kardeş se den şaşma w995 den almadan ölme
kafiye yoq 

fotoğraf kalitesi için cam driver felan duydum ve bide acoustic ses yükseltmek için bunları nerden bulup indirebilirim fotoğraf çekme tuşuna bastıktan sonra saving loading felan varmı yani ben çoğunlukla ani fotolar çekiyorum çektikten sonra kaydetmeyi hızlı yapması lazım bilgilendirir misiniz en önemlisi nereden alayımm?? ankaradan ve bu arada kullananlardan cevap bekliyorum wayfinder navigasyon konusunda dediğim gibi işletim sistemi yok java navigasyonlar dandik olduğundan navigasyon probleminin de aşarsam bu hafta sonu alıyorumeğer ankaradaysan buluşup senin cihazı birlikte moding yapabiliriz bende ankaradayım . tekno marketlerden al en sağlamı acoustic ve cam driver işi kolay . navigasyonu napacan boşver güzelim türkiye karayolları haritaları var![]()

kardeş ben telefonu 1 hafta oldu kullanıyorum telefondan öyle çok bişey beklemem ama paramın yettiği nispette kendimi de çok kasmadan teknolojiye ayak uydurmaya çalışırım söyleyeceğim şu fotoğraf kaydetmede hız olarak sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum yeterince hızlı emin ol ancak programlar konusunda pek bir yardımım olmaz çünkü ilk defa sony ericsson kullanıyorum o yüzden yazmıyorum zaten yazı da fazla uzadı![]()

ama 160 yapınca anında teli aldığımda kablo kulaklık fealn vermediler turkcell bayisinden aldım içinden shubuo mu bi 1 ay bedava servis çıkdıydı nabıım bn onu zaten turkcelli değilim kablo niye yoqdu anlamadım zaten kutusu minicik belki 20 tane ayrı ayrı kitap içinde telefon köşede sıkışmış duruyor kutuda 
evt cam driver attınmı bnm k300i de (eski model ama) 1024 yapınca 5sn yede anca kaydedir fotoyuama 160 yapınca anında teli aldığımda kablo kulaklık fealn vermediler turkcell bayisinden aldım içinden shubuo mu bi 1 ay bedava servis çıkdıydı nabıım bn onu zaten turkcelli değilim kablo niye yoqdu anlamadım zaten kutusu minicik belki 20 tane ayrı ayrı kitap içinde telefon köşede sıkışmış duruyor kutuda
![]()