W810 vs. 3dk'da FlashTema Yükleme - Yapmadan Önce Bnede Korkuyordum-Yapmyck Olsnz Bile Bi Bakın...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asheul

asheul

Üye
    Konu Sahibi
W810 vs. 3dk'da FlashTema Yükleme - Yapmadan Önce Bnede Korkuyordum-Yapmyck Olsnz Bile Bi Bakın...
ASHEUL-- 25/04/10

FLASH MENÜ/TEMA NEDİR ?
FLASHTEMA TELEFONUNUZUN MENÜSÜ GÜZELLEŞTİREN SİZİ BASİT MENÜDEN KURTARAN ŞEYDİR xD

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ARDAKAŞLAR YAPMADAN ÖNCE BENDE ACAİP KORKUODUM MİLLETİN YORUMLARII OKUODUM BİRİNİ TELEFONU AÇILMAMIŞ BİRİN ŞÖLE BÖLE AMA EN SONUNDA CESARET ETTİM VE DENEMEDİM.
OKADAR KORKULACAK BİŞEY DEĞİLMİŞ ŞİMDİ TAK TAK GÜNDE 10 TANE ATIYORUM....

VE FARM MANEGERDİR --- X++ DIR GİBİ KORKUTUCU PROGRAMLARA GEREK KALMADAN TEK PROGRAM İLE 3 dK DA YAPICAZ ÖNEMLİ OLAN HİÇBİR AÇIKLAMAYI ATLAMAYIN.

-------------------------------------------------------------------------------------------
İLK OLARAK ELİMİZ AYAĞIMIZ OLAN SETOOL BUNU KURUN.
--------------------------------------------------------------------------------------------
BİRDE SETOOLUN TELEFONU TANIMASI İÇİN BUNU KURUN VE TELEFONU USB YE TAKIN YENİ DONANIM BULUNDU DEYİNCE YÜKLEME ÇIKIYORYA OTOMATİK YÜKLE (ÖNERİLEN) FELEN DİYO. ONU SEÇİP İLERİ DEYİN Bİ KURSUN SONRA İŞLEMLERE BAŞLAYIN.

---------------------------------------------------------------------------------------------
TEMA
SWF DOSYALAR =)
THM DOSYALAR =)
ŞİMDİ AKLINIZA TAKILANLARI AÇIKLIĞA KAVUŞTURALIM
SWF DOSYALAR DA 1.SWF DİYE Bİ DOSYA VARSA THM DOSYALARDADA 1.THM DİYE BİR DOSYA VAR NEDEN DERSENİZ FLASH DOSYALARI SETOOL ARACILIĞI İLE TELEFONUN İÇİNE ATIYORUZ
( NEDEN SETOOL DERSENİZ; ŞÖLE SÖYLİYİM USB KABLOSUNLA ULAŞAMIYCAĞIMIZ YERLERE ULAŞIYOR... )
THM DOSYALARIDA DİREK TELEFONUN TEMA BÖLÜMÜNE ATIYORUZ İSTER BLUETOOTHLA ATIN İSTER USB İLE. BÖYLELİKLE TELEFONU AÇIP TEMA BÖLÜMÜNDEN 1.THM Yİ SEÇTİĞİMİZDE TELEFONUN İÇİNDEN 1.SWF Yİ ÇALIŞTIRIYOR VE MENÜMÜZ FLASH OLUYOR.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ŞİMDİ AŞAĞIDAKİ ADIMLARI DİKKATLİCE İZLEYİN..

tpa
adlı bir klasör açın onun içine preset adlı bir klasör açın onun içinede system adlı bir klasör açın onun içinede desktop adlı bir klasör açın onun içine flash adlı bir klasör açın.
KISACA : tpa > preset > system > desktop > flash

ŞİMDİ FLASH KLASÖRÜNÜN İÇİNE SWF DOSYALARDAN BEĞENDİKLERİNİZİ ATIN VE TEMA DOSYALARINDAN AYNI İSİMLİ THM DOSYALARINIDA BİR KENARA AYIRIN. EĞER AÇIP BAKAMIYORSANIZ PC NİZDE FLASH PLAYER YÜKLÜ DEĞİLDİR BUNU İÇİN GOOGLE A FLASH DOSYALARI OYNATMAK VEYA FLASH PLAYER GİBİ ŞEYLER YAZARAK BULABİLİRSİNİZ.
DİKKAT : Telefon hafızanızdaki boş alan göre tema yükleyin mesela flash klasörünün içine attığınız temaların hepsini seçin sağ tıklayıp özellikler deyin boyutu 4 mb diyelim bizim tel hafızasında 3 mb yer var kesinlikle atmayın o temaları bir kaç tema silerek en az 3 mb boş alan bırakın.
ŞİMDİ BUNU WİNRAR YADA WİNZİP HERHANGİ BİR PROGRAMLA SIKIŞTIRIN AMA EN ÇOK DİKKAT ETMENİZ GEREKEN KONU FORMATI RAR OLMAYACAK ZİP OLACAK.

ŞİMDİ ELİMİZDE BİR TANE tpa.zip ADLI DOSYAMIZ VAR.

BURAYA KADAR TAMAMIZ ŞİMDİ SIRA GELDİ tpa.zip 'İ TELEFONA ATMAYA...

TELEFONA ZİPLİ DOSYAMI ATCAZ DİYE AKLINIZA TAKILMASIN ÇÜNKÜ ÖYLE YAPICAZ.
RESME DİKKAT EDİN.
ŞİMDİ SETOOLU AÇIN..

DİKKAT: SETOOLLA YAPICAĞIMIZ İŞLEMDEN ÖNCE HAFIZA KARTINI VE SİM KARTI ÇIKARTIN.

1 =) BURDAN TELEFON MODELİNİZİ SEÇİN...
2 =) BURDAKİ ...'YA TIKLAYARAK tpa.zip ADLI DOSYAYI SEÇİN.
3 =) BU BUTONA TIKLADIKTAN SONRA
(YANLIŞ DEĞİL BURASI TIKLADIKTAN SONRA) TELEFONUNUZUN C TUŞUNA BASILI OLARAK USB Yİ TELEFONUNUZA TAKIN.
TELEFONUNUZ;
CİD50 İSE 1-2 SN SONRA YÜKLEMEYE BAŞLIYCAKTIR 1-2 DK BİLE SÜRMEZ.

CİD49 İSE
ready butonu aktif olur bu bu ton aktif olunca telefonu usb kablosundan söküp bataryanızı çıkarıp takacaksınız sonra ready butonuna tıklayıp telefonu c tuşuna basarak geri bağlayacaksınız
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TELEFONUNUZ CİD? ÖĞRENMEK İÇİN MENÜYE GİRMEDEN ÖNCEKİ YERDE YANİ ANA EKRANDA
[ * - SOL - * - SAĞ - * - SOL - SOL - * ] TUŞLARINA BASIN ÇIKAN MENÜDEN SERVİS BİLGİLERİ > YAPILANDIRMA 'YA GİRİN EĞER;
C: 50 P:1 YAZIORSA CİD50'DİR
C: 49 P:1 YAZIORSA CİD49'DUR.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BU İŞLEM TAMAMLANDI ŞİMDİ SETOOLU FELEN KAPATIN BATARYAYI ÇIKARTIP GENE TAKIN SONRA HAFIZA KARTINI VE SİM KARTI TAKIN TELEFOU AÇIN. EĞER BATARYAYI ÇIKARTIP TAKMASSANIZ TELEFON AÇILMAZ. ŞİMDİ TELEFON ELİMİZDE EÇIK HALDE . ASIL İŞLEMİ BİTİRDİK.

ŞİMDİ USB Yİ TELEFONA TAKIN İÇİNE GİRİN VE THEME KLASÖRÜNE THM DOSYALARINI ATIN. HEPSİNİ DEĞİL ( HANİ SWF DOSYALARLA AYNI ADDA OLAN THM LERİ BİR KENARA AYIRMIŞTIK YHA ONLARI )

ARTIK BİTTİ TELEFONUNUZU AÇIN TEMA LARDAN ATTIĞIMIZ THM DOSYALARINI SEÇİN VE MENÜYE GELİN BAKALIM NELER OLMUŞ....

Bi sorun olursa söyleyin halletmeye çalışalım.

ARKADAŞLAR BU KADAR UZUN OLMASININ NEDEN ÇOK KORKANLAR İÇİN AYRINTILI ANLATMAM VE BU ANLATIN BAYAĞ Bİ ZAMANIMI ALDI BİR TEŞEKKÜR EDERSENİZ SEVİNİRİM.
SAYGILAR Asheul...

• Beğen
Tepkiler: azrock, zentıme, adonis86 ve 1 kişi daha

dandiq2

Üye
dostum takibe aldım konuyu boş vaktimde deneyeceğim ellerine sağlık

asheul

asheul

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil kardeşim sende saoL

basbakan

Üye
kardeşim bende k790 i var olmadı haberin olsun dedim aynı tarif ettiğin gibi yaptım sence baska yolu var mı

asheul

asheul

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bende k790 i var olmadı haberin olsun dedim aynı tarif ettiğin gibi yaptım sence baska yolu var mı

tam emin değiliim yanlış yapmış olaiblirsin yada k790a flash tema yapılmıyor olabilir hiç olmassa dizini farklıdır o yüzden olmamıştır bi göz atıyım.

--------------- Ekleme ---------------

bide şu temayı dene olmassa dizini farklıdır yada desteklemiyordur kardeşim.

lugar

Üye
dostum çok sagol yha... korkmakla bi yere varılmaz cesaret yoksa başarıda yoktur!!!!:oke:

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
İşime yaramaz ama çok güzel anlatımın var okudukça okuyası geliyor insanın :)

kittab

kittab

Üye
helal olsun valla harika anlatmışsın.. teşekkür..!w810i cid:50 ye camera diriver yüklemek istiyorum..16 zoom, görüntü... gibi ilgilenirsen menun olurum..

temayı denedim oldu.. eyvallah

asheul

asheul

Üye
    Konu Sahibi
dostum çok sagol yha... korkmakla bi yere varılmaz cesaret yoksa başarıda yoktur!!!!:oke:
Çok doğru söleidn kardeş aynılarını bende yaşadım başlarda.

İşime yaramaz ama çok güzel anlatımın var okudukça okuyası geliyor insanın :)

Saol kardeş bende ordan burdan okuyup yaparken çok takılmıştım 2 şık arasında kalmıştım kaç defa vazgeçmöiştim ama bir gün cesaret ettim yaptım. Bende başklaarının benim yaşadıklarımı yaşamaması için böle bir konu açtım.

helal olsun valla harika anlatmışsın.. teşekkür..!w810i cid:50 ye camera diriver yüklemek istiyorum..16 zoom, görüntü... gibi ilgilenirsen menun olurum..

temayı denedim oldu.. eyvallah

Öncelikle önemli değil kardeşim. Camdriver olayına gelirsek. Şöyle söyliyim buna sen kara verirsin taibkide fakat hiç bulaşma derim bir alık hevesle telefonunu mafetme ben yükledim çözünürlük berbat zom desen 16x ama hiç bişey belli olmuyor. Ve orjinalini bulduğum halde geri yükliyemiyorum. Hata veriyor. Şimdi telefona yazılım atamam gerek onunlada uğraşamam.

Ha ille yapacam diosan onunda ayrıntılı konusunu açıcam sana pm atarım.:oke:

lugar

Üye
dostum gfds yedegini aldık tel hiç acılmıyo

fatikk_ben

Üye
dostum ben simdi denedim. herseyi yaptım. işlem tamamlandı. dizinlerin altındaki durum belirtecinde ready yazısı çıktı. bende telefonu pc den söktüm. bataryayı çıkartıp taktım. sonra telefona temaları attım. ama hiç bi değişiklik olmadı. senin yukarıda gösterdiğin önizleme resmindeki gibi menülerim değişmedi. sadece bekleme ekranındaki arka plan ekranı hareketli oldu temadan dolayı. bunu zaten yapabiliyordu telefon. nerede eksik yaptım bilmiyorum. bana yardımcı olabilirmisin..

sedaterinc

Üye
ASHEUL-- 25/04/10
Maxicep.com - W810 vs. 3dk'da FlashTema Yükleme - Yapmadan Önce Bnede Korkuyordum-Yapmyck Olsnz Bile Bi Bakın...
FLASH MENÜ/TEMA NEDİR ?
FLASHTEMA TELEFONUNUZUN MENÜSÜ GÜZELLEŞTİREN SİZİ BASİT MENÜDEN KURTARAN ŞEYDİR xD

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ARDAKAŞLAR YAPMADAN ÖNCE BENDE ACAİP KORKUODUM MİLLETİN YORUMLARII OKUODUM BİRİNİ TELEFONU AÇILMAMIŞ BİRİN ŞÖLE BÖLE AMA EN SONUNDA CESARET ETTİM VE DENEMEDİM.
OKADAR KORKULACAK BİŞEY DEĞİLMİŞ ŞİMDİ TAK TAK GÜNDE 10 TANE ATIYORUM....

VE FARM MANEGERDİR --- X++ DIR GİBİ KORKUTUCU PROGRAMLARA GEREK KALMADAN TEK PROGRAM İLE 3 dK DA YAPICAZ ÖNEMLİ OLAN HİÇBİR AÇIKLAMAYI ATLAMAYIN.

-------------------------------------------------------------------------------------------
İLK OLARAK ELİMİZ AYAĞIMIZ OLAN SETOOL BUNU KURUN.
--------------------------------------------------------------------------------------------
BİRDE SETOOLUN TELEFONU TANIMASI İÇİN BUNU KURUN VE TELEFONU USB YE TAKIN YENİ DONANIM BULUNDU DEYİNCE YÜKLEME ÇIKIYORYA OTOMATİK YÜKLE (ÖNERİLEN) FELEN DİYO. ONU SEÇİP İLERİ DEYİN Bİ KURSUN SONRA İŞLEMLERE BAŞLAYIN.

---------------------------------------------------------------------------------------------
TEMA
SWF DOSYALAR =)
THM DOSYALAR =)
ŞİMDİ AKLINIZA TAKILANLARI AÇIKLIĞA KAVUŞTURALIM
SWF DOSYALAR DA 1.SWF DİYE Bİ DOSYA VARSA THM DOSYALARDADA 1.THM DİYE BİR DOSYA VAR NEDEN DERSENİZ FLASH DOSYALARI SETOOL ARACILIĞI İLE TELEFONUN İÇİNE ATIYORUZ
( NEDEN SETOOL DERSENİZ; ŞÖLE SÖYLİYİM USB KABLOSUNLA ULAŞAMIYCAĞIMIZ YERLERE ULAŞIYOR... )
THM DOSYALARIDA DİREK TELEFONUN TEMA BÖLÜMÜNE ATIYORUZ İSTER BLUETOOTHLA ATIN İSTER USB İLE. BÖYLELİKLE TELEFONU AÇIP TEMA BÖLÜMÜNDEN 1.THM Yİ SEÇTİĞİMİZDE TELEFONUN İÇİNDEN 1.SWF Yİ ÇALIŞTIRIYOR VE MENÜMÜZ FLASH OLUYOR.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ŞİMDİ AŞAĞIDAKİ ADIMLARI DİKKATLİCE İZLEYİN..

tpa
adlı bir klasör açın onun içine preset adlı bir klasör açın onun içinede system adlı bir klasör açın onun içinede desktop adlı bir klasör açın onun içine flash adlı bir klasör açın.
KISACA : tpa > preset > system > desktop > flash

ŞİMDİ FLASH KLASÖRÜNÜN İÇİNE SWF DOSYALARDAN BEĞENDİKLERİNİZİ ATIN VE TEMA DOSYALARINDAN AYNI İSİMLİ THM DOSYALARINIDA BİR KENARA AYIRIN. EĞER AÇIP BAKAMIYORSANIZ PC NİZDE FLASH PLAYER YÜKLÜ DEĞİLDİR BUNU İÇİN GOOGLE A FLASH DOSYALARI OYNATMAK VEYA FLASH PLAYER GİBİ ŞEYLER YAZARAK BULABİLİRSİNİZ.
DİKKAT : Telefon hafızanızdaki boş alan göre tema yükleyin mesela flash klasörünün içine attığınız temaların hepsini seçin sağ tıklayıp özellikler deyin boyutu 4 mb diyelim bizim tel hafızasında 3 mb yer var kesinlikle atmayın o temaları bir kaç tema silerek en az 3 mb boş alan bırakın.
ŞİMDİ BUNU WİNRAR YADA WİNZİP HERHANGİ BİR PROGRAMLA SIKIŞTIRIN AMA EN ÇOK DİKKAT ETMENİZ GEREKEN KONU FORMATI RAR OLMAYACAK ZİP OLACAK.

ŞİMDİ ELİMİZDE BİR TANE tpa.zip ADLI DOSYAMIZ VAR.

BURAYA KADAR TAMAMIZ ŞİMDİ SIRA GELDİ tpa.zip 'İ TELEFONA ATMAYA...

TELEFONA ZİPLİ DOSYAMI ATCAZ DİYE AKLINIZA TAKILMASIN ÇÜNKÜ ÖYLE YAPICAZ.
RESME DİKKAT EDİN.
ŞİMDİ SETOOLU AÇIN..

DİKKAT: SETOOLLA YAPICAĞIMIZ İŞLEMDEN ÖNCE HAFIZA KARTINI VE SİM KARTI ÇIKARTIN.

Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 882x520 ve 1345KB)
1 =) BURDAN TELEFON MODELİNİZİ SEÇİN...
2 =) BURDAKİ ...'YA TIKLAYARAK tpa.zip ADLI DOSYAYI SEÇİN.
3 =) BU BUTONA TIKLADIKTAN SONRA
(YANLIŞ DEĞİL BURASI TIKLADIKTAN SONRA) TELEFONUNUZUN C TUŞUNA BASILI OLARAK USB Yİ TELEFONUNUZA TAKIN.
TELEFONUNUZ;
CİD50 İSE 1-2 SN SONRA YÜKLEMEYE BAŞLIYCAKTIR 1-2 DK BİLE SÜRMEZ.

CİD49 İSE
ready butonu aktif olur bu bu ton aktif olunca telefonu usb kablosundan söküp bataryanızı çıkarıp takacaksınız sonra ready butonuna tıklayıp telefonu c tuşuna basarak geri bağlayacaksınız
TELEFONUNUZ CİD? ÖĞRENMEK İÇİN MENÜYE GİRMEDEN ÖNCEKİ YERDE YANİ ANA EKRANDA
[ * - SOL - * - SAĞ - * - SOL - SOL - * ] TUŞLARINA BASIN ÇIKAN MENÜDEN SERVİS BİLGİLERİ > YAPILANDIRMA 'YA GİRİN EĞER;
C: 50 P:1 YAZIORSA CİD50'DİR
C: 49 P:1 YAZIORSA CİD49'DUR.
BU İŞLEM TAMAMLANDI ŞİMDİ SETOOLU FELEN KAPATIN BATARYAYI ÇIKARTIP GENE TAKIN SONRA HAFIZA KARTINI VE SİM KARTI TAKIN TELEFOU AÇIN. EĞER BATARYAYI ÇIKARTIP TAKMASSANIZ TELEFON AÇILMAZ. ŞİMDİ TELEFON ELİMİZDE EÇIK HALDE . ASIL İŞLEMİ BİTİRDİK.

ŞİMDİ USB Yİ TELEFONA TAKIN İÇİNE GİRİN VE THEME KLASÖRÜNE THM DOSYALARINI ATIN. HEPSİNİ DEĞİL ( HANİ SWF DOSYALARLA AYNI ADDA OLAN THM LERİ BİR KENARA AYIRMIŞTIK YHA ONLARI )

ARTIK BİTTİ TELEFONUNUZU AÇIN TEMA LARDAN ATTIĞIMIZ THM DOSYALARINI SEÇİN VE MENÜYE GELİN BAKALIM NELER OLMUŞ....

Bi sorun olursa söyleyin halletmeye çalışalım.

ARKADAŞLAR BU KADAR UZUN OLMASININ NEDEN ÇOK KORKANLAR İÇİN AYRINTILI ANLATMAM VE BU ANLATIN BAYAĞ Bİ ZAMANIMI ALDI BİR TEŞEKKÜR EDERSENİZ SEVİNİRİM.
SAYGILAR Asheul...

W810i vs. FLASH TEMA YÜKLEMEKTEN KORKANLAR BURAYA TIKLAYIN.... [ Ayrıntılı ]

Balıkesirde Olupta Flash Tema/Menü - Acoustic - CamDriver Yüklemekten Korkan SonyEricsson Kullanıcı Arkadaşlara Yardımcı Olabilirim.

asheul

asheul

Üye
    Konu Sahibi
dostum gfds yedegini aldık tel hiç acılmıyo
o zmn write gdfs yap yani araştır gdfs yazdırmayı yazdırınca açılır.

dostum ben simdi denedim. herseyi yaptım. işlem tamamlandı. dizinlerin altındaki durum belirtecinde ready yazısı çıktı. bende telefonu pc den söktüm. bataryayı çıkartıp taktım. sonra telefona temaları attım. ama hiç bi değişiklik olmadı. senin yukarıda gösterdiğin önizleme resmindeki gibi menülerim değişmedi. sadece bekleme ekranındaki arka plan ekranı hareketli oldu temadan dolayı. bunu zaten yapabiliyordu telefon. nerede eksik yaptım bilmiyorum. bana yardımcı olabilirmisin..
kardeşim ready butonu aktif olunca bekliceksin flashlar yüklenecem sende flahslar yüklenmediği için sadece thm dosyaları çalışmış bunlardan renk ve ekran görüntüsünü felen değiştirir.

matomik

matomik

Üye
thm ile ilgili link ölmüş yenilemeniz mümkün mü acaba. şimdiden teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt