W910i mi w705 mi

Sponsorlu Bağlantılar

faruk279

Üye
arkadaşlar tamam bu 2 telefonu karşılarştırıyoruz özellik bakmından ama w910i 400 tl w705 ne kdar peki fiyat da önemli deilmi:islik

ecofehmi

Üye
Öncelikle nokia ile sonyericsson u kimse karşılaştırmasın. Sony telefonda fark attı bence nokia ya. Müzik kalitesi sony lerde müthiş. Üstelik telefonda modifiye etme imkanı var(ses kalitesini 4 kata kadar artırma imkanı var). W200 kullanıyorum(w serisinin ilkidir); msn ye bağlanıyorum, mp3 çalarlardan daha iyi kalitede müzik dinliyorum. Benim için müthiş bir alet. Gören şaşırıyor. Alıcısı ise çok. Nokia almam kesinlikle bu teli gördükten sonra. İkincisi W910 ve w705 e karşılaştırmasına gelince; w910 un tasarımı daha hoş gözüküyor. Ama W705 te wlan var. Bu büyük bir artı. Ama Fiyat farkı da olacaktır. Wlan benim için ufak bir ayrıntıdır diyosan o zaman kesinlikle W910!

jelatin

Üye
bulaşmayın sony ericson lara en dandik teller nokia kral başka tanımam hele n95 baba telefon

En baba telefon dedğin n95in 5 mplik kamerası sony ericsoondaki 2 mp kameradan daha kötü bundan emin ol...

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Bu da soru mu? w910i..

eldergod

eldergod

Üye
w705 herşeyiyle çok iyi bir telefon daha zarif duruyo ama dayanıklılığı konusunda bişey diyemem :oke:

kutun

Üye
w910 i kullanıcısıyım....gerçekden her konuda bir numara...kamerasıı sesi görüntü kalitesi her şekilde gerçkden bir numara....tavsiye ederim...

ouzqanaq31

Üye
kardeş w705 bulabilirsen hiç kaçırmadan al derim ama bulmam biraz zor olur w910 yerine daha ii cihazlar war onlardan al weya şöylede yapabilirsin g705 alıp w715 çewirebilirsin ..!

futbol123

futbol123

Üye
w910i tabiki

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
Arkadaşım sen git paşa paşa w910i al ben sana piyasa değerinin 3katıı vericem memnun kalmazsan ;D bu kadar eminim

eldergod

eldergod

Üye
w705 teknosada 449 tl ;)

maivesiyah

maivesiyah

Üye
w705 varken w910 a hiç bakma bence.

brssvs

Üye
w705 bence en kralı hem görüntüsü güzel hem özellikleri

ogancihan

Üye
ikisini de kullandım,,
ama sana şiddetle W705 öneriyorum.
işlemci hızı çok daha yüksek + flaş + wifi.
bunların hiçbiri W910 da yok :(
bence W705 al.

ouzqan

ouzqan

Üye
anon55

anon55

Üye
w910 ları çok methediyorsunuz ama o telefonu firma harıl harıl topluyor.Sebebini bilen arkadaş paylaşırsa bazı arkadaşların yanlış seçim yapması engellenmiş olabilir...

sadece w910 ları topluyo w910i leri deil w910 ları alıp yerine w910i veriyo çünkü yazılımsal hata varmış w910 larda

--------------- Ekleme ---------------

bulaşmayın sony ericson lara en dandik teller nokia kral başka tanımam hele n95 baba telefon

Peki Size Bi Sorum var Niye Hep En iyi telefon ödülünü Sony Ericsson Alıyoda Sizin Markasıyla Büyüttüğünüz Nokia Alamıyo????

ygkarabul

ygkarabul

Üye
w705 aldım ve gayet iyi bi alet tavsiye ederim... Hem fiyatı da oldukça uygun...

zibidi39

zibidi39

Üye
w910i al derım

slave58

Üye
bahsi geçen iki telefon da birbirinden muhteşem. lakin w910i ile w705 i kıyaslamak çok saçma olmuş.
w705 çıktığında piyasa da w910i mi vardı? ayrıca özellik bakımından w910i baya geride..

çok istedim w910i telefonum olsun. çok aradım ama bulamadım. türkiye de aradım sadece izmirde buldum ama güvenemedim.. şimdi w705 aldım. dediğim gibi ikisi de muhteşem fakat mukayese etmek saçma olmuş.

bu arada nokia'cılar ; nokia nın en baba telafonu 6500 slide dir bence. onu da daha geçen gün sattım. kızağı yamuk birkere bütün cihazlarında. peeh.. nokiaa takozlar kralı! bir tanede kibar birşey yap be :D en süper, en güzel, en baba cihazı 5800 vuuuuu :O bkz cebe girmez, elde taşınmaz, kalacak yeri yoktur :D

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Nokia boşuna telefon yapıyo arkadaslar.
W910i nin garantili olanı yoqtur.w705 in ayrı bısey zaten.yeni tel.
Hem 4 gb m2.wi-fi,speaker,
Daha ne?

Üst Alt