W810i ve Fotoğraf Çekme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

daygrameon

Üye
    Konu Sahibi
W810i ve Fotoğraf Çekme Sorunu
Merhaba arakdaşlar.

Sorunum şu; 2. el bi W810i aldım. Kamerayı kontrol etmeden aldım çünkü baktığımda çalışıyordu. Daha sonra fotoğraf çekmediğini farkettim. Deklanşör tuşuna bastığım zaman kamera açılıyor, görüntü gayet güzel ve normal biçimde sorunsuz olarak karşıma geliyor fakat önce yarım basıp sonra tam basmayı, gelmesi gereken yeşil kare ekranı ve çekmek istediğim fotoğrafı göremiyorum.

Kısacası tuş çalışıyor fakat iş resim çekmeye geldiği zaman bastığımda çekemiyorum :) yardım ederseniz çok sevinirim.. Bu arada aldığın yere götür demeyin şehir dışından acil ihtiyaç sebebiyle almıştım yani geri götürmek için bi 600 km geri gitmem lazım :)

Teşekkürler şimdiden...

Ek bilgi gireyim sanırım güncellemede sorun yok. Güncelleme : CXC1250316 / R4EA031

mucitibo

Üye
o sorun ende de oluyo. düzgün bastığında çekiyor. 2-3 sn bekleyerek bas tuşa çeker...

forewer67

Üye
arkadaşım w810'la fotoğraf çekmek yetenek ister :) bende de w810 war başkaları benim telle fotoğraf çekemiyor çünkü kamera tuşu çok yönlü bi tuş o yüzden olabilir düğmeye biraz dha dikkatli bas sert bas bırak bekleme yapma :))

aloneghost07

Üye
bn 0 almıstım aynı sorun bndede war normalde calısıo fakat ıs foto cekmeye gelınce ıslemıo yapcak bısı yok bn 1.5 yıldır kullanıyrm son 6 aydır bole :D

omrbngl

Üye
arkadaşım fotoğraf çekme tuşuna sert bas fotoğraf çekilio

mertsahin55

Üye
evt iyi basman gerek bn arkdşlarıma verdımgımde onlarda cekemıyolar cunku ıyı basmıyolar

telipatriks

Üye
vallaa iyi basıncada bi müddet sonra o tuş iptal oluyoo:ehe

nasan

Üye
kamera tuşu bozulmamış işe gecen bendede oldu aynı sorun tuşa bir boya kazır gibi ileri geri tırnagımı sürdüm kendine geldi galiba alttaki kısım da kayma oluyor şu an tuş eskisinden güzel oldu

burakK99

Üye
arkdaşlar 5 tuşunu fotoğraf çekme tuşu yapıyormuşuz nasıl yapcaz elf falan diyolar hiç bişi anlmadım:S

mmkar

Üye
aynı sorun bende de var. çekmesi için ortamın biraz uygyn olması gerekiyor. kafasına göre isterse çekior itmesse çekmiyor :D bende anlayamadım bir türlü

x55x

Üye
ben 2 senedir kullanıyorum bir sorun olmadı. Zaten w810i fotoğraf çekmek yetenek ister ama sen bi ms yi biçimlendir

senatör

Üye
benim w810i nin tuşu hiç basmıyordu bende garantiye gönderdim şimdi daha iyi

onatcan95

onatcan95

Üye
arkadaşlar denklaşörle uğraşmak istemiyorsanız:
google a w810 kamera patch yazın.
biraz araştırınca böle bir patch blcaksınız.
5 tuşu çekiyor, 8 tuşu odaklıyor filan öyle bir patch.

sunred

Üye
arkadaslar bu telefon bende de var ufak bir el terlemesi yapışınca bir de nem de alıyorbildigim bu kadar

gazimiz

Üye
telefonu güncelle

concon_101990

concon_101990

Üye
tus un ustunde ısık yanması nı bekleyın sert basın oluyo superr bı telefon ama bı tek bu yonu kotu:))

ddm=)

Üye
bu adreste elf kurulumu ve nasıl çalıştırman gerektiği yazıyor. benimde öyle sorunum vardı ve burdan takip ettim ama yinede yapamadım fakat sorunu buldum yine bu adresde kamera elfi başlığı altında bi klasör (CameraShortcuts_1.2.rar) var o klasörün içinde ini dosyasını aç (CameraShortcuts.ini).

;Camera book name
;
;Change only if you know that the book name is something else
;Default value: "CameraBook"
;[CAM_BOOK_NAME]: CameraBook

ikinci satır boş. o satırı alttaki gibi doldur

;Camera book name
;Put this file to inny/ini in phone memory
;Change only if you know that the book name is something else
;Default value: "CameraBook"
;[CAM_BOOK_NAME]: CameraBook

ben çok uzun zamandır arıyordum tüm forumların anlattıklarını denedim olmadı en son kendim çözdüm olayı. şimdi sorunsuz çekiyo. ÇOK ŞÜKÜR...

qebrochen

Üye
birinci kademeyi hisset sonrasında birazdaha basdırcan adamlar yapmışlar yaa :D

haylaz_6161

Üye
cektiğin fotografı gostermemesinin sebebi kayıt yerinin dolu olması fofonun kayıt yerini deiş geçer...

hukukcu076

hukukcu076

Üye
arkadaşlar elf denilen bi olay var onu öğreenirseniz 5 tuşuna koyarsanız. ayrıca arkadaşın sorunu uygun olmayan camdriver kaynaklanıyor olabilir

Üst Alt