Su Geçirmeyen Telefon Sony Xperia Go Şok Fiyata!

Sponsorlu Bağlantılar

Telemarines

Üye
    Konu Sahibi
Su Geçirmeyen Telefon Sony Xperia Go Şok Fiyata!
TELEMARİNES

GARANTİ VE FATURA

Garanti süresi cihazın satın alındığı gün itibari ile başlar ve 2 (iki) yıldır. Üretici firmadan distribütör aracılığı ile Türkiyeye getirilmiş ve gerekli izinler Sanayi bakanlığından alınmış, IMEI kayıt işlemi tamamı ile yasaldır.Aldığınız ürün için bireysel veya kurumsal olarak fatura talep edebilirsiniz. Dilerseniz fatura adresiniz farklı / cihaz teslim adresi farklı olabilir.
TOPTAN SATIŞ
Alışverişlerinizin perakende olması zorunlu değildir. Sitede yayınlamadığımız toptan satışlarımızda mevcuttur. Anlaşmış olduğumuz firmalar ile piyasa değerinde en şok edici fiyatları yine kredi kartınıza komisyon uygulamadan Telemarines vermektedir.Konuyla ilgili telefon veya e-posta ile irtibata geçebilirsiniz

TESLİMAT

Ürün siparşi alındıktan maksimum 1 ( bir ) gün içinde kargoya teslim edilir. Türkiyenin her yerine kargo şirketleri aracılığı ile ürünlerimizi gönderebiliriz.

SATIŞ SONRASI HİZMET

Yaptığınız alışverişten sonra mağazamızdaki yetkililer ile bire bir irtibata geçebilir, sorularınıza veya sorunlarınıza çözüm üretmelerinde yardım isteyebilirsiniz.Misyonumuz tamami ile müşteri memnuniyeti ve minumum kazanç ile müşteri memnuniyetidir.

TAKSİT İMKÂNI

Taksitli alışverişlerinizde kredi kartlarınıza komisyonsuz işlem uygulanır. Yani ürün fiyatında yazan rakkam kredi kartınıza taksit olduğunda herhangi bir faizlendirme yansıtılmayacaktır.

WORLD BONUS AXESS KARTLARA 0% KOMİSYON İLE 12 TAKSİT İMKÂNI


İLETİŞİM / ADRES BİLGİLERİ
Çubuklu Mh. Kireç Ocağı Cd. No 4/C Beykoz / İstanbul
216 322 00 91
539 975 59 37

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Dayanıklı olması için üretildi

Ekstra dayanıklı ince bir Android dokunmatik telefon




Akıllı, şık ve dayanıklı

İnişler, çıkışlar ve aniden bastıran yağmur. Xperia™ go’yu hayatın tüm zorluklarına dayanması için tasarladık. Çizilmeye dayanıklı bir ekran, geç kaldığınız durumlar için pil tasarruf modu ekledik ve tüm akıllı telefonlar arasında en yüksek su ve toz geçirmezliğe sahip olmasını sağladık. Son bir püf noktası olarak, tüm bu dayanıklılığı zarif bir kostüme büründürdük. Sadece 9,8 mm kalınlıkta, ince Xperia™ go’nun son derece dayanıklı olduğunu asla tahmin edemezsiniz.
Son olarak, güçlü olduğu kadar da şık bir akıllı telefon.


Hayatın küçük sorunlarına karşı yeterince güçlü

Hayatın çok önemli yönleri için çoğu akıllı telefon hayatın küçük engellerini aşamaz. Artık endişelenmenize gerek olmayan bir Android akıllı telefon var. Xperia go toza dayanıklı, su geçirmez bir telefondur. Elbette yağmur ormanında yapacağınız bir yürüyüşe götürebilirsiniz. Ama daha az zorlu görevler için yapıldı. Pasta yaparken una bir damla su düşmesi gibi, balık kavanozuna ve mağazada günlük hayat için ne varsa hepsine “sürpriz” bir dalış yapın.




Daha iyi çalışmak için üretildi.

Mobile BRAVIA® Engine teknolojisine sahip keskin netlikte 3,5” Reality Display ekranda eğlencenizden en iyi şekilde yararlanın. En sevdiğiniz gösteriyi canlı olarak mı izlemek istiyorsunuz? En sevdiğiniz sitelerin yüklenmesini beklemek istemiyor musunuz? Çift çekirdekli 1 GHz işlemci, Xperia™ Go’nuzun sizin kadar hızlı hareket ettiği anlamına gelir. İstediğiniz şeyi anında gezin, akış olarak izleyin veya indirin.



Xperia™’da Music Unlimited ve Video Unlimited

Mutfakta bir dans partisi verin. TV’nize bağlayın ve film maratonuna ev sahipliği yapın. Kendi şarkı ve video kütüphanenizden seçim yapın veya Sony Entertainment Network’ten yararlanın. Music Unlimited ile milyonlarda parçaya erişecek, Video Unlimited ile TV dizilerine ve gişe rekorları kıran filmlerle dolu bir kataloğa sahip olacaksınız. Tek bir hesap ve bir dijital cüzdan ile sınırsız eğlence kolaylaştı.


Ürün Özellikleri​
Renk:Siyah
Ayırt Edici Özellikler​
İşletim Sistemi:Android OS V2.3 (Gingerbread)
Stil:Bar Tipi
Kullanım Tipi:Dokunmatik Ekranlı
Kart Desteği:32 GB
Kamera Çözünürlüğü:5.0 Megapiksel
Durumu:Sıfır
Wi-Fi:802.11 b/g/n
3G:HSDPA
GPS:Var
NFC:Yok
Pil Gücü:1350 mAh
İşlemci:Çift Çekirdekli 1 GHz
RAM Kapatisesi:512 MB
Dahili Hafıza:8 GB
Ekran Özellikleri​
Ekran Boyutu:3.5"
Ekran Tipi:LCD
Eğlence​
Video Kayıt:Var
Sesli Video Kayıt:Var
Video Oynatma:Var
Mp3 Çalma:Var
Tv Özelliği:3G Mobil TV
Radyo:Var
MMS:Var
Oyun:Var
Kamera Özellikleri​
Görüntülü Konuşma:Yok
Entegre Kamera:Var
Entegre Flaş:Var
Güç Özellikleri​
Bekleme Süresi:500 saate kadar
Pil Türü:Li-İon
Genel Özellikler​
Çift Hat:Yok
Boyutlar:
Ağırlık:110 g
Java Desteği:Var
HandsFree (Eller Serbest):Var
Resimli Telefon Defteri:Var
Ses Kayıt:Var
Sesli Arama:Var
Bas Konuş:Yok
Zil Tipi:Mp3
Push E-mail:Var
E-Mail Desteği:Var
PC Senkronizasyonu:Var
Paket İçeriği:Data Kablosu, Ev Şarj Adaptörü, Kulaklık
Bluetooth:Var
Dahili Modem:Var
Diğer​
Garanti Süresi:2 Yıl

 


Üst Alt