gece_x_elasi
Üye
slm kardeş mehmet ben ya benim w810 i aldım ama bu şifreleme prog indirdim ben bunu tel nasıl yüklicem yardımcı olurmusun ?tşk msn adresim [email protected] yardımlarınızı beklicem..
program başlat pass isticek gir passworlduben kitledim ama acmaya çalışıyom
tek program bu yavaş değil normal aslında blmiyominkteki program cok yavas işliyor

çalışıyor w810 dabu filelock çalışmıyor bebem
program açdığında passworld gir klasör veya dosyanın üstünde lock de sağ tuşa tıklayınca en altda exıt var açmak için tekrar passworld unlock de sağ exıtKlasörelere şifre Koymayı Bulamadım,nasıl Olacak Biraz Tarif Edermisiniz
yukarıdaki yolu izleslm kardeş mehmet ben ya benim w810 i aldım ama bu şifreleme prog indirdim ben bunu tel nasıl yüklicem yardımcı olurmusun ?tşk msn adresim [email protected] yardımlarınızı beklicem..
ben hiç kullanmadım,bu program zaten güzel değilarkadaşlar moby explorer diye bi program var w810i için telefonun içindeki tüm dosyaları zipliyor resim video mp3 fark etmiyor yani bulabilirseniz işinize yarayabilir..

msjlara konmuyor uğraşdım yok öyle birseyyahu bu mesajlara şifre koymuyor dosyalara koymuyor yada çalışmıyor güzel bi proğram yapamadılamı daha FireFock mudur nedir bunun haricinde başka proğram yokmu
evet java uygulaması olan programw700i ye oluyormu?
olsa çok iyi olurdu tabikibende bi w810 i kullanıcısı olarak . cvp yazmak istedim bu telefonlarımızın böle bi özelliği ne yazıkki yok arkadaşım
yokArkadaşlar Msjlara Nasıl şifre Koydunuz