1000rr Üye ben bağladım 5+1 e hiç bişi olmuyo ayrıca 4 GB lik kartta destekliyo bizzat kendim denedim
ahmetzor Üye kardeş ben creative 4+1 e bağladım kulaklık girişiyle manyag ses verio...dene bence sen rahat ol bişi olmas
kardeş ben creative 4+1 e bağladım kulaklık girişiyle manyag ses verio...dene bence sen rahat ol bişi olmas
maddevil Üye ayıptır sölemesi dayımın bi ses sistemi varda 8+1 (sallamıyorum gayet ciddiyim ) yaa walla gs şampiyon olduğunda açmıştım millet çoşmuştu bu arada camlar tuz buz olmuuştu bide o parçaları yükseltip atmıştım tlfna
ayıptır sölemesi dayımın bi ses sistemi varda 8+1 (sallamıyorum gayet ciddiyim ) yaa walla gs şampiyon olduğunda açmıştım millet çoşmuştu bu arada camlar tuz buz olmuuştu bide o parçaları yükseltip atmıştım tlfna
prince14 Üye ya moruk ben 5.1 e 2bilemedin 3cm lik küçücük bi mp3 player bağlıyom sordun sorumu bağla bazuka gibi ses versin baba kopişkopiş yeaaah
ya moruk ben 5.1 e 2bilemedin 3cm lik küçücük bi mp3 player bağlıyom sordun sorumu bağla bazuka gibi ses versin baba kopişkopiş yeaaah