w810i Hafıza Kartı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
simsekks

simsekks

Üye
    Konu Sahibi
w810i Hafıza Kartı
w810i hafıza kartı en fazla 512 mb mı bana 512 mb yetmiyo bir sorum daha olacak varsayayım ki 1 gb lık hafıza kartı olsun 1 gb ı aktıgımda telefonun hızı artar mı bilgilendirirseniz sevinirim. ve şimdiden teşekkür ederim.:mahcup:

umt1905

umt1905

Üye
en fazla 512 mb değil 4 gb 1 gb taksan çalışır 1 gb taksan hızı değişmez aynı olur

simsekks

simsekks

Üye
    Konu Sahibi
4gb?

umt1905

umt1905

Üye
w810iye 4 gb hafıza kartı takılabilir

simsekks

simsekks

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben bu telefonun biraz daha hızlı olması için ne apabilirim

hussam58

Üye
içinde fazla dosya tutma:Do zaman hızlanır

mrtzn

mrtzn

Üye
bende 2gb var ama bazen teli kasıyo bence 4gb tı hayatta kaldırmaz

umt1905

umt1905

Üye
kaldırır ama tabiki biraz kasar

eQooo

eQooo

Üye
kasarak kaldırması hiçbişey ifade etmez bence...en ideali 1gb ondan fazlası zarar!!!

safakk

safakk

Üye
w810i hafıza kartı en fazla 512 mb mı bana 512 mb yetmiyo bir sorum daha olacak varsayayım ki 1 gb lık hafıza kartı olsun 1 gb ı aktıgımda telefonun hızı artar mı bilgilendirirseniz sevinirim. ve şimdiden teşekkür ederim.:mahcup:
maalesef java telefon olduğundan yapacağınız bir şey yok ama anormal bir kasılma ise telefonun içindeki devrelerde sorun olması muhtemel olduğundan servise gitmesi gerekir...
içinde fazla dosya tutma:Do zaman hızlanır
o dosya olayları symbianlarda olan bir durum ortalığı karıştırmamanı rica ediyorum:)
bende 2gb var ama bazen teli kasıyo bence 4gb tı hayatta kaldırmaz
4 gb ı kaldırır zaten kendi broşürlerinde yazıyor eğer kaldırmasaydı yazmazlardı dimi ;)
kasarak kaldırması hiçbişey ifade etmez bence...en ideali 1gb ondan fazlası zarar!!!
:pro:

Celal_33

Celal_33

Üye
dostum bende w710 i war arkadaşlarla iddalaştık hemde 4gb m2 sine taktık 4gb yi ağzına kadarda weri (mp3 wideo ) attık hıç kasmadı saolsun sony e bide bana 4gb kart kazandırdı

mrtzn

mrtzn

Üye
ben sadece w801i de kasıyo uyarıyım dedim

simsekks

simsekks

Üye
    Konu Sahibi
ya benim ki anormal bir kasılma değil ama telefonu ilk aldığım günkü gibi istiyorum.(çok mu şey istiyorum? :D )

bc1905

Üye
bende de w810 var 2 gb 10mb fln bos yer var ama bi performans sorunu yok bence 4gb i de kaldırır.

kebelek

kebelek

Üye
4gb yi bnce kaldırmaz 1gb en iisi

pilnet

pilnet

Üye
ben 4 GB kullanıyorum 350 küsur müzik olduğu halde kasmıore... sadece açılışta biraz bekliyor

raduradu

Üye
ben 4gb kullanıyom hızını fazla etkilemiyor kulanma istersen tavsiye ederim

freewriter

Üye
1 gb kullanıyorum gayet iyi kasma fln yok

diesel182

diesel182

Üye
arkadaslar 4 gb ta bırazz kasması cok normal java oldugu ıcın oda acılısta kasar bıde fotoları degıstırrken kasar ama kasmamasını ıstıyosanız pachlıyceksınız java hızlandırma pachlerı var bunlardan yararlanabılırsınız isteyene atabilirim özelden yazmanız yeterLi pach atmak ıcın setool kullanmayı ogrenmenız gerekLı bılmıyosanız yıne yardımcı olurum =)))

plesenta22

Üye
Bende W810i var ve 4GB hafıza kartıyla kullanıyorum. En ufak bir donma yok. Rahatlıkla kullanabilirsiniz. Telefona 500 şarkı atmama rağmen hala 2GB boş alan var. Daha dolduramadım tamamını... Ayrıca yabancı forumlarda 8GB kullandığını yazan bile var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt