w810i için menü kitleme

Sponsorlu Bağlantılar

bayramxx33

Üye
aynen banada bıktım yha

boroborox

boroborox

Üye
Banada

55manyaq91

Üye
bu şifreleme yoq mu ya bide ses yükseltme de sorun yaşıyorum uzmanlardan yardım diliyorum yoqsa teli kırcam :@

kanser92

Üye
ewt çıkarsaya yok işte o kadar aradım yok nokıa nın her telefonunda var bunda yok ark. nasıl bu ya **** böle işin ta neyse:@:@:@:@:@:@

maddevil

maddevil

Üye
arkadaşlar dikkat edin o klasörün içinde başka klasör varsa kilit koymaz ama ana klasörü açıp kitle dediğinde kilitler...biraz karışık oldu heralde anlamışsınızdır :D

heyulah

heyulah

Üye
ya komple menü kilidi yok mu yıl oldu bulamadık :vur

3rhan336

3rhan336

Üye
k750i lerde olmuyomu acaba..

royalflush

royalflush

Üye
hepimizin gizli bişileri var anlaşilan aslında banada lazim

mirachx

Üye
bende istiyorum fileclock olmuo bende

22kayseri38

Üye
berbat bi program zahmet edip koymuşsun emeğine sağlık ama kullanmamaklada çok haklısın tek tek tek kim uğraşacak ya kilitlemeye herkese kolay gelsin

ali3344

Üye
Banada Lazım ama yok :s file lock dosyanın uzantısını diştirip açılmaz hale getiriyor zzzzzzz.jpg.lck şeklinde gibi bişey resimi pc ye atıp ''.lck'' kısmını sildik mi resim eskisi gibi açıLıyor :/

bilal1110

Üye
bende
arıyom

SlashGun

SlashGun

Üye
merhaba arkadaşlar foruma dün gece üye oldum ama gercekten faydalı bir paylaşım forumu herkese tesekkur ederim.yanı sıra telefonum w810i telefonumun menusune şifre koymak istıyorum sanırım beceremedım.örnegin:mesajlara benden baska kımse gıremeyecek(kodu bilmeyen)yardımlarınızı beklıyorum saygılar.

Askaba ; Böyle durumlarda siteye girdiğinde direk konu açmak yerine bi araştırmanı yap .. O zaman da bulamazsan Son çare konu Aç . Anlıyorum ki araştırma yapmadan hemen Konu açmışsın.Böyle yaparak Sony-Ericcson bölümünü kirletmiş oluyorsun .. Haberin Olsun ..!

_qMz_

_qMz_

Üye
nerde kirletmiş oluyor ki . Aradığını bulamamış bende hep arıorm ama adam gibi birşey bulamadım.yeni üye olmamama rağmen !

tayfunn612

Üye
ewet olmuo bende cok denedm

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
nerde kirletmiş oluyor ki . Aradığını bulamamış bende hep arıorm ama adam gibi birşey bulamadım.yeni üye olmamama rağmen !
kirletmıs oluo arkdasım bu soru kac defa soruldu ve yok denıldı ve yenıden konu acılmıs sen yenı uye dıılsın ama pekte takıp etmıosun galıba bole dedıgıne gore sende bıraz arastır bulursun

ali3344

Üye
Kime lazım değil ki :G

zx6r

zx6r

Üye
arkadaşım pach atacaksın telefonuna başka yolu yok malesef program kullanma dandiktir çoğu

yakuza16

yakuza16

Üye
ben de biliym o programı ama arkadaşın dediği gibi tek tek kyuyo engellemeyi

Takipçi Satın Al

Üst Alt