W810 mu Daha İyi Yoksa Samsung d900i mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asheul

asheul

Üye
    Konu Sahibi
W810 mu Daha İyi Yoksa Samsung d900i mi
arkadaşlar arkadaşa ispatlıyamdım bir türlü sizden yorumlar bekliyorum d900 w810 un karşına koyulabilecek bi telefonmu yha

cemee61

cemee61

Üye
arkadasinin tek amaci seni uyuz etmek bence. yoksa ole bir iddiada bulunmazdi . yada kamerasi 3mp diye boyle bir iddiaya giriyoda olabilir:ehe benim bir arkadas var o da bilgisayarin hard diski ne kadar buyukse o kadar iyi saniyor. anlatamiyorum iste bu da onun gibi galiba:ehe

asheul

asheul

Üye
    Konu Sahibi
ewet saçma sapan şeyler söylüyo beni uyuz edio serviste telefonunda samsungun orjinal oyunları varya uçak felen ondan var boq gibi fakat hala oyun bak, benim tel seninkine 10 basar diypi duruyo bi kamerasını bide ekranı savcunuo bana yok neymiş benim ekran küçükmüş nasıl uyuz olouyoru yha

harryasin

harryasin

Üye
samsungla sonyi karşılaştırmak kadar aptalca bişy olamaz :D:D

vmpr

vmpr

Üye
d900i çöpe :D

saynars

saynars

Üye
bne hiçbirinize katılmıyom samsung daha iyi böle görüntüsüne bakıldığında süper telefon ayrıca 3 megapixel ama bne sadece mp ye bakarak karar vermiyom samsungun görünüşü daha güzel...en azından bana göre....

--------------- Ekleme ---------------

samsungla yarışabilecek tek 2 marka var;nokia ve i phone

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
d900i isterse 5 mp olsun ne kadar berbat çektiğini herkes biliyor.d900i nin heryeri soyuluyor.bitmiyor da :D w810inin ekranı kücük tek eksik yanı o

ouzqan

ouzqan

Üye
sana şöyle açıklayım yazılım desteği samsungta yeni modeller hariç sıfır sony in ise ilk telefonun beri yazılım desteği vardır d900 görünüm olarak şıkta dursa w810 beyaz kasası ondan daha güzel duruyor. bu diyorki kim nederse desin kulak asma sen kendi telefonun iyi olduğunu biliyosunya diğerlerinin dediğini salla ..!

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Durmak yok sonyericsson a devammmmmmm

Alperen307 .. Avatarın bile sonyericsson telefonu ile çekilmiş.daha ne uğraşıosun ????

kajmeranx

kajmeranx

Üye
ya w810i'de herşey var nasıl karşılaştırıyorsun d900i ile bi kere samsung çabuk bozuluyo w810i sağlam

anon55

anon55

Üye
Samsung D900i Vardı Bendede Yere Bi Düştü Ekran Nakavt(Kırıldı) Bide Benim Eski K700i Bile Daha Fazla Yazılım Destekliyor Samsung'dan :)
Bide Hala Burda Noqya Diyolar Ona Gıcık Kapıyorum Nokyayı Telefon Diye Almam Takoz Diye Alırım Ancak Benim Dayımgilin Kamyonun Tekerinin Önüne Koymak İçin Alırım Ben Nokia'yı oda kamyon kaymasın diye :P
Hem Nokyacıysan Sony Ericsson'un Kısmında Ne Arıyon :)

anon55

anon55

Üye
bne hiçbirinize katılmıyom samsung daha iyi böle görüntüsüne bakıldığında süper telefon ayrıca 3 megapixel ama bne sadece mp ye bakarak karar vermiyom samsungun görünüşü daha güzel...en azından bana göre....

samsungla yarışabilecek tek 2 marka var;nokia ve i phone

Evet 1. Sony Ericsson 2.liğide Artık Yukarıdakilerden Kim Kaparsa Samsung Sadece nokia ve i phone ile Yarışır Oda 2.lik İçin Peki Size Bi Sorum var Niye Hep En iyi telefon ödülünü Sony Ericsson Alıyoda Sizin Markasıyla Büyüttüğünüz Nokia Alamıyo????

refleton

refleton

Üye
W810i Bir Efsane. Ama dürüst olarak sadece ikisi arasında kalırsam, bir tane Sony Ericsson W810i'yi Samsung'un son modeline değişmem.

frmc32

frmc32

Üye
bence d900 i 3mp flash kızaklı tipi güzel kızağı guzel kayıyor yanı muhteşem :nono:

Captain

Üye
W810 her türlü süperdir D900 den bi kere boru değil o bir Sony Ericsson :oke: tartışmasını bile yapmak saçma olur :ehe

frmc32

frmc32

Üye
d900i estetik olarak daha iyi daha hoş hem 2007 de en iyi telefon seçildi w810 seçilmedi dimi:ehe

ayrıca samsung sağlam bi marka dünya da en fazla satılan cep telefonu markası:ehe

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
beyler ben sony ericson kullanıcıyım ama kardeşime yeni aldık d900e nin 2009 sürümü yani güncellenmiş menüsü falan 12 li tema yapabiliyosun..

ayrıca sadece markaya bakmayın ne olur ne yani sony markada samsung değilmi yani.samdun d900e mukemmel fotograf çekiyor auto focusu var çünkü kızagıda süper kayıyr .yanlıs anlaşılmasın ama w810 çok hantal ve ağır cebinden sallanıyor adamın hem ekran ufacık..
ben d900 diyorum..ama 810 da güzel telefon hakkını yemek istemiyorm

mamuçukcan

Üye
hocam hiç düşünmeye gerek yok 4 senedir w 810 kullanıyorum tık demedi meret arkadaşım d900 aldı 2 seneye değişti :D takma kafaya sen yolun doğru senin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt