n73me ve w810 kullandım n73me 3.2 olmasına rağmen w810 daha iyi foto çekiyordu farkı bilgisayara attıktan sonra görüyorsun ses konusuna gelince bence hoparlör sesi o kadar önemli değil müziği walkman serisinden kulaklıkla dinleyince resmen mest ediyor bazı parçalarda sanatçının nefes alışlarını bile duyabiliyorsun o kadar net. Ayrıca w810un makro moduyla çektiğim küçük böcekler sinekler koleksiyonum harikaydı tavsiye ederim makro ile mükemmel sonuçlar elde edersiniz
arkadasim w 800 denemedim ama arkadasimin k790i de zifiri karanlikta elimi yukaridan assagiya hizla cekerek bi foto cekmistim ve makineyle ceksem bu kadar net cikmazdi sanirim 800unde farkli oldugunu sanmiyorum. ayrica mp si onemli diil bi kameranin (belki biliyosundur) lensi onemli ve sony ericssonun lensleri nokiaya 100 basar emin ol ayrica SE lerin muzik konusunda tartisilmaz bi ustunlugu var.ben 3250 kullaniyorum (bazi symmbian prolari cok kullaniyorum) bole bi ihtiyacim olmasaydi emin ol bi SE kullanirdim
teyzemin oğlunda vardı n73,hoparlörü telefonun üst kısmında ve düz bi hoparlör o kadar da iyi ses vermiyo.arkasında olsa daha iyimiş,hem de çok donuyo doğru
n73 u ılk cıktıgında kerız gıbı 1100 liraya almıstım enayılık yapmısım suan da hem n73 um ve 810i kullanıyorum. tabıkı w810i ses goruntu sahane bırde flashlayıp içine tema kastınmı dadından yinmez valla. nokia hikaye sony sahane
Işletim sistemi hiç iyi deyil arkaşlar almayın ben kullanıyorum w810i yi almayın almayın almayın almayın almayın almayın almayın almayın almayın almayın almayın almayın