W910i mi w705 mi

Sponsorlu Bağlantılar

umutumut13

umutumut13

Üye
    Konu Sahibi
W910i mi w705 mi
arkadaşlar ben telfon almayı düşünüğorum 910i veya yeni çıkıcak olan 705 olabilir ancak çok kibar gibi geldi bana 705 bana dayanıcak bişi lazım :ehe düşcek filan dayanıklı olması lazım hangisini önerirsiniz birde w910i kullanan arkdaş varsa bilgi verebilirmi ?:)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve adalar82

fatmehpin

Üye
Arkadaşım W910İ çok güzel özellik bakımından harika bir telefon ama öle düşecek bozulmıcak bir telefon var mı bilmem. W910İ kibar kullanılacak bir cihaz ben kullanıyorum ama satmayıda düşünüyorum.

umutumut13

umutumut13

Üye
    Konu Sahibi
cevap için teşekkürler arkadaşım

yusufcan64

yusufcan64

Üye
w910i kesinlikle

drivenn

Üye
Arkadaşım ben w910i kullanıyordum ses kalitesi kulaklıkla çok iyi ama kamerası tam anlamıyla rezaletti o yüzden sattım w705 al derim

yusufcan64

yusufcan64

Üye
rezalet de deil bea

werty01

Üye
w705 en iyi ses wlan(wifi) w910 kamerası kötü en iyi w705 daha iyisi bence N78

yusufcan64

yusufcan64

Üye
wlanı yok atma

TUHAN67

Üye
arkadaşım ben w910 kullanıyorum.tam bir görüntü abidesi :) abartısız diyorum resimelr arası slayt geçişi olsun duygusa lmoda göre şarkıyı otomatik seçmesi olsun ve medya görünümü olsun.herşeyiyle ggüzel.ama arkadaşta sölemiş kamerası çok iyi değil ama berbat ta değil.video kalitesi çok ama çok iyi sadece fotoğrafda azcık sıkıntı çekersin w910 tam kullanılcak teleon alanın bırakamayacağı bişey yani ;)

nokia dien arkadaşada söylüyorum w910 2008 in en iyi telefon ödülünü almış ;)

--------------- Ekleme ---------------

nokianın N serisi nin ne başarısı var acaba :D

hakancoban

hakancoban

Üye
w910 ları çok methediyorsunuz ama o telefonu firma harıl harıl topluyor.Sebebini bilen arkadaş paylaşırsa bazı arkadaşların yanlış seçim yapması engellenmiş olabilir...

kadersiz02

Üye
Bende W910i Kullanıyorum gayet Memnunum Telefonun Tüm özellikLeri var. Hatta Ben Kamerasındanda memnunum ister uzaktan cek ister yakından cek yakınlastırdıgın zaman cok net gösteriyor. Video Özelligide cok iyi bence. Ama Ben Bi Özelligini Bulamadım Flash'ı varmı yokmu biLmiyorum xD

revenant66

Üye
w910 akar arkadaşlar.2sinide kullandım w910dan sonra elime başka telefon alasım gelmiyo :D

haa bu arada w910'ların toplatılma sebebi ilk sürümün kendini resemesi.yenileri taş gibi :D

Marchegiani

Marchegiani

Üye
w705.

serkan74

Üye
bulaşmayın sony ericson lara en dandik teller nokia kral başka tanımam hele n95 baba telefon

zapzapnerek

Üye
W910i kullanıorum.Kulaklık çok güzel.Kamera fena değil.400 küsür oyun yükledim bana mısın demedim.Tarlabaytlarca(Evet,tarlabayt:)) MP3 yükledim süper.Hassas bi telefon ama çok iyi.Ben şimdiye kadar bi kusurunu görmedim bana karşı:)

black_catt

Üye
arkadaşlar ben 2sini de kullanıyorum ( w910i ve w705) ama W705 türkiyede bulursanız alın derim nokia en iyi diyen arkadaşlar var ama w705 de bence nokianın n95lerine rakip olcak kadar iyi özellikleri görünüşü ses kalitesi. ama kamera derseniz bence iyi bir fotoğraf makinası alın çünkü hangi telefon bir fotoğraf makinasının yerini tutabilir? ben öyle yaptım k790i kullandım fotolar fena değildi ardından w910i aldım ama açıkcassı k790ı çok aradım ses olsun foto olsun takoz gibiydi ama çok iyiydi.w910un bi de kendi kendilerine kapanmalarından fenalık gelmişti. 3hafta kullanılmış kaydı yapılmış w705 aldm ancak k790ı unuttum hehe:D hoparlörleri var yanında hediye süper ya ses derinliği clear bass felan ne bileyim tabiki herkese göre değişir ama ben sony ericsson çok ii diyorum bazen nokiadan bile. bakın nokia yı kötülemiyorum yanlış anlaşılma olmasın nokiaları da biliyorum süperler ama ekranlarında hep bi aydınlık problemi var sanki sony ericssonların ekranı daha aydınlık parlak. bnm incelemem bu oldu.

kasswa

Üye
bende w910 i kullanıyorum ilk başlarda reset sorunu olmuştu ama şimdi hem şarj hemde müzik konusunda süper ama w705 de güzel telefon denemeye değer:)

kadir3831

kadir3831

Üye
kesinlikle w910i tabiki:)

ToRNaDo | GFB

ToRNaDo | GFB

Üye
ben w910i kullanıyorum.süper telefon.karizması yeter.ses kalitesi süper.kulaklığını takınca insan kendini discoda gibi hissediyo.öyle bir bas vuruyoki anlatamam.kamerası yeterli bence.tek handikapı var oda şifre koyamamak.oda pek fazla önemli değil bence.birde telefon kapalı olduğunda ekranını ayna olarak kullanıyorum :D w705 de iyi telefon.w705 mi w910 mu diye soracak olursan w705 bıyık farkıyla önde derim:D

birde w910i de şarkı dinlerken üstte "walkman" tuşuna basılı tutup sallayınca rastgele şarkı açılıyor.ve en süper özelliği sense me.yani ruh halinize göre şarkı açabilirsiniz.

ayrıca hissederek oynayın özelliği var.yani 3b oyunlarda telefonu sağa sola ileri geri doğru hareket ettirerek oynayabilirsiniz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt