W995 youtube sorunu çözüm!! inş işinize yarar!!

Sponsorlu Bağlantılar

mahmu7

Üye
    Konu Sahibi
W995 youtube sorunu çözüm!! inş işinize yarar!!
Arkadaşlar aynı problem bendede vardı.Telefonu kurcaladım.Şu an telefonun desteklediği formatlardaki videoları izleyebiliyorum.Youtubeden sorunsuz video izleyebiliyor facedeki bazı videolarıda izleyebiliyorum.
Yardımcı olmak için bendeki ayarları buraya yazacağım belki işinize yarar.Bunları wifiden yapabiliyorum.üstelik wifiden wayfinderide kullanabiliyorum.
Bağlı olan wi-fi ;
Otomatik Bağlantı: Açık
Güvenlik Ayarları : Wpa- Kişisel
Ağ Paylaşımı : Kapalı
İp: boş
Alt ağ maskesi: 255.255.255.255
Gateway: Boş
Dns: 4.2.2.6
Proxy Ayarları: Kapalı, Birden fazla

Data İletişimi- Tercihli Servis Sadece Gsm
İnternet Ayarları
Kullanılan Hesap: internet
Yerel Bağl. İzin ver: evet

Akış Seçenekleri
Kullanılan hesap: internet
Yerel bağl izin ver : evet

NOT: AYRICA KULLANMA KLAVUZUNDAKI 35. SAYFAYIDA OKURSANIZ SİZE FAYDASI OLABILIR. OLMAYANLAR ICIN GENEDE YAZAYIM;
başlık: İnternet tabanlı servisleri kullanamıyorum
Aboneliğiniz data özelliklerini desteklemiyordur.Ayarlar eksik veya hatalıdır.
Ayarları kurulum sihirbazını kullanarak veya adresine girererk indirebilirsiniz.

Ayarları indirmek için;
1) Menü> ayarlar>yararlı bilgiler>ayarları indir
2) belirlenen talimatları izleyin.
Ayrıca hattınızı 3gye üye yapın.:aha:Umarım yardımcı olur.

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca telefonu 650ye aldım.Genpa ürünü.Sesi az geldi ayrıca kamerada 8.1in hakkını vermiyor gibi geliyor bana.
İlk defa Se kullanıyorum.Tecrübeli arkadaşlar ses ve kamera için yorum yapabilirlermi. Sinirimi bozuo bu olay xD

• Beğen
Tepkiler: palaska2525

Captain

Üye
Arkadaşlar aynı problem bendede vardı.Telefonu kurcaladım.Şu an telefonun desteklediği formatlardaki videoları izleyebiliyorum.Youtubeden sorunsuz video izleyebiliyor facedeki bazı videolarıda izleyebiliyorum.
Yardımcı olmak için bendeki ayarları buraya yazacağım belki işinize yarar.Bunları wifiden yapabiliyorum.üstelik wifiden wayfinderide kullanabiliyorum.
Bağlı olan wi-fi ;
Otomatik Bağlantı: Açık
Güvenlik Ayarları : Wpa- Kişisel
Ağ Paylaşımı : Kapalı
İp: boş
Alt ağ maskesi: 255.255.255.255
Gateway: Boş
Dns: 4.2.2.6
Proxy Ayarları: Kapalı, Birden fazla

Data İletişimi- Tercihli Servis Sadece Gsm
İnternet Ayarları
Kullanılan Hesap: internet
Yerel Bağl. İzin ver: evet

Akış Seçenekleri
Kullanılan hesap: internet
Yerel bağl izin ver : evet

NOT: AYRICA KULLANMA KLAVUZUNDAKI 35. SAYFAYIDA OKURSANIZ SİZE FAYDASI OLABILIR. OLMAYANLAR ICIN GENEDE YAZAYIM;
başlık: İnternet tabanlı servisleri kullanamıyorum
Aboneliğiniz data özelliklerini desteklemiyordur.Ayarlar eksik veya hatalıdır.
Ayarları kurulum sihirbazını kullanarak veya adresine girererk indirebilirsiniz.

Ayarları indirmek için;
1) Menü> ayarlar>yararlı bilgiler>ayarları indir
2) belirlenen talimatları izleyin.
Ayrıca hattınızı 3gye üye yapın.:aha:Umarım yardımcı olur.

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca telefonu 650ye aldım.Genpa ürünü.Sesi az geldi ayrıca kamerada 8.1in hakkını vermiyor gibi geliyor bana.
İlk defa Se kullanıyorum.Tecrübeli arkadaşlar ses ve kamera için yorum yapabilirlermi. Sinirimi bozuo bu olay xD
kardeş 650 ye nereden aldın vede hangi renk ?

mahmu7

Üye
    Konu Sahibi
Adana Çakmak Plaza--Siyah renk- genpa ürünü

Captain

Üye
yanı genpanın kendı magazası mı orası ?

mahmu7

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş.Çarşıda bi plaza içinde 100e yakın telefoncu var.

Captain

Üye
teşekkürler kardeş :oke:

Ericssoncu

Üye
valla dostum ben opera mini kullanıyorum. Youtube sitesi açılıyor ancak hiç video izleyemiyorum. telefondaki uygulamalarda ki youtubedan deniyorum yine aynı olay..

Bu arada wayfinder navigasyonun şifresi çıktımı sende? Benim telde 1 aylık. sözde bedavaydı navigasyon ama hala şifre gir diyo program. satın aldığım yere götürcem ama fırsat bulamıyorum bi türlü. Sende şifre kutunun içinde falan mı çıktı?

mahmu7

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş herhangi bir şifre girmedim wayfinderi kullanıyorum direk açıldı.youtubeyide sorunsuz bi sekilde kullanbbiliyorum cok sukur.hattımda vodafone

keyfoagam

Üye
ya arkadaşlar ben yukardaki ayarları uyguladım ama hala youtube dan video izleyemiyorum. yardımmmmmmmm

mahmu7

Üye
    Konu Sahibi
kardeş kendi evimde istediğim siteye giriyor youtubedende istediğim videoyu açıyorum.Fakat başka bir ağdan bağlandığımda aynı şeyleri yapamıyorum.Tekrar kendi evimden bağlandığımda bu sefer hata veriyor evimdede giremiyorum.Ama birşey keşfettim.Geçmiş teki sayfaları açtım yasaklı sitelerden birine girmeyi denedim telefon o siteye girdi.Sonra problemlerim düzeldi.Sanırım o geçmiş site ile ilgili dosyayı telefondan bulabilir buraya koyarsam sizde o sorunları aşabilirsiniz.

raus

Üye
arkadaşlar bunun ıcın 2 yol var
benim deneyerek buldugum yollar bunlar

1.. modem ayalarına gıtıp ordan gecerli bir dns adresi kullanmanız.. pc de dns ayrlerını istediğiniz kadar deişin işe yaramaz murtlaka modem ayarlarında uygun bi dns ayarı kullanmanız

2. burdada telefondakı dns ayarlarını deiştiriyoruz.. buradada youtube giriyoruz videoları gosteriyor ama calmıyor.. değilmii?? eger oyleyse bolt die bir tarayıcı var onu ındırın ordan youtuba girip vide izleyebiliyosunuz.. ben vodafone uzerinden baglanıp video izleyebiliyorm..

umaraım ısınıze yarar..

Ericssoncu

Üye
sağol raus. Bolt dan denedim. hemen açıldı. yanlız ses çıkmıyor onu nasıl yapıcaz ?

umutberkay

Üye
merhaba arkadaşlar..

bende de w715 var youtube leri açmanız için bold u deneyin... telefonunuz güzel güle güle kulanın.. eğer param biraz daha olsaydo :)) w995 alırdım.. sağlık olsun w715 de güzel camera 3,2 ama olsun garibanlık işte:)))

Ericssoncu

Üye
dert ettiğin şeye bak :) sanki bizim 8.1 de çok süper çekim yapıyor. Valla bazen diyorum benim eski k750i daha çekiyodu diye.

erdem__51__

Üye
telefonu bende yeni aldım ve wi-fimden bi türlü bağlantı yapamadım sanırım bendeki ayarlarla ilgili çünkü telefon yurtdışından gelmiş g...g.diyordan renk gri 475 tlye 8 gb kartı ve diğer ürünleriyl birlikte aldım rpasaporta kayıtlı o yönden sorun yok içerisinde mms ve wapla ilgili hiç ayar yoktu wap ve mms ayarları tmm ama yinede internete wifimi kullanarak giremiyorum bilgisi olan arkadaş varsa yardım edebilirmi

Kullanılan Hesap: internet ( turkcell için bu internet ayarlarını yazabilirmisniz bu ayar bende yok ?)(sadece mms ve wap var)

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
kardeş bunlar senin kendi pc ne göre ayarlar belki modemi web olan vardır ağ maskesi farklı olur

yoruk_41

yoruk_41

Üye
benım you tube sılınmıs/yanlişliklada sılmıs olabılırım saatlerdır nette gezıyorum fakat programını bulamadım bunu nerden bulabılırım veya telefonunuzdakı programı ekleyebılırmısınız??

lordXemre94

Üye
kardesim bndede w715 war youtube için dedigin bold programi ne? Bide programın download linkini werirsen sewinirim...

Captain

Üye
bolt browser yaz çıkar ama bu da başka bir çözüm :
baglandgın wifinin ayarlarına gir dns ye 8.8.8.8 yaz tele reset at sonra istediğin siteye girer vede videoları açar :oke:

JesseJamesl

Üye
Dostum dediklerini yaptım ama hala aynı hatayla karşılaşıyorum.Ne yapmam gerek...

Üst Alt