Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
w810i için menü kitleme
Sponsorlu Bağlantılar
bayramxx33
Üye
aynen banada bıktım yha
boroborox
Üye
Banada
55manyaq91
Üye
bu şifreleme yoq mu ya bide ses yükseltme de sorun yaşıyorum uzmanlardan yardım diliyorum yoqsa teli kırcam
kanser92
Üye
ewt çıkarsaya yok işte o kadar aradım yok nokıa nın her telefonunda var bunda yok ark. nasıl bu ya **** böle işin ta neyse
maddevil
Üye
arkadaşlar dikkat edin o klasörün içinde başka klasör varsa kilit koymaz ama ana klasörü açıp kitle dediğinde kilitler...biraz karışık oldu heralde anlamışsınızdır
heyulah
Üye
ya komple menü kilidi yok mu yıl oldu bulamadık
3rhan336
Üye
k750i lerde olmuyomu acaba..
royalflush
Üye
hepimizin gizli bişileri var anlaşilan aslında banada lazim
mirachx
Üye
bende istiyorum fileclock olmuo bende
22kayseri38
Üye
berbat bi program zahmet edip koymuşsun emeğine sağlık ama kullanmamaklada çok haklısın tek tek tek kim uğraşacak ya kilitlemeye herkese kolay gelsin
ali3344
Üye
Banada Lazım ama yok file lock dosyanın uzantısını diştirip açılmaz hale getiriyor zzzzzzz.jpg.lck şeklinde gibi bişey resimi pc ye atıp ''.lck'' kısmını sildik mi resim eskisi gibi açıLıyor :/
Askaba ; Böyle durumlarda siteye girdiğinde direk konu açmak yerine bi araştırmanı yap .. O zaman da bulamazsan Son çare konu Aç . Anlıyorum ki araştırma yapmadan hemen Konu açmışsın.Böyle yaparak Sony-Ericcson bölümünü kirletmiş oluyorsun .. Haberin Olsun ..!
_qMz_
Üye
nerde kirletmiş oluyor ki . Aradığını bulamamış bende hep arıorm ama adam gibi birşey bulamadım.yeni üye olmamama rağmen !
kirletmıs oluo arkdasım bu soru kac defa soruldu ve yok denıldı ve yenıden konu acılmıs sen yenı uye dıılsın ama pekte takıp etmıosun galıba bole dedıgıne gore sende bıraz arastır bulursun
ali3344
Üye
Kime lazım değil ki :G
zx6r
Üye
arkadaşım pach atacaksın telefonuna başka yolu yok malesef program kullanma dandiktir çoğu
yakuza16
Üye
ben de biliym o programı ama arkadaşın dediği gibi tek tek kyuyo engellemeyi