w810i ıcın bılın meyen bıkac ozellık daha

Sponsorlu Bağlantılar

islam61

Üye
    Konu Sahibi
w810i ıcın bılın meyen bıkac ozellık daha
bazılarınız var dır vıdeo ızlerken ılerı sarmak ıcın nı program
vıdeo ızlerken agır cekım de ızlemeyı
yıen vıdeo ızlerken tam ekran yapmayı
HEPSI PROGRAM SIZ ASLIN DA TELEFONUN KENDISIN
İŞTE:WALKMAN DAN VIDO IZLERKEN SAGTARAFA BASIN CA ILERI SARIYO, ASAGI BASINCA YAVASLATIYO, IZLERKEN SECİM DEYİP TAM EKRANI SECTIGINIZ DE TAM EKRAN OL

ARTIK BUNU GOREN PROGRAM ARAMAK ICIN YORULMAS
REP MEP ISTEMIYOM GERELI OLAN INSAN OLMANIS:oke:

• Beğen
Tepkiler: mcoli, destroy116, poverfull ve 1 kişi daha

Ozan

Ozan

Admin
Faydalı bilgi tesekkurler

haktas94

Üye
w810i kullanan herkes bunu bilir, bilmeyende kulanmaya başladıktan en geç 1 ay sonra bu özelliğini bulabilir, abarttığın kadar bilinmeyen deil bence, ben tlf.nu aldığımda walkman'in ileri sarma özelliği olduğunu biliyodum, 1hafta sonrada yavaşlatma özelliğini tesadüfen buldum, yinede teşekkürler hala w810i'si olupta bu özelliğini bilmeyenler inşallah anlamışlardır.

erhanmehmet

erhanmehmet

Üye
ayrıca 3 tuşu da ileriye alıyo şarkıyo

keremerson

keremerson

Üye
faydalı bilgi teşekkürler

semihsel

semihsel

Üye
ben biçok özelligini kesfetmeme ragmen bunu bilmiyordum tesekürler paylasımın içim

alpharry

alpharry

Üye
saolasın abi

islam61

Üye
    Konu Sahibi
w810i kullanan herkes bunu bilir, bilmeyende kulanmaya başladıktan en geç 1 ay sonra bu özelliğini bulabilir, abarttığın kadar bilinmeyen deil bence, ben tlf.nu aldığımda walkman'in ileri sarma özelliği olduğunu biliyodum, 1hafta sonrada yavaşlatma özelliğini tesadüfen buldum, yinede teşekkürler hala w810i'si olupta bu özelliğini bilmeyenler inşallah anlamışlardır.

eminmisin benim bi arkadas benim sayemde 4veya 5 ay sonra ogrendi

mexico_35

mexico_35

Üye
Bu Telefonu Kullanıp Bunu Bilmeyen Varsa Bişey Demiyor Susuyorum Susma Hakkımı Kullanıyorum Hatta Turuncu Tuş Walkman E Gidiyo Demi Onuda Söylersin Yakında şiddetle Yeni Konular Açmanı Bekliyoruz. Saygılarımızla W810i Ailesi

metalic

Üye
henüz 1 ay oldu yeni öğrendim

rapdenizi

Üye
Bende Bisey Dicek Sandım Yaa:d

ihsan_ihsan

Üye
vala bunu bilmeyen telefonla uğraşmayan kişlerdir zaten. ilerletme çok ağır srıyor. onun varsa 2x, 4x'i nasıl oluyo bence bunu anlat.

General_YMR

General_YMR

Üye
Eline sağlık arkadaşım faydalı bilgiler

atpl79

Üye
puhahahahah bn bu bilgileri teli aldıqtan bi kaç gün sonra keşfettim pehhhh

by_sakar

Üye
ben aldıtan 3 gün sonra öğrendim yani kullanan hep bilir bilmeynlerde walkmandan dinlemiyorlardır....

xr12

Üye
la ben bunu telefonu aldıktan 1 hafta sonra örendim zaten

barmen1717

Üye
Turuncu tuş wolkman'e mi gidiyor harbiden bilmiyodum la :D:)

palaboz

Üye

Katılıyorum,bence de bu kadar bilinmeyen bir özellik değil

asheul

asheul

Üye
alalaı tam 3 gün oldu sadece ağır çekimi bilmiyordum xD yinede saoL bilmiyewnler için

cetronxd9

Üye
arkadaşlar 2 tuşunuda kullanın :) oda baya işe yarıyor

Üst Alt