• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

W910a En İyi Telefon Ödülü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
W910a En İyi Telefon Ödülü

Sony Ericsson W910 en iyi telefon ödülüne layık görüldü. Değerlendirme kriterlerine bir göz atın. W910, sade tasarımıyla dikkat çekiyor. GSM Association tarafından 13.cüsü düzenlenen Global Mobile Awards 2008 ödülü SonyEricsson W910′nun oldu. W910 müzik odaklı olmasına rağmen yüksek hızda internet erişimine ve kaliteli 3D oyunlara izin veriyor.

Shake Control ismi verilen bir özellik sayesinde telefon sallanarak şarkılar arasında geçiş yapılabiliyor. Ruh halinize göre şarkı seçen SenseMe ise W910′nun sahip olduğu bir diğer özellik.

Jüri tarafından yapılan açıklamada “Her alanda başarılı, ilgi uyandıran ve kullanımı basitleştiren tasarıma sahip bir telefon olarak dünya çapındaki tüketicilerin 2007′deki hayallerini yakaladı” denildi.

Sony Türkiye
Tel: 0 (216) 531 98 50

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
cok sık yanı sıra özellikleri cok qüzel

leiche

leiche

Emekli Yönetici
bence öyle ahım şahım bişe değil
gayet sıradan

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Ama güzel görünüyolar ;)

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
telefon güzel özellikler iyi

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
sony ericson tuş takımını bi türlü sevemedim ben hala nokiada ısrarcıyım

canturgay

canturgay

Üye
w serisinde en sevdiğim 3 modelden biri...:oke:

nightdragon35

nightdragon35

Üye
eee adamlar telefonun iyisinden anlıyorlar:).ben boşuna demiyorum telefonların kralı sonyericsson diye.:)bak ispatlamışlar kral sony işte:oke:

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
güzel ama bence nokia

yarimist

yarimist

Üye
Kaydırma kapaklı telefon bu ödülü aldıysa
helal olsun sonyericsson'a
kafiyeli oldu ya, :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt