aldın mı olay bitiyor zaten adamlar her şeyyle hakediyor parayı :oke::oke::oke:

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
turken bn de karar veremedim ya

81_bayram_81

81_bayram_81

Üye
hayır cam driver felan atmadım fırsatım olmuyor ki çalışmaktan ancak bir ara denemek istiyorum açıkcası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt