w810i internete bağalanamıyorum bir türlü yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

VİyoLİN

VİyoLİN

Üye
    Konu Sahibi
w810i internete bağalanamıyorum bir türlü yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...
Aslında vodafone nin sayfasından şu bilgileri ayarlardan kaydettim ama yine olmadı -------------- Sony Sony Ericsson W810i
Menü -> Ayarlar
Bağlantı Sekmesi
Data iletişimi->Data hesapları -> Yeni hesap
Ekle komutu seçilir
GPRS Data seçilir
İsim : INTERNET GPRS
Devam
APN: internet
Kullanıcı adı : vodafone
Şifre: vodafone
Kaydet
Menü -> Ayarlar
Bağlantı Sekmesi
Internet ayarları -> Internet profilleri -> Yeni profil
Kullanılan hesap : INTERNET GPRS
Kaydet
INTERNET GPRS profili üzerindeyken
Seçim -> Ayarlar
Proxy kullan : Evet
Proxy adresi : 212.065.136.226
Port numarası: 9401
Kullanıcı adı : Boş
Şifre : Boş
Kaydet
Seçim -> Gelişmiş
Ana sayf. Değiştir
İsim : Vodafone
Adres :
Kaydet
INTERNET GPRS profili üzerindeyken "seç" ya da "aktif et" seçilerek INTERNET GPRS profili aktif hale getirilir.

tekrar bana şunu sölüyor tlf bağlantı başarısız ayarları kontrol edin problem devam ederse destek için oper a başvurun demiş de ben de size bi başvurayım dedim yardımcı olursanız sevinirim:)bu arada sony ericsson sayfasından no mu yazıp gelen msjla yeni ayarları kaydet gibi bişi de yaptım yine olmadı:spr

mc_asteg

Üye
kardes kolay gelsin ben de aynu problemi yasıyordum ama bence daha fazla ugrasma.
yapman gereken tek sey telsim musteri hizmetlerini arayıp once orda bi gprs baglantı tarifesi secmek ve musteri temsilcisinden gprs ayar kurulumu icin sifre almak.
konusmayı sonalrndırdıktan bi sure sonra mesajın gelecektir sifreyi gir ayarları onayla.
teli ac kapat. bi daha dene bakalım girio mu girmio mu.
hala problem devam ediyor olursa diyecek hic biseyim yok

HumansCaptain

Üye
senin sim plus dur ondandır kanka yoksa girer

VİyoLİN

VİyoLİN

Üye
    Konu Sahibi
Saolun arkadaşlar ben bi müşteri hizmetlerini arayayım :)

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşım hattın vodafone anladıgım kadarı ile, vodafone da GPRS servisini açtırmadın sanırım ondan o uyarıyı veriyor, gprs kullanabilmen için sadece ayarları yapman yetmez, gprs hizmetini kullanıma açtırman gerekiyo müşteri hizmetlerinden bilgine

b_bocek

Üye
bende mms ayarlarımda problem yasıyorum yollayamıyorum alamıyorum yarddımcı olursanız cok sevınır dua ederım :D teş. sımdıden :D

okyanus_550

Üye
ya arkadsım senın hat ne turkcell dıyelım gıt bayısıne benım int gırmıyo dehallederler gırmesı için hazır olan sebekenın e E harfi kalın olmalı yardım için [email protected]

youngprogrammer

Üye
ben W810 u aldıımda türkiyedeki tüm hatlar için tüm ayarları yapılmış geldi her hatla sorunsuz baalandım

islam61

Üye
...

mgurban

Üye
Aslında vodafone nin sayfasından şu bilgileri ayarlardan kaydettim ama yine olmadı -------------- Sony Sony Ericsson W810i
Menü -> Ayarlar
Bağlantı Sekmesi
Data iletişimi->Data hesapları -> Yeni hesap
Ekle komutu seçilir
GPRS Data seçilir
Devam
APN: prepaidgprs (APN YI degıstır kardesım)
Kullanıcı adı : vodafone
Şifre: vodafone
Kaydet
Menü -> Ayarlar
Bağlantı Sekmesi
Internet ayarları -> Internet profilleri -> Yeni profil
Kullanılan hesap : INTERNET GPRS
Kaydet
Seçim -> Ayarlar
Proxy kullan : Evet
Proxy adresi : 212.065.136.226
Port numarası: 9401
Kullanıcı adı : Boş
Şifre : Boş
Kaydet
Seçim -> Gelişmiş
Ana sayf. Değiştir
İsim : Vodafone
Adres :
Kaydet
INTERNET GPRS profili üzerindeyken "seç" ya da "aktif et" seçilerek INTERNET GPRS profili aktif hale getirilir.

tekrar bana şunu sölüyor tlf bağlantı başarısız ayarları kontrol edin problem devam ederse destek için oper a başvurun demiş de ben de size bi başvurayım dedim yardımcı olursanız sevinirim:)bu arada sony ericsson sayfasından no mu yazıp gelen msjla yeni ayarları kaydet gibi bişi de yaptım yine olmadı:spr
YUKARIDAKI BELIRTTIGIM APN YI DEGISTIRIRSEN HEMEN BAGLANACAKTIR. TABI GPRS ACTIRMAN LAZIM

belizzzz

Üye
aman be bunuda yaptım olmuyo habıre kot gıdıyo sınır oldum

magix033

Üye
BeyLer bunun TuckCeLL ŞeyıNe'de uyumlumu Bu ? :S

adonis86

Üye
ayaraları yazdıktan sonra /yada sony sitesinden aldıktan sonra telefonu kapatıp bir kaç saniye kapalı tut yine işe yaramassa telefonu arızalı diye sony'e gönder

mustafatokmak

mustafatokmak

Üye
benimki avea nasıl bağlanacam bi yardım tel w810 i

muro_baskan_23

Üye
eğer hattın turkcell ise wap yazıp 2222 ye gönder oda olmaz sa turkcell sitesine girip süper şifrenle online işlemler e gir ve cihaz ayar bölümünden wap ı seç internet ayarın geldikten sonra kaydet falan.. dosya yöneticisinden web sayfalarına gek ve bookmarklar a gir we adresi yaz olur.

Üst Alt