W960i -8 gb- WİFİ- MODİFİYELİ- TERTEMİZ-460 TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barisozer83

Üye
    Konu Sahibi
W960i -8 gb- WİFİ- MODİFİYELİ- TERTEMİZ-460 TL
CİHAZ YURTDIŞI CİHAZIDIR. 5-6 AYLIKTIR. TERTEMİZDİR. ÖZELLİKLERİNİ BİLENE ZATEN MÜKEMMEL CİHAZDIR.
TÜRKÇE MENÜDÜR.
TÜM KUTUSU ,APARATLARI VE HPM-70 KULAKLIĞIYLA VERİLECEKTİR.

AYRICA MODİFİYELİDİR.

KAMERA FLAŞI GÜÇLENDİRİLMİŞTİR.

KAMERA KALİTESİ ARTTIRILMIŞTIR.

MENÜ HIZLANDIRILMIŞTIR.

WİFİ ÖZELLİĞİ YAZILIMLA GÜÇLENDİRİLMİŞTİR.

GPS PROGRAMI YÜKLENMİŞTİR.

SES KALİTESİ ARTTIRILMIŞTIR.

Fiyatım : 460 TL DİR.

teklifleriniz için msn&mail : [email protected]

ediesel

Üye
Dostum komik olma be. Cep telin modifiyesi mi olur Allah aşkına. Flaş donanımsal bi olaydır güçlenmesi diye bişey olanaksız yani sistem versiyonunu yükseltsen bile flaş ışığı neyse odur. Haaa telefoncuya götürüp yeni flaş led taktırmışsındır onu bilemem ama normalde aletin kendisinde olan flaş ışığı artmaz. Ayrıca diğer işlemlere de modifiye demen saçmalığın daniskası zira söylediklerinin hepsi sistem versiyonunu yükselttiğinde kendiliğinden olan şeyler. Gps var mı alette bilmiyorum ama gps yoksa programını yüklemende ayrıca bir saçmalık

lazyboy

lazyboy

Üye
ediesel e aynen katılıyorum:pro:

rapege

rapege

Üye
son oluru e bunun veya takas olurmu? üstüne para koysam

--------------- Ekleme ---------------

evet telefonu almak için seninle konuşmak istiyorummm

barisozer83

Üye
    Konu Sahibi
Dostum komik olma be. Cep telin modifiyesi mi olur Allah aşkına. Flaş donanımsal bi olaydır güçlenmesi diye bişey olanaksız yani sistem versiyonunu yükseltsen bile flaş ışığı neyse odur. Haaa telefoncuya götürüp yeni flaş led taktırmışsındır onu bilemem ama normalde aletin kendisinde olan flaş ışığı artmaz. Ayrıca diğer işlemlere de modifiye demen saçmalığın daniskası zira söylediklerinin hepsi sistem versiyonunu yükselttiğinde kendiliğinden olan şeyler. Gps var mı alette bilmiyorum ama gps yoksa programını yüklemende ayrıca bir saçmalık

siz öyle sanın arkadaşlar. forumları araştırın bakın oluyor olmuyormu. sonra yorum yapın

bu arada cihaz satılmıştır. teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt